Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • SPIG

    Vjerujem da je 90% njih kliknulo na današnju epizodu i uopće im se nije dalo zamarati s tim. Šteta, jer zahvaljujući vlastitom mučnom iskustvu mogu potvrditi da je klasična medicina po pitanju karcinoma jedno veliko ništa.

    avatar

    03.01.2015. (12:55)    -   -   -   -  

  • antun

    Češnjak, ha?
    Iako je bilo teško i naporno, sretan sam što spadam u onih 10%! Obzirom da nemam iskustva na tom polju, mene je jako zainteresirala široka paleta primjene biljke; posebno izgradnja plastike i goriva...
    A u potpunosti se slažem s tvojom drugom rečenicom komentara!

    avatar

    03.01.2015. (18:09)    -   -   -   -  

  • pexa

    pre više od godinu dana, možda i cele dve, sam gledao i tu emisiju i simpsonov film. ne znam da li je to sve budalaština ili nije, ali ono što sa sigurnošću znam je sledeće:

    1.) kanabis ima pozitivnih efekata. poznajem dva tipa koji su imali srednje teške zdravstvene probleme (nije bio u pitanju rak) kojima je kanabis iznenađujuće pomogao, i to isključivo, a ne u kombinaciji sa lekovima.

    2.) oduvek mi je bilo besmisleno zabranjivati gajenje jebene biljke. ako se npr. zbog sadnje 1 biljke u saksiju može zaglaviti zatvor, tu nešto debelo nije u redu

    eto,ja tako mislim. a za lečenje raka vutrom, ponavljam, ne znam šta da kažem, možda je lagarija, a možda i ima nečeg tu. nisam proveravao, nadam se i da neću nikad..

    avatar

    04.01.2015. (16:04)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ako pitaš mog starog, češnjak liječi apsolutno sve.

    avatar

    08.01.2015. (22:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...