Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • borivoj

  Mene je ovo ispunilo iskrenom jezom. Kakvi su to ljudi koji u ovome vide išta pozitivno? Što, sigurni su da neće krenuti na njih jer su na pravoj strani pa im ovi užasni prizori bivaju mili srcu? Ja sam se bez obzira na sve utopistički nadala da će nas EU štititi od ovakvih. Ovo nije samo sramota, ovo je sijanje terora i straha. Kao i obećanje krvavog Božića. Ono, možemo se mi sprdati, ali ovdje je prijeđena granica i čovjek počinje osjećati nelagodu i strah.

  komentar sa BLOG.hr - missillusion @ Wall

  avatar

  11.12.2014. (16:34)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Anton Komat: Potniki na ladji norcev – Umetnost preživetja
  Martina Piskač

  Posnetek: Mirjana Brelih

  Na 30. knjižnem sejmu se je Anton Komat predstavil z novo knjigo Potniki na ladji norcev – Umetnost preživetja, za katero je prejel nagrado za najboljšo poslovno knjigo 2014. Potekal je zanimiv pogovor med Antonom Komatom in Bernardom Nežmah.
  Žal smo trenutno še zelo daleč, da bi se poslovni svet ravnal po tej knjigi. Pohlep in sebičnost ne smeta več vladati svetu.

  http://za-misli.si/subkultura/1991-anton-komat-potniki-na-ladji-norc ev-umetnost-prezivetja

  avatar

  11.12.2014. (16:40)    -   -   -   -  

 • borivoj

  “U MEDICINI NEMA PUNO RADOSTI,
  ALI ZATO U RADOSTI IMA PUNO MEDICINE”. Neznani autor

  avatar

  11.12.2014. (16:43)    -   -   -   -  

 • borivoj

  11. prosinca 2014.

  “Maam anusmara (Uvijek imajte Mene u mislima)”, rekao je Gospod Kršna. U svakodnevnom životu nemojte praviti razliku između dužnosti kao što su poklonstveno pjevanje (bhajan), obroci (bhojana) i na kraju bogoštovni obred (puja) – sva djela predajte Bogu. Hranu koju uzimate dao vam je i probavio On kako biste dobili snagu da obavite Njegov posao. Svaki trenutak je vrijedan jer ga On daje, On ga koristi, On ga ispunjava, On ga oblikuje i On ga ostvaruje. Kada On prožima svaki vaš dah, vi se možete uspješno stopiti s Njim. Tu moć imate u sebi; slabi ne mogu dosegnuti Boga. Sjećanje može biti trajno utemeljeno jedino kad ste slobodni od okova inata i zavisti. Budite nezavidni (anasuya) – bez traga ponosa ili zavisti, zlobe ili mržnje, egoizma ili umišljenosti. Gospod vječno boravi u srcu koje je marljivo održavano čistim.
  (Božanski govor, 9. lipnja, 1970.)

  Promatrajte svoja djela kao štovanje. Dužnost je Bog, rad je štovanje. Što god vam se dogodi, prihvatite to s radošću kao Njegovo djelo, znak Njegove ljubavi. (Baba)
  Radio Sai Thursday Sathya Sai Darshan - Part 23

  avatar

  11.12.2014. (16:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...