Komentari

timdoping.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Joco

    Zadruge bez ikakave sumnje pružaju mnoge pogodnosti u poslovanju mikro subjekata. Međutim veliki problem kod nas je još uvjek mala podrška od strane lokalnh i državnih institucija u poticanju takvog vrsta poslovanja!

    avatar

    16.12.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  • Tim Mazbraronika

    Zadruge su odlične jer mi se nekako čini da su im članovi povezaniji, više komuniciraju...pa naravno da im je onda lakše nešto jednoglasno prihvatiti i provesti. U velikm poduzećima se sve nekako gubi u hijerarhiji i ono što misli i što bi mijenjao zaposlenik na najnižoj razini vjerojatno često ni ne dođe do vrha..a vrh često ignorira puno toga, osim profita

    avatar

    21.12.2014. (18:41)    -   -   -   -  

  • DOPERI

    Iz primjera otoka Krka možemo mnogo naučiti i primjeniti isto u našoj zajednicu. Zadruge predstavljaju idealan način povezivanja subjekata u ostvarenju ciljeva koji bi individualno bili teže ostvarivi.

    avatar

    21.01.2015. (23:41)    -   -   -   -  

  • Medvjedići dobra srca- do

    Zadruge su izrazito značajne za razvoj nekog mikropodručja, ali u cjelini i cijelog gospodarstva. Nažalost u Hrvatskoj je još uvijek prisutna nedostatna podrška od strane vlasti, ali zasigurno ima puno prostora za poboljšanje.
    Medvjedići dobra srca- dopovci5

    avatar

    26.01.2015. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...