Komentari

najljepsezelje.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mela

    Ako sam vas zapalila recite i vi nešto o tehničkoj kulturi. Čega se najrađe sijećate ? Koji vam je dio predmeta bio najinteresantniji ?

    avatar

    23.11.2014. (15:41)    -   -   -   -  

  • RandomHeart

    Nostalgija. Još imam doma kućicu koju sam složio od šibica i ofarbao u smeđu boju, mislim da fali koja daska na krovu, ali uglavnom je u komadu. Kada sam bio klinac, sam sam napravio mali biljarski stol, od šperploče i letvica. Presvuko sam ga sa platnenom pelenom. Kao kugle sam koristio pikule, kao štap kuhaču. Čak sam imao i kredu za štap. Nema šanse da bi koji od mojih klinaca to izveo. Kreativni su oni u nekom drugom pogledu, ali ne baš ovako. Pokušaj prvi oplemenjivnja priručnih stvari mi je propao. Moji vilenjaci baš nisu nešto bili kreativno raspoloženi. Budu motivirani kad tako nešto vide na televiziji, ali blog ih baš i ne oduševljava. Ali nije to kraj.

    avatar

    23.11.2014. (16:49)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    šibicama sam se igrao kod kuće. U moje vrijeme se nosilo na tehnički, pa je autor bio u početku djed:. A onda su došli tranzistori i namatanje ovojnica, to sam zdušno radio da bih mogao slušati Radio Luksemburg. Bio sam uspješni tvorac tranzistora za prijatelje :))) Misliš valjda na Pugelnika, a ne Primorca :)))

    avatar

    23.11.2014. (16:53)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Uopće se ne sjećam detalja, kao da mi ih je netko izbrisao....

    Znam samo, da sam se silno trudila oko nečega, što sam smatrala muškim poslom

    avatar

    23.11.2014. (17:30)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Mi smo na tehničkom radili Titovu kuću.

    Jako mi se sviđaju ove čestitke sa šibicama...mislim da bi bilo pravo veselje stvarno ih zapaliti ispred kuće...ili možda od onih malih crvenih petardica u nizu...i to bi se moglo zalijepiti (ali bi bilo vrag to slati, ali ,onda,i šibice su zapaljive..?)... dobiješ čestitku i onda ju ispucaš :))) kako ti se čini ta ideja? :-P ?? Ili prskalicu ukomponirati?

    avatar

    23.11.2014. (18:01)    -   -   -   -  

  • Mela

    Za Sjedkosog: Za Pugelnika se sjećam njegove takozvane Pugelnice koju naravno nisam dobila jer sam odvajka štrajkala.
    A koliko me pamćenje služi Primorac je bio začetnik HNOS-a. No to sad i nije tako važno. Važno je sve te promjene preživjeti i biti dobar u svom poslu.

    avatar

    23.11.2014. (18:18)    -   -   -   -  

  • bubamara šarena

    Odličnem su ti zapaljive čestitke! A kaj se tiče tehničkog, i ja sam pilila puno. Imali smo posebnu radionu za tehnički punu alata i koječega. A od sile stvari kaj smo radili, najviše mi je u sjećanju ostala jabuka- vješalica koju sam sama crtala, pilila, farbala i šerafila. Da i onda poludim kada vidim da danas klinci dobe kovčežić za tehnički, a unutra tri letvice, komadić stiropora i tubica ljepila ili dvije i pol žice......

    avatar

    24.11.2014. (08:03)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    čestitam!!!
    blogerice tjedna :)))

    avatar

    24.11.2014. (08:12)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    PRESTANITE LAGATI MLADE NARAŠTAJE !

    Ovih dana prikazuje se u Bjelovaru film "broj 55" o braniteljima koji su stradali u selu Kusonje kod Pakraca. Bilo je to 08. rujna 1991., kad branitelji su stradali tuđom krivnjom i neznanjem - za to nikada nitko nije odgovarao. Narod oprašta laži i to po cijenu svojih bližnjih, a istinu duboko zaboravlja.

