Komentari

pingachu.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Među ljudima,budi čovjek :)

    Samo nešto, ja znam da vi koji komentirate gramatičke pogreške činite to s dobrom namjerom, i uredu je to, ali pišem ovo ne obazirući se previše na to, bitno je ono što piše a ne kako piše. Bar ovdje. Svejeno, samo bi dajte... Iako, rađe bih da mi komentirate neka vaša mišljenja. :)

    avatar

    23.12.2014. (21:56)    -   -   -   -  

  • lion queen

    završi gimnaziju, a onda upiši faks i to ili medicinu, ili stojarstvo, ili informatiku. s tim se možeš zaposliti bilo gdje, ili u hrvatskoj ili u inozemstvu, posla ćeš sigurno naći. ostali fakulteti ne prolaze na tržištu rada, osim ako nemaš debelu vezu. što god od to troje da izabereš, sve se može naučiti. i ne boj se unaprijed, sve se kasnije sredi samo od sebe, brinula se ti ili ne.

    avatar

    23.12.2014. (22:09)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Ozdravi, kao prvo!

    A kao drugo, uči ali se i druži s prijateljima koristit će ti. Čovjek ne može biti sam .

    Imaš vremena da sebe profiliraš, a dotle će se valjda nešto promijeniti

    Sretne blagdane ti želim

    avatar

    23.12.2014. (22:56)    -   -   -   -  

  • Just me

    Puno zdravlja ti želim. I ne razbijaj tu lijepu,mladu glavicu sa "šta će biti sutra"? kada dođe "to sutra" ti ćeš znati izvući najbolje iz njega....Sretni ti blagdani veseli praznici :-)))

    avatar

    23.12.2014. (23:25)    -   -   -   -  

  • Među ljudima,budi čovjek :)

    Želim završiti psihologiju, u tome se nekako najbolje vidim. Nadam se da ću uspjeti. Ja pokušavam uvijek biti optimistična i na sve gledati s vedrije strane, ali nekad mi dođe neki dan D. Hvala van svima! Sretni blagdani i vama, uživajte sa svojim najdražima :D

    avatar

    26.12.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  • Does the soul exist in modern society?

    reći ću ti samo jednu stvar, što se gimnazije tiče-i sama sam to prošla i nikad se sada ne sjetim nekog glupog propuštenog izlaska van, ali se sjetim osjećaja kad sam maturirala, pa upisala faks, pa položila prvi ispit... isplati se truditi jer te kasnije u životu čekaju stvari koje ti pokažu kako je srednja škola samo jedna odskočna daska :) sve najbolje!

    avatar

    03.01.2015. (17:53)    -   -   -   -  

  • Dreamer.

    Postoji razlog zašto si upisala gimnaziju... ;) Nemoj da te krizno razdoblje sputava... A kad dođe vrijeme, znati ćeš što upisati! Ja sam zavrišila ekonomsku srednju. Nakon toga sam 3 godine pauzirala od faksa. Upisala tečaj... malo radila... malo ne... Zatim sam krenula na faks... Počela raditi uz studiranje... Na kraju krajeva, desi ti se neki klik u glavi gdje će se sve posložiti!
    Sretno ;)

    Sretna Nova godina! :) Nadam se da će ti 2015.biti JOŠ bolja od ove! ;)

    avatar

    04.01.2015. (16:55)    -   -   -   -  

  • Među ljudima,budi čovjek :)

    Zahvaljujem :)

    avatar

    09.01.2015. (14:11)    -   -   -   -  

  • cinkcrveno

    sretna ti nova godina! i ja sam se mučila u gimnaziji, vjeruj mi da se na kraju isplati i budu ti slatke sve te muke. što ti je teže sad, bit će ti lakše kasnije, a ako ne bude uvijek si možeš reći da ako si proživjela to, što je za tebe bilokoji novi izazov. :)

    avatar

    10.01.2015. (22:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...