Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • antun

    To, to, to... sjećam se te epizode, ne znam zašto ti nije u arhivi! Opet sam guštao, ko nekad! Škoro pjeva "Child in time! To bih zbilja volio čuti. Pred kraj sam pročitao: "Film osvaja SVA četiri Oscara..." Brkovi podrhtavaju! ("I have a dream", ali ne od ABBE).

    avatar

    08.01.2015. (20:38)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    I meni je najupečatljivije od čitavog posta - Škoro pjeva Child in time :)

    avatar

    08.01.2015. (22:42)    -   -   -   -  

  • fan

    Ovu Matinu hipi fazu nisam poznavao.

    avatar

    09.01.2015. (13:03)    -   -   -   -  

  • pexa

    čista psihijatrija :))

    hmmm...nego, povodom stereotipa s početka - sva tri su pogrešna. mislim da nije problem ni u filmu ni u glumcima već u žanru. vi ste više za drame, psiho trilere i sl., a humor vam je odličan ako su u pitanju crnjaci ili neki pajton-fazon. hrvati su većinom (ako izuzmemo dalmatince:D) nešto poput britanaca po naravi, sivilo-pesimizam-mozganje, treba da snimate krimi serije tipa agata kristi i taj fazon. lepo napravite nešto tako, pa onda provučete vaš crni humor i extra, ja bih to gledao, to bi mi bilo zanimljivo. međutim, umesto da izvučete maksimum iz onoga što vam je u prirodi i što vam leži vi pokušavate da pravite dinamične filmove, akcija, ulični humor i sl, pa ne ide, jer ispadne predvidljivo i neiskreno. taj turbo folk život je ipak autentičniji ovde, iako ja lično ne volim sav taj haotični džiberluk koji je opet vama tamo zanimljiv ko zna zbog čega..

    avatar

    10.01.2015. (12:15)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Pexa, ma znam ja da nije sve tako crno, imamo mi odličnih filmova, ali ljudima je ostao i dan danas loš ukus još od devedesetih kad su se snimale one režimske baljezgarije.
    Evo, ako nisi gledao preporučam ti npr. 'Metastaze' i 'Svećenikovu djecu'. Tako bi po meni hrvatski film trebao izgledati.

    avatar

    10.01.2015. (13:10)    -   -   -   -  

  • pexa

    hvala, pogledacu rado, pa cu ti reci utiske :)

    avatar

    10.01.2015. (16:07)    -   -   -   -  

  • antun

    Pexa, ako smijem preporučiti, imam i ja dva favorita: "Sonja i bik" i "Kad mrtvi zapjevaju". Pa onda imaš mir par mjeseci!

    Komentar uz fotografiju CCR-a: mladi Mate mi više vuče na Kovača, nego na Bulića! A opet, Mate je Mate...

    avatar

    10.01.2015. (22:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...