Komentari

csr.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • 5897

    kad bi svi slušali korisne savjete i držali se toga bilo bi svima puno bolje na ovom svijetu..

    Novcem se nikad nije moglo i nikad se neće moći kupit sreča

    avatar

    18.12.2014. (14:09)    -   -   -   -  

  • red bush

    Novac je pravi bog ovoga svjeta, prava vjera kod ljudi... Tu nema ateista, jer tko se novcu ne pokloni bude proglašen budalom, bezvrijednikom... I dok "moderni aktivisti i borci napretka i demokracije" razbijaju tabue i stereotipove, naše srednjevjekovne zablude, dok nas nazivaju katolibanima, mrziteljima, te raznim pogrdnim imenima..., njihovi džepovi i svjetonazorska pravedna uvjerenja hrane se novcem svjetskih moćnika i raznih elita... Božić je pretvoren u blagdan novca i rasipništva... Ipak, moj ili naš Božić, u srcu i duši, nikada neće ukrasti...

    avatar

    18.12.2014. (21:31)    -   -   -   -  

  • Društveno odgovorne

    Članak je divno napisan,topao i inspirativan. Žalosna je činjenica da 1% stanovništva pripada čak 50% bogatva. Kad bi oni imali topla srca i bili velikodušnih namjera, u svijetu bi bilo mnogo više zadovoljstva.

    http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sve-veci-jaz-izmedu-boga tih-i-siromasnih

    avatar

    19.12.2014. (18:54)    -   -   -   -  

  • Tim Mazbraronika

    Divan post, jako ste nas lijepo podsjetili da smo ipak na kraju svi ljudi. Od silne žurbe i kupovanja poklona i neznamtijašta smo još i ljuti i bezobzirni kada nam se žuri ili kada nešto zaporavimo u svoj toj groznici..a ipak nam je najljepše kad se sklupčamo doma na kauč sa svojim bližnjima, pijemo čaj i gledamo sam u kući. Žao mi je što ta američka groznica dolazi i k nama..nije toga toliko prije bilo..no, kako god, ja se uvijek veselim kolačima, a za poklone...ima, nema, svejedno je.

    avatar

    21.12.2014. (18:58)    -   -   -   -  

  • FemaleTeam

    Smatramo da ipak od svih poklona danas, najbitnije bi trebalo biti zajedništvo u blagdansko doba i okupljanje obitelji na jednom mjestu, jer pokloni su prolazni..., a obitelj ipak ne... i nema veceg bogatstva od obitelji i zdravlja.

    avatar

    14.01.2015. (13:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...