Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • lion queen

    Ja se ne bi dijelila, ja bi se zbrajala :) (ne smijem reć množila, da tko pogrešno ne shvati :))

    avatar

    23.11.2014. (17:45)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Kraljice,
    tebi je sve dopušteno, mogla si se "multiplicirati"..ha..ha
    evo sam cijelo popodne ispred tv-ekrana
    nakon negledljive "Volim Hrvatsku" koju vodi vodeća hrvatomrziteljica Trbovićka (Fodora umirovilo) na CMC-u te dočeka Rade Š.
    i šta čovjek da učini???
    da skočim u Savu?
    e neću, vratit će se Walter......ha..hhaa

    avatar

    23.11.2014. (19:12)    -   -   -   -  

  • tignarius

    evo sam vidio da ovi moji "hajduci" imaju predsjednicu NO
    pa nije ni čudo da se ponašaju ko "pichkice"

    avatar

    23.11.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  • RandomHeart

    Nebi o separatizmu i izmišljenoj netrpeljivosti, ali Pervanov serbus je legendaran.

    avatar

    23.11.2014. (22:27)    -   -   -   -  

  • geomir

    Suma sumarum, tija si reć ono što je moj komšija sumirao:

    "Svi smo mi Božja dica, samo nismo Božja braća i sestre"!! :-))

    avatar

    24.11.2014. (11:35)    -   -   -   -  

  • tignarius

    @rheart,
    ne govorim o separatizmu, nego o neiscrpnoj temi......
    ljudskoj gluposti
    i zanima me (ako nije isuviše indiskretno) zašto si izabrao moj blog, za javljanje u blogosferu
    @geo,
    jesmo, jesmo....
    samo neki "klonirani" nisu......
    pa ti pitaj @bartia, tko su "oni"

    avatar

    24.11.2014. (17:48)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Tigi vidim više si napisao na mome blogu o ovoj nogometnoj temi nego ovdje u tvome postu, ali dobro kad smo kod dijeljenja i umjetnog stvaranja podjela, baš mi je žao što nisi uvidio dok sam još u prošlim tvojim postovima pisao o mamiću i njegovu tipu vladanja tko je taj koji dijeli. U našemu društvu smo stvarno podijeljeni na one koji imaju i vladaju na korumpirani način a personificiraju se u Zdravku Mamiću i one koji su ostali bez ičega, obična raja kojoj se bacaju kosti pa se priča o velikim Hrvatima ugroženosti od Srba komunista itd, čisto skupljanje političkih poena radi vlastitoga bogaćenja.

    avatar

    24.11.2014. (18:14)    -   -   -   -  

  • tignarius

    http://www.bitno.net/kolumne/julia-kristeva-sv-terezija-avilska-ili-kako-s u-ateisti-od-svetice-napravili-seksualnu-revolucionarku/

    ovo svakako pročitajte.....
    da vidite što sve bijednici pokušavaju "prošvercat"

    ak se ne "konektira" otvorite bitno.hr

    avatar

    24.11.2014. (19:05)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    PRESTANITE LAGATI MLADE NARAŠTAJE !

    Ovih dana prikazuje se u Bjelovaru film "broj 55" o braniteljima koji su stradali u selu Kusonje kod Pakraca. Bilo je to 08. rujna 1991., kad branitelji su stradali tuđom krivnjom i neznanjem - za to nikada nitko nije odgovarao. Narod oprašta laži i to po cijenu svojih bližnjih, a istinu duboko zaboravlja.

    Ali ja ne opraštam sablazam*, jer u njemu se skrivaju krivci za tuđe živote i druge ljudske patnje... Institucije današnje nominacijske* države rade potpuno neodgovorno i nesvjesno. Svakome treba reći je li kriv ili ne. Nitko nema pravo tuđe zločine skrivati. Ako netko progovori o zločinima on postaje nepodoban.

    Ako šuti tada se pretvara u "jedno bolesno" bešćutno društvo. Ono što me smeta su laži koje se "množe" i šire nakon 23 godina kao diletanska* propaganda. Ovo ustaljeno društvo se duševno hrani sa obmanama. Zbog toga nam je država na papiru i u teškom kaosu i bezakonju....

    Prvo: Laž je da u Kusonjima je stradalo 20 osoba iz Bjelovara. Stradalo je 18 branitelja i to se zna imenom i prezimenom kojih, dok dvojica su ostala živa. Drugo: Laž je da su branitelji imali automatsko oružje - kako je prikazano na filmu. Treće: Laž je da većina njih je poginula u kući na brojem 55 u Kusonjima.