    Ali ja ne opraštam sablazam*, jer u njemu se skrivaju krivci za tuđe živote i druge ljudske patnje... Institucije današnje nominacijske* države rade potpuno neodgovorno i nesvjesno. Svakome treba reći je li kriv ili ne. Nitko nema pravo tuđe zločine skrivati. Ako netko progovori o zločinima on postaje nepodoban.

    Ako šuti tada se pretvara u "jedno bolesno" bešćutno društvo. Ono što me smeta su laži koje se "množe" i šire nakon 23 godina kao diletanska* propaganda. Ovo ustaljeno društvo se duševno hrani sa obmanama. Zbog toga nam je država na papiru i u teškom kaosu i bezakonju....

    Prvo: Laž je da u Kusonjima je stradalo 20 osoba iz Bjelovara. Stradalo je 18 branitelja i to se zna imenom i prezimenom kojih, dok dvojica su ostala živa. Drugo: Laž je da su branitelji imali automatsko oružje - kako je prikazano na filmu. Treće: Laž je da većina njih je poginula u kući na brojem 55 u Kusonjima.

    Nitko ne spominje pet branitelja koji su zarobljeni od strane JNA i četnika. Oni su živi mučeni i na okrutan način ubijeni... Dok jedan od branitelja je poliven s benzinom i zapaljen i bačen u jednu rupu. Ne može naš "Domovinski rat" biti siguran, ako se o njemu laže,.., to je onda dokaz da u našoj zemlji vlada moralni kaos i anarhija...

    Nekoć sam bio i ja hrvatski vojnik u ZNG-u, a danas gledam mnoge izdajnike i neprijatelje ove napaćene zemlje. Ljevičari i bivši komunisti na perfidan* način opet su zarobili lažima našu domovinu i oteli joj slobodu... Država "Hrvatska" danas postoji samo na papiru. Jedan od promašaja je "lažan film" iz kojega se skrivaju odgovorni.

    Što je više "klevete i laži" od pete kolone, to nam je milija i država. U Kusonjima branitelji su stradali kod kuće i broja 197, a ne kako se govori na "broju 55". Pitam se; čija je to izmišljotina? Tko je lud, a tko se ludim pravi? Ova je morbidna laž i atentat na zdravi mozak!

    Upravo sad kad ovo pišem - prije toga sam pregledao cijelu hrvatsku štampu. Više članaka i fotografija sam u njoj vidio od Stjepana Mesića, doživotnog predsjednika Hrvatske, nego stvarnog predsjednika Ivu Josipovića. Pa onda; tko tu vodi nam glavnu riječ? Za monstruozno ubijanje Hrvata 1991., od Vukovara do Dubrovnika je kriv Vrhovni komandant JNA Mesić.

    Kako čovjek koji je bio na čelu represivnog UDBA-škog aparata i totalitarne države SFRJ, može nam opet pričati bajke, sa predznakom teških laži i zabluda... Mesić je kriv i za Kusonje i puno toga - što se je desilo za vrijeme njegovog mandata. Stiže vrijeme temeljnog preispitivanja u kojima će se srušiti "piramida" petokraka.

    Na kraju bi rekao da u Hrvatskoj vlada (ne)izlječiva bolest "UDBA-ško sjeme". S takvim mistifikatorskim filmom skriva se i dalje istina o komunističkim zločinima i užasima iz "Drugoga svjetskog rata i (sad) zločinima 1991., od Jugoslavenske armije, počinjenim zločinima nad Hrvatskim narodom.

    -----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ———————————–
    Bjelovar / 24.11. 2014. (ponedjeljak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
    Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    brankostojkovic152@yahoo.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2326.

    avatar

    24.11.2014. (22:40)    -   -   -   -  

  • u prolazu...

    ..... I tako, krenem ja na strucni ispit, cetri sata pisem esej da bi mi na kraju rekli: Bravo kolegice, ali fulali ste temu ! Na zalost, pali ste. ;)

    avatar

    26.11.2014. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...