Komentari

homoludens.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Annaboni

    Ne mogu: još uvijek slušam pametne riječi ali i udarce ispod pupka kao i hvalospjeve samoj sebi..........Polako!

    avatar

    26.12.2014. (21:18)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    A joooooooooj....svi kandidati imaju negdje se vratiti ako ne budu izabrani, samo Kolinda nema

    Čemu toliko licemjerja ( NATO ) , da ispada , da će biti na ulici i da je predsjednikovanje , njen jedini mogući uhljeb?

    To joj zaista nije trebalo........

    avatar

    26.12.2014. (21:54)    -   -   -   -  

  • homoludens

    to je i meni upalo u uho. zasto otvoreno ne kaze da ima jos za odraditi par mjeseci u nato-u? a kad to zavrsi ima mogucnosti vratiti se na zamrznuto mjesto u mvep (sama je to spomenula).
    drugo, ne svidja mi se sto podrzava povecanje dobne granice za mirovinu. ako ljudi budu radili do groba, kad ce mladi dobiti priliku za rad u zemlji s tako ogranicenim trzistem rada?

    avatar

    26.12.2014. (22:44)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Nisi zapazio iz mog pisanja da sam osobno upoznala i Josipovića i Kolindu i da sam stekla svoje dojmove o tim ljudima? Temeljem svog osobnog zapažanja, osjećaja i šestog čula, donijela sam svoje zaključke. Prema tome, sve tvoje i tuđe insinuacije na tu temu su pogrešne. Drago mi je da već danima prašite o meni, kroz vaše pisanje postala sam najslavnija i najcitiranija osoba na Blog.hr-u 2014. godine, što me izuzetno veseli, jer sam ovdje već 7 godina i ovo mi nekako dođe kao priznanje. S radošću sam pročitala sve komentare, od srca se nasmijala i oraspoložila. Ovom prigodom svima zahvaljujem na doprinosu mom veselju na kraju 2014. godine! Sretan ti Božić!

    avatar

    27.12.2014. (09:37)    -   -   -   -  

  • homoludens

    lion queen, drzimo se onog sto sam citirao, a to je da mislis:
    1. kako broj potpisa sugerira poredak na izborima
    2. kako je broj potpisa vec odredio pobjednika
    3. kako je biti odredjenog spola = biti kvalitetniji kandidat
    4. kako zene nisu zastupljene ako ne biraju zenu

    tu nije vazno sto si upoznala josipovica ili kolindu (kao sto nije vazno ni koga sam sve upoznao i s kojim sam politicarima radio, a radio sam s mnogima i za mnoge). ne trebaju moje insinuacije za tvoju iskljucivost izrecenu tvrdnjom " I bilo je vrijeme da zena postane predsjednica" jer nisi daleko od "bilo bi vrijeme da muskarac vise ne bude predsjednik".

    malo cudnovato tumacis "slavu" i "priznanje" jer to sto se nekog mnogo citira ne znaci da je to sto pise suvislo, dobro, prikladno ili preporucljivo. rubrika crne kronike svakodnevno pokazuje da pisanje o pociniteljima raznih profila nije u sluzbi odavanja im priznanja, a slavni mogu biti samo za one koji imaju poremeceni sustav vrijednosti.

    p.s. postujem da imas svog boga/mesiju, ali nemoj ga nametati meni.

    avatar

    28.12.2014. (15:09)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Tako mi je neizmjerno drago da si spomenuo izvorni tekst Horvatske domovine! Ima neka tajna veza između mene i Mihanovića, seže tamo još u devedesete i izlistke iz bečkog k.u.k. arhiva o tom našem velikom bamesu jondu :-)... Eh, kad bi se netko sjetio autorska prava primijeniti tamo gdje doista treba i gdje bi to bilo od povijesne i odgojne važnosti!

    avatar

    31.12.2014. (10:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...