Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • borivoj

  "NE SPAVAJ DOK JE SUNCE NA ISTOKU I NE OSTAJ ZEDAN DOK GOD IMA PIVA. JER ONOME TKO NE SLUSA SVOJE SRCE, ZAPAD NALAZE DA GA ZAUSTAVI".
  Stari egipatski zapis sa statue nekog svecenika

  avatar

  22.12.2014. (08:19)    -   -   -   -  

 • borivoj

  20. prosinca 2014.
  Dijete ne poznaje okus mlijeka. Svakodnevno ga pijući, ono se veže za njega, toliko da kad dođe vrijeme da mlijeko treba zamijeniti rižom, ono se ljuti. Ali majka ne očajava, svakodnevno uvjerava dijete da pojede malo kuhane riže i polako dijete zavoli rižu i odbaci mlijeko. Mlijeko, iako je jednom bilo prirodna hrana, zamijenjeno je rižom kroz vježbu do te mjere da, ako jedan dan nedostaje riže, dijete je žalosno. Iako su osjetilna zadovoljstva u početku „prirodna“, pomoću prakse i slušajući mudrace, polako se budi radost kada slušate i sumirate blaženstva i razumijete Gospoda. S vremenom svjetovno društvo koje samo brblja o osjetilima i osjetilnim objektima više vas neće privlačiti, postaje vam draže društvo koje se raduje Gospodovoj ljubavi i vi počinjete iskreno doživljavati Boga.
  (Bhagavatha Vahini, 1. poglavlje, Bhagavatha)

  Karakter se gradi stalnim činjenjem dobrih djela. – Baba

  avatar

  22.12.2014. (08:20)    -   -   -   -  

 • borivoj

  SRETAN BOZIC I VESELO NOVOGODISNJE RASPOLOZENJE

  CELOJ OBITELJI ZELI IZ SRCA

  INFINITE LOVE & PEACE
  = MIRA LJUBOV =

  avatar

  22.12.2014. (08:27)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Mali Ivica udje u brijačnicu, a brico veli jednoj mušteriji:
  "Ovo je najgluplji klinac na svijetu!"
  Sad ću ti dokazati.
  "Brico stavi novčanicu od 20 kuna u jednu ruku i dvije kovanice od po
  5 kuna u drugu ruku, zatim pozove malog Ivicu i pita ga:
  "Koje bi htio od ovo dvoje, mali?"
  Mali Ivica uzme dvije kovanice i ode.
  "Što sam ti rekao?" reče brico.
  "Taj mulac nikad neće naučiti!"
  Kasnije, mušterija ode i vidi klinca kako izlazi iz slastičarnice sa sladoledom.
  "Hej, mali! Mogu te nešto pitati?
  Zašto si uzeo kovanice, a ne 20 kuna?"
  Mali Ivica poliže sladoled i veli:
  "Onaj dan kad uzmem 20 kuna, igra je gotova!"

  avatar

  22.12.2014. (08:29)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Sinčić: Ina nije prodana MOL-u, ona je vlasništvo petorice hrvatskih tajkuna

  PREDSJEDNIČKI kandidat Ivan Vilibor Sinčić najavio je u četvrtak pred zgradom Ine da će se kao predsjednik zalagati za povratak te naftne tvrtke u vlasništvo Hrvatske, utvrdivši da ima dokumente po kojima su njezini stvarni vlasnici hrvatski tajkuni.

  Sinčić tvrdi da Ina nije prodana mađarskom Molu već je preko skrbničkih računa u Zagrebačkoj banci u iznosu od 49 posto vlasništvo petorice hrvatskih tajkuna. Dodao je da ima pouzdane izvore i dokumente te da će njihova imena razotkriti u sučeljavanju.

  Upitan može li objasniti kako su to postigli s obzirom da je riječ o velikoj mađarskoj tvrtki, Sinčić je rekao da je Mol samo paravan. "Ista stvar je s vlasništvom hrvatskih banaka koje su takoreći prodane, ali iza njih stoje domaći tajkuni", rekao je.

