@ Euro: I inače mi je riba češće na meniju nego to možda izgleda ;) @ Valcer: Meni se najviše sviđa raznolikost, a u teoriji, i umjerenost ;) @ modrinaneba: Istina, kod mene je uvijek nešto dobro, a to si ti ;) @ Pablon: Za dobro, bolje je ikada nego nikada, pa je i petak u redu ;)
20.11.2014. (18:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kod tebe raznolikosti nikad ne manjka ni u P.S. - ovima, pogovorima ispod recepata, fotografijama, komentarima... Tako i u ovom postu; vidim samo svježinu sirovosti ikakvoj, po običaju, ni traga ;)))
21.11.2014. (12:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ NF: Voda zavrije, posoliš, ugasiš, uvališ povrće na minutu ili dvije, izvadiš u cjedilo, zaliješ hladnom, i to je to, tj. to ja smatram blanširanjem. Bitno je naglo i kratko na toplo, pa naglo na hladno, valjda ;)
@ Mayday: Nahvalila me kao ja čičoku neki dan. Hvala ;)
21.11.2014. (18:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
ovo je tjedan ribe izgleda..
20.11.2014. (07:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Manje mi se sviđa od prethodnog, ali može stati.
20.11.2014. (07:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
kod Tebe UVJEK nešto dobro....sada sam gladna....znači moram napraviti polako ručak i ja...kod mene danas gljive u umaki i pečen krompir....
20.11.2014. (10:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zack
Može, u petak! :)))))
20.11.2014. (17:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@ Euro: I inače mi je riba češće na meniju nego to možda izgleda ;)
@ Valcer: Meni se najviše sviđa raznolikost, a u teoriji, i umjerenost ;)
@ modrinaneba: Istina, kod mene je uvijek nešto dobro, a to si ti ;)
@ Pablon: Za dobro, bolje je ikada nego nikada, pa je i petak u redu ;)
20.11.2014. (18:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
blanširanje još ne kužim
20.11.2014. (22:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Kod tebe raznolikosti nikad ne manjka
ni u P.S. - ovima, pogovorima ispod recepata, fotografijama, komentarima...
Tako i u ovom postu;
vidim samo svježinu
sirovosti ikakvoj, po običaju, ni traga ;)))
21.11.2014. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@ NF: Voda zavrije, posoliš, ugasiš, uvališ povrće na minutu ili dvije, izvadiš u cjedilo, zaliješ hladnom, i to je to, tj. to ja smatram blanširanjem. Bitno je naglo i kratko na toplo, pa naglo na hladno, valjda ;)
@ Mayday: Nahvalila me kao ja čičoku neki dan. Hvala ;)
21.11.2014. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...