Komentari

francescaphotography.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Razmišljanja jedne žene

    Svi si mo se žurili odrasti. nema u tome ništa lošega.Ova priča vratila me u djetinjstvo, u sretne i bezbrižne dane. Hvala na tome.
    P.Coleho rekao je:

    "Slušajte ono što govori dijete u vama. Ne stidite se njega.
    Ne dopustite da se ono boji, jer samo je i rijetko ga itko sluša.Dopustite mu da zauzme mali dio vašega života, jer ono zna da je svaki dan drugačiji od drudih."

    avatar

    07.01.2015. (14:36)    -   -   -   -  

  • FrancescaDelbiancoPhotography

    Je da.. svi sm omi žurili u tome ali nije baš tako dobro biti u svoj toj žurbi.. izgubiš i brzo zaboraviš neke lijepe trenutke :)

    Coelha obožavam... Ovaj citat stvarno perfektno paše! hvala tebi :)

    avatar

    07.01.2015. (14:46)    -   -   -   -  

  • durica

    imam nekih tehničkih problema s kompom, tako da tvoj blog mogu vidjeti samo polovično :(
    svom djetetu sada uglavnom čitam slikovnice, jer ga to zanima, iako sam mu počela čitati jako rano, kao novorođenčetu kratke priče, a u vrtiću s djecom radimo puno bajka i basni, koje uglavnom prate ostale aktivnosti, godišnja doba, promjene u prirodi i svakodnevne situacije.

    avatar

    07.01.2015. (15:21)    -   -   -   -  

  • FrancescaDelbiancoPhotography

    ah ta tehnologija.. ne čudi me... i moj komp svako toliko odluči biti zloćko :/
    Ajde to mi je baš super čuti! Nekako se bojim da sa svom tom tehnologijom i sa time što klinci već u vrtiću igraju igrice na ipadovima da će se sve to nekako brzo izgubiti. Drago mi je znaati da se to još sve koristi i čita! :)

    avatar

    07.01.2015. (15:42)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ..ajmo reći da se još uvijek čita.....no, mi nismo baš tipična možda obitelj za stvaranje nekih uzoraka, jer volimo se igrati i s lukom i strijelom, šetati šumom i penjati se po drveću....nekako još nismo navučeni na tehniku i u svemu kaskamo za svijetom......za sada naš sin (ove će jeseni krenuti u školu) ne visi na kompu, ne igra igrice, možda zato jer ni mi to ne činimo......čitali smo dosta na početku, sad si sam zna prolistati one dječje nekakve enciklopedije.....

    avatar

    07.01.2015. (18:46)    -   -   -   -  

  • FrancescaDelbiancoPhotography

    Ovo što si napisao je super! Ja sam još ona generacija klinaca koja se nije igrala igricama (tek kasnije kad sam dobila prvi Nintendo) nego je trčkarala ulicom parkićima, igrala se skrivača... I drveće ! Joj.. Sad si me podsjetio.. Ja i bratići (2 su godine stariji od mene) smo se uvijek penjali na smokvu naše prabake. Ta nam je bila svemirski brod s kojim smo putovali na Mars i ostale razne planete. Ja sam uvijek bila ona koaj je morala skupljati i analizirati uzorke. Kak su to bila divna vremena :)

    avatar

    07.01.2015. (19:16)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Divno je kako si svjesna,zrela,a još tako mlada.
    Znaš,i ja bi se vratila u bezbrižno djetinjstvo,a ne živjela u ovom realnom odraslom,odgovornom svijetu.Nemaš ništa od toga da se ranjavaš uspoređujući ono od ovog vremena.
    Ja se tješim da neka djeca nisu imala sreću proživjeti sretno djetinjstvo kao ja.Ono što mi je nedostajalo,pokušavam ostvariti i dati, proživjeti sa svojim sinovima.
    Prihvati sadašnjost-kakva god je.Ne propuštaj je mislima o boljoj prošlosti jer će i ova sadašnjost postati prošlost.Žao mi je zbog tvog tate i vjerujem da ti je teško.I ja sam imala svoje velike rane u mladenaštvu,ali to me formiralo baš ovakvu.Život je lijep! :)

    avatar

    07.01.2015. (23:28)    -   -   -   -  

  • FrancescaDelbiancoPhotography

    Hvala ti :) Vjerojatno sam postala takva em zbog svih tih stvari koje su se izdešavale sa tatom (zbog svega toga sam se morala zaposliti - a sada ostala bez joba) a i zato šta sam karakterno oduvijek bila zrelija. Meni je vrtić bio dosadan. draže mi je bilo biti doma čitati knjigu i razgovarati sa odraslima. tko će ga znati :)
    Hvala ti puno na komentaru, drago mi je da ljudi čitaju to šta pišem.. A život je stvarno lijep kad se totalno opustiš u njegovo življenje :)

    avatar

    07.01.2015. (23:51)    -   -   -   -  

  • zemljaogledala

    Ja čitam svom trogodišnjaku svaku večer i veseli se tome. Nadam se da će imati lijepa sjećanja kad odraste. :)

    avatar

    10.01.2015. (02:31)    -   -   -   -  

  • FrancescaDelbiancoPhotography

    @zemljaogledala: imati će zasigurno lijepa sjećanja! :)

    avatar

    10.01.2015. (11:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...