Neću ti se miješat u jelovnik, važno je da nisi izdao gospođu od "zdrave 'rane". Mogu ti samo preporučiti nešto vrlo učinkovito u vrijeme trajanja prehlada (kao predostrožnost još bolje, no sad je kasno), dakle: 1 velika žlica meda + sok od jednog limuna + 10-ak kapi propolisa (ja rabim svoj s 30% suhe tvari). To sve dobro izmiješati i svakih pola sata do sat po jednu žlicu lagano gutati. Ako je okus preintenzivan, može se dodati malo mlakog čaja. Propolis radi na imunitetu, a med i limun..., znaš. Eto, isprobano u mojoj obitelji i šire, pokazalo se jako dobro. Inače, propolis, u mojoj kućnoj radionici, otvoreno od 0-24. Ozdravite:))
13.12.2014. (21:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš je lijepo što se držiš uputa o zdravom životu doktoresse Biserke Milanović. Sjajna i učena žena, kao i njen suprug. Na južini najbolje prijaju variva. Recimo, danas i sutra špinat a uz to se nađe i još ponešto. ;)
13.12.2014. (22:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ako dobiješ u apoteki ili trgovini sirup od Medexa Kadulja i islandski lišaj nabavi...pomaže jako...tako sam ja sebe izlječila nedavno a i sladoled pomaže....u pravu Si!!!
13.12.2014. (23:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kupio sam par kila krvavica iz istog izvora. Neobično je da iako se svaki puta rade gotovo isto, većina ih ostane cijela, ali poneka se ipak raspadne, više ili manje. Valjda sva crijeva nisu ista. Razmišljao sam kako ih uklopiti u neki složenac upravo tako da nisu cijele, pa da nema brige kako će ispasti. Na kraju ih opet uvijek napravimo isto ;)
13.12.2014. (23:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
to su krvavice sa hajdinom kašom zato su i ukusnije
ps i meni curi nos kao da sam pustila mlaz vode iz pipe, pusa
13.12.2014. (20:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
O, jadničak moj........nema lijepih Fiumanki ni vamo ni tamo.
Krvavice si trebao pripremiti uz kiseli kupus ; nije skupo, a bude bolje
13.12.2014. (20:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
zagreb dušu dao za nekuhanje. na sve strane fina domaća hrana, a jeftina i pristupačna. toga u rijeci nigdje nema, tamo deru cijenama.
13.12.2014. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
toma juda
'' Inače poslušni smo prema premijerovoj ženi i uz to smo jeli kruh sa sjemenkama koji jedemo malo i traje nam više dana. ''
:-D
13.12.2014. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Neću ti se miješat u jelovnik, važno je da nisi izdao gospođu
od "zdrave 'rane". Mogu ti samo preporučiti nešto vrlo učinkovito
u vrijeme trajanja prehlada (kao predostrožnost još bolje, no sad je kasno), dakle: 1 velika žlica meda + sok od jednog limuna + 10-ak
kapi propolisa (ja rabim svoj s 30% suhe tvari). To sve dobro
izmiješati i svakih pola sata do sat po jednu žlicu lagano gutati.
Ako je okus preintenzivan, može se dodati malo mlakog čaja.
Propolis radi na imunitetu, a med i limun..., znaš. Eto, isprobano
u mojoj obitelji i šire, pokazalo se jako dobro. Inače, propolis,
u mojoj kućnoj radionici, otvoreno od 0-24. Ozdravite:))
13.12.2014. (21:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Mene još tetoše.....raznježilo me!
13.12.2014. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
Baš je lijepo što se držiš uputa o zdravom životu doktoresse Biserke Milanović. Sjajna i učena žena, kao i njen suprug.
Na južini najbolje prijaju variva. Recimo, danas i sutra špinat a uz to se nađe i još ponešto. ;)
13.12.2014. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
ako dobiješ u apoteki ili trgovini sirup od Medexa Kadulja i islandski lišaj nabavi...pomaže jako...tako sam ja sebe izlječila nedavno a i sladoled pomaže....u pravu Si!!!
13.12.2014. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Kupio sam par kila krvavica iz istog izvora. Neobično je da iako se svaki puta rade gotovo isto, većina ih ostane cijela, ali poneka se ipak raspadne, više ili manje. Valjda sva crijeva nisu ista. Razmišljao sam kako ih uklopiti u neki složenac upravo tako da nisu cijele, pa da nema brige kako će ispasti. Na kraju ih opet uvijek napravimo isto ;)
13.12.2014. (23:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Zadnje je vrijeme kad nema fotki iz šetnje :(.
Ali brzo ćeš se oporaviti. Sa sladoledom se slažem,
on je dobar i preventivno i za liječenje.
14.12.2014. (06:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
majra
Za ručak bio gulaš, kuhala mama:)
Želim ti brz oporavak :)
14.12.2014. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...