    Nitko ne spominje pet branitelja koji su zarobljeni od strane JNA i četnika. Oni su živi mučeni i na okrutan način ubijeni... Dok jedan od branitelja je poliven s benzinom i zapaljen i bačen u jednu rupu. Ne može naš "Domovinski rat" biti siguran, ako se o njemu laže,.., to je onda dokaz da u našoj zemlji vlada moralni kaos i anarhija...

    Nekoć sam bio i ja hrvatski vojnik u ZNG-u, a danas gledam mnoge izdajnike i neprijatelje ove napaćene zemlje. Ljevičari i bivši komunisti na perfidan* način opet su zarobili lažima našu domovinu i oteli joj slobodu... Država "Hrvatska" danas postoji samo na papiru. Jedan od promašaja je "lažan film" iz kojega se skrivaju odgovorni.

    Što je više "klevete i laži" od pete kolone, to nam je milija i država. U Kusonjima branitelji su stradali kod kuće i broja 197, a ne kako se govori na "broju 55". Pitam se; čija je to izmišljotina? Tko je lud, a tko se ludim pravi? Ova je morbidna laž i atentat na zdravi mozak!

    Upravo sad kad ovo pišem - prije toga sam pregledao cijelu hrvatsku štampu. Više članaka i fotografija sam u njoj vidio od Stjepana Mesića, doživotnog predsjednika Hrvatske, nego stvarnog predsjednika Ivu Josipovića. Pa onda; tko tu vodi nam glavnu riječ? Za monstruozno ubijanje Hrvata 1991., od Vukovara do Dubrovnika je kriv Vrhovni komandant JNA Mesić.

    Kako čovjek koji je bio na čelu represivnog UDBA-škog aparata i totalitarne države SFRJ, može nam opet pričati bajke, sa predznakom teških laži i zabluda... Mesić je kriv i za Kusonje i puno toga - što se je desilo za vrijeme njegovog mandata. Stiže vrijeme temeljnog preispitivanja u kojima će se srušiti "piramida" petokraka.

    Na kraju bi rekao da u Hrvatskoj vlada (ne)izlječiva bolest "UDBA-ško sjeme". S takvim mistifikatorskim filmom skriva se i dalje istina o komunističkim zločinima i užasima iz "Drugoga svjetskog rata i (sad) zločinima 1991., od Jugoslavenske armije, počinjenim zločinima nad Hrvatskim narodom.

    -----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ———————————–
    Bjelovar / 24.11. 2014. (ponedjeljak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
    Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    brankostojkovic152@yahoo.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2326.

    avatar

    24.11.2014. (22:37)    -   -   -   -  

  • RandomHeart

    Je, indiskretno je, ali nebi dublje komentirao "ljudsku glupost", a Željko je ipak bio vrijedan spomena. I hvala na lijepom komentaru kod mene doma.

    avatar

    25.11.2014. (13:10)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Ha, ha, opet krivo žensko!

    avatar

    26.11.2014. (09:55)    -   -   -   -  

  • križar

    A što je to nogomet?Tu podjelu je podijelila samo podjela love, al opet šta ja znam- ja ni ne znam što je to nogomet!

    avatar

    26.11.2014. (09:59)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Da križar, lova je sve pokvarila, u tome je i bit ove pobune, pobuna protiv love koja je u rukama jednog čovjeka a koji koristi novac svih građana da bi bogatio sebe.

    LP i BB

    avatar

    27.11.2014. (18:55)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Mislim da to netko sustavno ubacuje kost među hrvatski narod, da se međusobno gloži. Moj profa iz obrane i zaštite, Radule, profrfljao bi da je u pitanju specijalni rat. I zacijelo bi to bila istina. A to što se Hrvati uhvate na mamac kao ribice, to je zato jer ne misle glavom, nego srcem.

    avatar

    27.11.2014. (20:56)    -   -   -   -  

  • odmak

    A dobro nogomet je nogomet. Igra. Znam, znam najvažnija sporedna stvar... ali važna je. A ljudima treba igre.., ali i igra nekad može biti opaka.

    avatar

    28.11.2014. (16:00)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Nije igra opaka, opaki su ljudi, ljudi su ti koji čine dobro ili zlo. A što se podjela tiče, one trenutno ne postoje među navijačima, oni su jedinstveni ko nikad, možda su jedino 91 bili tako jedinstveni.

    LP i BB

    avatar

    28.11.2014. (18:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...