Komentari

drustveno-odgovorne.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • A.S.

    Odličan članak!

    avatar

    02.12.2014. (21:33)    -   -   -   -  

  • anana

    Nažalost, bez obzira na poticaje, kakvi god oni bili, danas je teško zdravom čovjeku naći posao u ovoj državi, da ne govorimo o invalidima. Žalosno. Btw odličan primjer, svaka čast :)

    avatar

    06.12.2014. (02:39)    -   -   -   -  

  • J.P.

    Jako zanimljivo! Bilo bi dobro kad bi toga bilo više. Samo što je kod nas bilo što pokrenuti što bi donijelo novih radnih mjesta, pa tako i ovo. Nisam siguran koliko bi dodatni poticaji pomogli ako se ne promjene neke druge stvari. Meni je jako zanimljiv primjer restorana u kojem rade gluhe osobe, a mušterije moraju naručiti hranu znakovnim jezikom :) Ali, to je u Kanadi... (Signs restaurant)

    avatar

    15.12.2014. (17:43)    -   -   -   -  

  • D.E.

    Bilo bi jako lijepo kad bi više poduzeća zapošljavalo osobe s poteškoćama. Vjerujem da bi bila prepoznatljivija i prihvaćenija u društvu posebice s aspekta društvene odgovornosti. Nažalost, znam da danas poslodavci teško zapošljavaju druge osobe ukoliko su drugačije boje kože, nacionalnosti i tome slično. Smatram da se previše pažnje danas posvećuje preispitivanju kandidata pri zapošljavnju, čini mi se da još malo nećemo dobit posao ako imamo plombu na zubu krive boje, dugu ili kratku kosu i da ne nabrajam. Čast izuzecima naravno! Zagovornik sam onih koji gledaju da pomognu i zaposle osobu/osobe s invaliditetom, jer siguran sam da postoje poslovi koje bi takve osobe rješavale jednako dobro kao i potpuno zdrave. Nadam se da će u skoroj budućnosti biti više ovakvih svjetlih primjera kao u ovom zanimljivom članku.

    avatar

    22.12.2014. (11:58)    -   -   -   -  

  • I.V.

    Hvala J.P na jako dobrom i zanimljivom primjeru. Znači radi se o restoranu koji zapošljava isključivo gluhe osobe, gosti restorana moraju se znakovnim jezikom sporazumljavati sa osobljem.

    Link za sve koji želi vidjeti o čemu se točno radi: https://www.youtube.com/watch?v=VPgh5Yk2HaY

    avatar

    14.01.2015. (14:32)    -   -   -   -  

  • mrsic

    Super članak. Na ovo bi se trebali ugledati mnogi naši osviješteni i neosviješteni poslodavci. Svijet bi bio kud i kamo bolje za sve kad, a osobito za njih.

    avatar

    14.01.2015. (18:51)    -   -   -   -  

  • ledena

    Bravo za njih!!!

    avatar

    14.01.2015. (18:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...