Komentari

lousalome.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Zlica

    Nadajmo se da je ipak godišnji :-)).

    avatar

    02.01.2015. (11:46)    -   -   -   -  

  • zazbogom

    Sve ima svoju cijenu. I mjera i duša. Ako si spremna plaćati jednu kavu pedest kuna, kafić može opstati - sa svom svojom atmosferom - i sa pet puta manje gostiju.
    Mi smo navikli za malo uloženoga puno dobiti. To je, naravno, moguće, ali pod uvjetom da su u priči svi siti. Inače...

    avatar

    02.01.2015. (12:45)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Nadam se da nije. Moje iskustvo.
    Kažu, da svaki čovjek mora imati svoj kafić i ja ga imam. Uz moj portun , lijep, uredan , dovoljno velik za sve nas koji svakodnevno dolazimo na kavu. I novine , pod must!
    Zaš što volim: kad mi konobar kaže " je li kavu bez kave i slatku bez šećera " , a ja se samo osmjehnem i kimnem glavom
    Jer, u zadnje vrijeme pijem kavu BEZ kofeina s natrenom.
    Eto, to je dio mog jutarnjeg rituala ------------prije nego ga zatvore !!!

    avatar

    02.01.2015. (12:59)    -   -   -   -  

  • brenninger

    Uh, izgubiti kvartovski kafic je vrlo ozbiljan zivotni gubitak. Moj omiljeni odapeo je prije tri godine, i otada zapravo bezuspjesno lutam svojim i susjednim kvartom u namjeri da nadjem iole dostojnu zamjenu. Uzalud, sve ili neki fensiji za seljacine, ili ekranima opremljene rupe za kladitelje. Noje dobro.

    avatar

    02.01.2015. (14:03)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    bravo draga....dobro si oslikala ono šta manje -više...
    prakticiramo u svojin kafićima...a nažalost i ono durgo!

    avatar

    02.01.2015. (14:49)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    "Godišnji odmor", "Zatvoreno zbog renoviranja", "Lokal preseljen na novu lokaciju" (naravno ne piše adresa nove lokacije), najčešći su znakovi da je u tom lokalu trajni 'fajrunt'. Osim razloga kojeg ti navodiš - mnogo kavica i žestica - ne smije se zaboraviti i 'pogubni' utjecaj fiskalizacije. Jer, ne zavaravajmo se, da mnogi lokali svoju 'profitabilnost' nisu bazirali na manjim ili većim 'marifetlucima' kod nabave i prodaje pića.

    Nažalost to ima za posljedicu da zatvaranjem takvih lokala nestaje i taj lijepi običaj da kelnerica zna što česti gost traži. Ja, primjerice, u našem lokalu u gradu kad dođem, konobar/konobarica odmah nosi "Tomislavca" :-)!

    avatar

    02.01.2015. (19:57)    -   -   -   -  

  • chablis

    Ukoliko neije uistinu godišnji odmor želim ti da pronađeš novu finu kavicu i jednako dobre konobare. Sretna ti Nova!

    avatar

    03.01.2015. (18:22)    -   -   -   -  

  • Suton tridesetih

    I moj kvartovski kafić grca u problemima...
    Dobar kafić može biti gotovo kao dobar prijatelj, neka oaza koju volimo i o kojoj smo na neki način ovisni. Ponekad ostajemo i bez tako značajnih stvari.. jer stalna na tom svijetu samo mijena jest... and Heaven is a place where nothing ever happens :D

    ...ne bih rekao da je to tako jednostavno :)

    https://www.youtube.com/watch?v=5zNdMc6wGtU

    avatar

    04.01.2015. (16:33)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Na vratima mojeg "Kafića uzdravlje" piše "zatvoreno", ali srećom gazda A. je otišao na skijanje. Znači ima se i može se, možemo odahnuti :)

    avatar

    08.01.2015. (22:04)    -   -   -   -  

  • B-612

    Danas je rođendan pa, čekajući da mi blog postane popularan, pozivam te da svratiš na kolač i rođendansku zabavu...

    avatar

    17.01.2015. (12:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...