  Dokumenti poslani na adrese Državnog odvjetništva i svih drugih kandidata

  Naglasio je da dokumenti postoje i da će biti objavljeni, a već su poslani na adrese Državnog odvjetništva i svih drugih kandidata.

  Ali, kaže Sinčić, očito njih ta tema previše ne zanima i dalje lažu narodu u priči s Molom.

  Upitan kako će vratiti tu kompaniju u vlasništvo države s obzirom da predsjednik nema takve ovlasti, kazao je da se radi o korupciji protiv koje se bori i koju će prokazati. "Sve što je stečeno korupcijom, nelegalno, mora biti vraćeno hrvatskom društvu i državi", poručio je Sinčić.

  Slaže se da bi o tome trebali odlučivati sudovi, no drži da su sudovi nepouzdani i da na njima ima mnogo korupcije pa se javnost mora boriti za svoju energetsku tvrtku u ovim nesigurnim energetskim vremenima.

  "Vidimo što se događa s Rusijom, vidimo kako se u dan ili tjedan može sve preokrenuti. Hrvatska treba svoj energetski suverenitet i dužnost je predsjednika da o tome govori", poručio je predsjednički kandidat Živog zida Ivan Sinčić.

  Transparentnost pri proviđenju referenduma

  Na traženje novinara da odgovori na pitanja sindikata za predsjedničke kandidate o referendumima o outsourcingu i monetizaciji autocesta, rekao je da je podupro sve referendume dok su se skupljali potpisi i da će dati svoj glas protiv outsourcinga i monetizacije autocesta.

  Poručio je pritom da se zalaže za transparentnost pri proviđenju referenduma, za dizanje kvalitete izbornog procesa, kao i postupka prikupljanja i brojenja potpisa. To je, po njegovim riječima, komplementarno s 500.000 duhova o kojima je govorio. "Trebamo napokon taj izborni proces u elektroničko doba usavršiti i završiti", zaključio je Sinčić.

  Upitan što misli o preispitivanju ustavnosti referendumskog pitanja nakon prikupljanja potpisa, rekao je kako je to samo "još jedna od sabotaža referenduma kojima ova i bivše vlasti pokušavaju satrti volju naroda". Referendumsko pitanje treba dati na provjeru prije, a ne da vlast to ignorira pa se skupljaju potpisi i troši silan novac, a na kraju sve propadne. "To je jedno ismijavanje referenduma, ismijavanje izbornog procesa od strane države i režima", rekao je Sinčić.

  avatar

  22.12.2014. (08:30)    -   -   -   -  

 • borivoj

  "ZA GASENJE POZARA NE TRAZI CISTU VODU".
  Africka poslovica

  avatar

  22.12.2014. (08:32)    -   -   -   -  

 • borivoj

  21. prosinca 2014.

  Radovati se hvaleći Gospoda znak je iskrene dobrote. Izbjegavajte biti u društvu ljudi koji uživaju u osjetilnim razgovorima. Odaberite provoditi vrijeme u društvu Boga i uključiti se u Gospodove aktivnosti. Jedino oni koji djeluju u skladu s tim jesu božanski (bhagavata). Čitajte i uživajte u pričama o slavi Gospoda Krsne u svetoj dvorani, hramu, kraj oltara, u pustinjačkoj kolibi ili u društvu čestitih i dobrih — to je izvor velike inspiracije i radosti. Možete pristupiti pobožnim ljudima, služiti im i slušati njihova izlaganja o slavi Božjoj. Želja za takvom svetom literaturom rezultat je nagomilanih zasluga i truda. U početku bit će vam dovoljno slušati, kasnije će priče pobuditi zanimanje o prirodi i značajkama Boga i poklonik će tražiti i pronaći za sebe put ostvarenja.

  (Bhagavatha Vahini, 1. poglavlje, Bhagavatha)

  Stalno razmišljanje o Božjoj slavi pomaže preobraziti tijelo, um i duh. – Baba

  avatar

  22.12.2014. (08:32)    -   -   -   -  

 • borivoj

  http://www.kurir-info.rs/stigla-u-jadransko-more-oprez-mozete-umreti-ako-p ojedete-ovu-ribu-clanak-1641537

  avatar

  22.12.2014. (08:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...