Komentari

alexxl.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


 • 20 do asa

  ....neki dan sam poizdil....piše film traje 3 sata....zapravo traje jedva 2 i neke sitnog.....do 1 moram bit budan zbog reklama.....smeće od rtl i svega...pa kaj će im reklame poslje pol noći, pa tko normalan gleda tv tak kasno, osim mene :)

  avatar

  01.12.2014. (19:06)    -   -   -   -  

 • lion queen

  otkad sam u zagrebu, ne gledam televiziju i uopće mi ne fali. snizio mi se tlak :))) ne zanimaju me više nikakve bedastoće, nemam pojma tko je koga ni zašto :))) sve u svemu meni super :))) što se mene tiče, trebali bi prestat isporučivat tv program.

  avatar

  01.12.2014. (20:09)    -   -   -   -  

 • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

  Upravo zbog toga ne gledam TV. Ak je neki kvalitetni film, nabavim ga na DVD-u ili odgledam na YouTube-u.

  avatar

  01.12.2014. (20:17)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Onako generalno, ovome se nema kaj za dodat. Pogotovo što se tiče onog: reklame kaj bumo gledali.
  No ima i druga strana medalje a ona zgledi ovak: obzirom na sadržaj koji nam nude sve tri TV kuće s onim svojim privjescima od kanala tipa "Doma" itd, ja sam došao u fazu da radije gledam reklame nego svu tu gnajvažu s političarima, razgovorima, kvizovima, filmovima puta 100 i inim šundom. Jednako vrijedi i za novine. Zamisli, ja koji do pred godinu dana nisam ni pogledao sportske stranice, sad čitam samo njih i rješavam križaljke.
  Eto toliko od mene, bok.

  @20 do asa
  To sam riješil. Film snimim na DVD, pa onda kad mi je volja pogledam ga, preskočim reklame, ono što je dosadno u filmu ubrzam radnju, pa ako se pokaže da je film za drek, zbrišem.

  avatar

  01.12.2014. (20:31)    -   -   -   -  

 • Nemezis

  ...najviše volim to što su reklame uvijek u isto vrijeme na svim programima, i traju isto. Pa si ih prisiljen gledati ako baš želiš nešto pogledat do kraja. Neki dan sam doživjela da su i vijesti upale u pol emisije, koja se nakon nastavila na moje totalno čuđenje :D

  avatar

  01.12.2014. (20:40)    -   -   -   -  

 • Mela

  Super reklama. Prvi put je vidim.

  avatar

  01.12.2014. (21:27)    -   -   -   -  

 • blogomoljac

  Wer nicht wirbt, der stirbt!
  Ne žive samo oni od reklama, već i plaćaju to kaj ti za badav gledaš, bez tog bi imal 3 vure državnog programa dnevno na pretplatu, ko nekad, kolko love, tolko muzike. A i firme koje sebe reklamiraju, bez toga ključ u bravu i radnici na burzu. Pa ti zini nekaj protiv reklame, a sam delaš u jednoj :)) .
  A ovi drugi neproizvodni? Ko bi ih plaćal da se proizvedeno ne proda, više prodanog, više poreza, kaj ne? Lančana reakcija ide i do liferanata, prevoznika, tete na blagajni, čistačice ... Jebga, vražji krug ;) ! U Njemačkoj državna TV ne smije reklamom prekidat filmove i emisije, samo između i to do određene količine, a to nije "pod nos" pa se i manje gleda, manji je reklamni efekt. Pošto prima obaveznu pretplatu, bila bi nelojalna konkurencija prema privatnima koji žive na rizik od reklama i kvote. U konkurentnom društvu je reklama zaprav prisila, bez nje si vriti, to koriste i google i YouTube i bez toga ni njih ni privatne TV ne bi bilo. Viš Wikipediju. Odbija reklame i sad se proba spasit donacijama korisnika, kolko dugo, bumo vidli. Neko pak mora platit. Ili platiš, il trpiš, il pustiš i odeš na gemišt :)) . Morti ima kakva reklamna degustacija ... :))) . Ja delam reklame, ha ha, si me prokužil? :))

  avatar

  01.12.2014. (23:50)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Tja čuj, meni duge reklame pašu - na prvima si skuham čaj, na drugima pripremim klopu, na trećima se otuširam, na četvrtima odgovorim na mailove, na petima...
  Kao kad te pitaju na aerodromu za "svrhu" putovanja: "Business or pleasure?" pa im veliš "Both".

  avatar

  02.12.2014. (00:01)    -   -   -   -  

 • Plastik

  Ti na tako originalan, izvoran i jednostavan način kažeš upravo ono što i ja mislim. A o metodologiji kako jednu emisiju, brat, bratu trajanja od 10 minuta pretvore u cjelovečernju emisiju sa sve samim ponavljanjima, najavana, pa vidjeli ste, pa gledati ćete, pa ostanite podešeni, ne prebacujte, reklame, reklame, i kad završe reklame, e neš majke ti, gledanje emisije omogućio vam je taj i taj. Pa kad počne film, a ono iskoči nekakva sličica dok on ponavlja što smo gledali prije reklame i najavljuje što ćemo gledati poslije reklame. Mamicu im ... ponavljačku. Sam u kući je neponovljivi unikat u odnosu na njihove metode.

  avatar

  02.12.2014. (00:19)    -   -   -   -  

 • Ti-grica

  hahaha@gp-zg mi "ukra" recenicu.... taman i ja to tila napisat, kad slucajno nima reklama sva san zbunjena, a i sudi ostanu neoprani :-)))

  avatar

  02.12.2014. (07:55)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  dikod dobro dođu....za otić na pissss
  dikod za zapalit na balkonu...
  a dikod im eben mater ka i ti....ahahahaha

  avatar

  03.12.2014. (11:17)    -   -   -   -  

 • fanny

  Baš kako kaže GP-ZG - pod svakom reklamom napravim neki od 'poslova'...Neki dan gledam film na HBO-u, sila mi piškit, a tamo film ne prekidaju reklamama, baš su mi falile ;-)

  A 'Sam u kući' ti je već stigao do 3. djela na Fox movie, kasniš. Ili su oni uranili ove godine :-)

  avatar

  03.12.2014. (22:28)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Svi mi nešto reklamiramo, što ti reklamiraš?
  Mislim da opravdano slutim, ali koga briga ;)

  avatar

  04.12.2014. (21:20)    -   -   -   -  

 • Ogledalo zla

  Sve ima svoje zašto i kako.

  avatar

  11.12.2014. (08:47)    -   -   -   -  

 • kulerica

  Joj, zlo mi je od reklama. Ne kužim kako ONI ne kuže da imaju kontraefekt. Ne gledam televiziju, ali ove na netu me izlude, jer usprkos svim blokadama nekako pronađu put do ekrana. Ma, katastrofa.

  avatar

  22.12.2014. (16:55)    -   -   -   -  

 • NF

  ma ni utakmice više na teveu ne gledam, sad možda budem što u gostima za novu u virovitici

  avatar

  22.12.2014. (23:08)    -   -   -   -  

 • Plastik

  Alo druže, gdje si. Nema te? Sretan ti božić, ugodni ti blagdani, sretna ti Nova godina.
  Bio si nešto napisao o banditiću, pa sam napisao komentar onako iz afekta (i nije mi žao), ali kad sam ga htio pročitati ponovno, pobrisao si cijeli post sa svim komentarima. Šteta. Jel' to ti brišeš ili ti netko briše?
  No, nema veze, javi se, oglasi se. :-)

  avatar

  26.12.2014. (13:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...