Komentari

astrosailor22.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • brenninger

    Strasno. Nadam se da, usprkos svemu, oruzje nikad nece pobijediti olovku i papir.
    Je suis Charlie.

    avatar

    07.01.2015. (21:59)    -   -   -   -  

  • j.

    na žalost, nemam iluzija - oružje će uvijek biti jače od pera... ne bi inače mnogi pametniji ljudi kazali da muze šute dok topovi grme... pitanje je čak i za ovu našu, je li, savršenu civilizaciju, ima li moralnog prava sada vikati "drž'te lopova" ukoliko je bazirana na stoljetnoj pljački, otimačini i eksploataciji (v. kolonijalizam, kapitalizam, imeprijalizam...), pa nakon što smo se nakrali i naotimali sada ponosno grmimo - svi smo jednaki :)... ono što mi budi nadu jest to da je povijest doista učiteljica života (među tolikim smrtima); npr. barbarske gomile tresle su temelje Rima s tolikim žarom sve dok ih nisu srušile, da bi kroz parsto godina težile - čemu? - postati Svetim Rimskim Carstvom (g. 800.)... tako će i ovi, novi donositelji "zdrave" krvi (što bi rekao Mulisch "svaki će ekstremizam prestati kada san postanu led tv i hladnjak") biti brzo inkorporirani u sustav; zamišljam nekog novog predsjednika EU Komisije koji se više neće zvati Jean Claude već Jean Mifsud i bit će nešto tamnije puti... :) pouka bledolikima: ne možeš vladati rajom ako ih ne školuješ, tako je i Slobo na Kosovu zatvorio sveučilište i nauljio pendreke pa na kraju propao jer ih više Albanci uopće nisu razumjeli... na kraju: r.i.p.; nasilje nema opravdanja, a sa bajonetama se može sve, ali se na njima ne može sjediti; pozdrav i najte kaj zameriti! :)

    avatar

    08.01.2015. (08:23)    -   -   -   -  

  • Neverin

    jaka im je vjera kad s kalašnjikovom idu na ljude koji su oboružani papirem... Nemam pojma štoda mislim o tome. Ili je pravi vjerski teroristički čin ili ovakvi atentati služe kao stakalca da zaboravimo na donošenje neolbiralenih reformi, gospodarsko stanje, otpuštanje radnika itd.

    avatar

    08.01.2015. (11:47)    -   -   -   -  

  • Euro

    Svi muslimani nisu teroristi, ali svi teroristi su muslimani.......

    avatar

    08.01.2015. (12:30)    -   -   -   -  

  • j.

    pa ne znam baš, a što ono bješe sa g. Vojislavom Blaževićem?

    avatar

    08.01.2015. (13:47)    -   -   -   -  

  • jelen

    Što kaže Marine Le Pen?
    Njen stari je bio žgadija teška, baš smeće od čovjeka, nije se htio ići pokloniti u Oradour Sur Glane, antisemit itd... Ali ona izgleda da je dosta drugačija ili se barem trudi. Sviđa mi se njeno suprotstavljanje ogorčenoj rusofobiji, toj najbjednijoj spletki zapadnih elita... :-P
    Gledam prije dva tri tjedna na hrt gostovanje nekog filozofa pričao je o Francuskoj i pitanju identiteta tamo. Koliko sam shvatio ludilo političkog korektizma je otišlo možda i najdalje u Francuskoj od svih europskih zemalja. Francuski identitet, u smislu etničkoga Francuza, to je praktički anatema, o tome se ne smije baš nešto glasnije govoriti (da postoje Francuzi kao specifičan narod), nego svaki državljanin se podrazumijeva da je Francuz, a samo ako je "ne-francuski" Francuz onda je ok pričati i o njegovoj kuturi, baštini, identitetu itd. Tako i na vijestima jučer samo jednom je rečeno da su dvojica napadača Francuzi alžirskog podrijetla, a poslje ni na jednim vijestima više nije rečeno nikako drugačije nego da su napadači Francuzi. Ha, valjda je netko opomenuo hrt, možda su ih iz francuske ambasade nazvali :-S
    Europa ne ide u dobrom smjeru s tim svojim glupostima. Puno toga je možda i iz dobre namjere naopako postavljeno i zbog toga može biti grdih posljedica.

    avatar

    08.01.2015. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...