Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • stara teta

    a sad, budući da sam tehnički idiot, molim znalce da me upute u detaljčiće. nnnpr. kak link pretvorit u spot, sličku etc. probala sam s onim alatima sa strane desno, valjda sam krivo pritisnula. koji kipec da stisnem???

    avatar

    11.11.2014. (19:31)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Also.. tak nekaj dobrega nis več fajn dugo sprečital.. jenostavno nemrem dojti ksebi.. Jezušek.. taj gdo je to naškrabal.. kak da je z moje tikve zišel.. Stara Teta.. bum Ti praf rekel.. Ovo je revolucija.. upraf je začela.. pa Ti si Ivana Orleanska..sam štel kazat zagrebačka.. A ja bum bil Žerminal.. Buju oni vsi skup vidli...ha .. Ehhh.. znočka bum tak slatko spal.. sam kaj znam da nas još ima ... Serbus ...........

    avatar

    11.11.2014. (22:22)    -   -   -   -  

  • stara teta

    čuj, Mekon, fala kaj si me tak spohvalisal, ali zbiljam nemam pojma zbog čega. ne pišem niš posebno, nisam izdala ni jednu knjigu, nemrem objavit urbi et orbi da sam slavna, da sam dobila sto nagrada, hvalospjeva, pljesaka, nisam celeb, a pogotovo ne bloger dana, coolbloger, superbloger, tjedna, mjeseca, godine...čak sam nezainteresirana za neke javne objave, samo se veselim lijepoj Riječi, pametnim rečenicama koje pročitam i ovdje, i uživam u blagodatima komunikacije s ljudima. etogac. :) a gemištec? nebumo dugo čekali ;)

    avatar

    11.11.2014. (22:29)    -   -   -   -  

  • lunarni modul

    Prova san čitat, ma nisan razumija ni pinkicu.
    Ka da je olandeški. Gospe moja, ti znaš, oduvik san malo tvrd na uvo, al za ovo san tvrd i naoko, jesan i basta. I da znaš, ovo san ti se javija samo zato jer san pročita da si bjondina i da ponekad kuvaš, a za bjondinu koja kuva se ne more čovik samo tako pravit da ju nije vidija. E.

    P.S.
    Vidim po komentarima na raniji post da drugi znaju tko si, ja nemam pojma. Dobrodošla iz anonimnosti u nonimnost :)))))))))))

    avatar

    11.11.2014. (22:53)    -   -   -   -  

  • stara teta

    aj pa buš valda omekšal pinkicu, z vremenom, nema veze. što se tiče kuhanja, dosad mi se nitko nije žalio, a svi su se zdebljali, he, he. nonimnost ti je isto kao anonimnost, nemaš imena, ili nemaš ničega što sliči imenu. ne brini, možda me pripitomiš u razumljjivu spisalicu, ha, ha.

    avatar

    11.11.2014. (23:01)    -   -   -   -  

  • lunarni modul

    Tja... tu će biti posla, vidim :))))))))

    avatar

    11.11.2014. (23:09)    -   -   -   -  

  • Mekon

    A ča to ovi modul ni razumija.. eee.. Gospe moja.. pa sve lipo piše na Hrvackom... A če ga đava znat.. more bit je bidni doša zvanka... ee...

    avatar

    12.11.2014. (07:46)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus Stara Teta..
    Moram Te nafalit.. pa gdo još tu pri nami pripoveda taj strajnski jezik.. Evo na.. več se javljaju oni kaj ništ ne razmeju..
    Aaa.. gemištec.. valjda bumo.. svakak bumo.. moramo.. razmeš ...

    avatar

    12.11.2014. (07:53)    -   -   -   -  

  • stara teta

    se razme :)

    avatar

    12.11.2014. (08:48)    -   -   -   -  

  • Soliloquia

    "fujtajfl" mi je najdraža i česta izjava....hahahhaha. Odličan post! Baš sam se nasmijala.....životno, svakodnevno, iskreno...:o)))
    PS. Kaj će ti sličke kad su ti riječi živi film! ;o)

    avatar

    12.11.2014. (12:13)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    prvo: niš mi nisi rekla, zato si domov ostala?
    drugu: niš me nisi pitala, kaj čekaš da ti Penelopa objasni? Ja znam vse o devanju slički vu editor. Morti bu ti ipak Penelopa objasnila. trinajstu školu je zvršila

    treče: lepo si to smunđala, zato ti meni namigavleš ;) Bravo
    a zakaj nisi na list?

    avatar

    12.11.2014. (13:04)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @soli, fala ti na podrški, im sem srameča ker sam tu nova, ali mi je všeč da me lepo primate

    @sedi, nemem vremena baš sve u detalje, ma znaš, uostalom;) tu i tam koja slička ne škodi, onak po pedagoškim zakonima: princip zornosti, princip ovaj, pa onaj, ha, ha. a zakaj bi bila na nekakvoj listi? kaj mi treba da mi neko plješče, lajka, divi se? osim toga, po kkojim se tu kriterijima i čijim odabire ono kaj vredi? jel vredi ono kaj se dopada većini? ili ono kaj odabere neki znalac? ili ono kaj se osobno sviđa adminu? ili je sve skup samo slučajni odabir (sumnjam da admini pročitaju pomno baš svaki post, svaki komentar, i da su kompetentni za svaku tematiku, ma kajgot). vanitas vanitatum et omnia vanitas. mene ovo ovdje samo dobro zabavlja, a tu i tamo mi je izvor zanimljivih i korisnih činjenica. ili naprosto verbalno-vizualni užitak :) :)

    avatar

    12.11.2014. (15:01)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Aj' sad vi domaći objasnite jednoj isto domaćoj, samo čakavski domaćoj
    "fujtajfl"?
    Napokon imam koga pitati, tu je ekipica dušu dala, a ja učiti volim :))
    (i ne moram baš sve od mog Zagrepčanca čuti, red bi bio da i ja njega iznenadim koji put kojom kajkavskom)

    avatar

    12.11.2014. (15:41)    -   -   -   -  

  • stara teta

    bljak!

    dolazi od riječi gađenja "fuj" (eh, ne znam ti reći tko ju je prvi izmislio, vele da su se živdovi služili tim uzvikom gađenja) i njemačke riječi teufel, što znači vrag, znači, otprilike bi bilo gađenje prema vražjem djelu.

    avatar

    12.11.2014. (15:53)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Teta, hvala!
    Eto, to mi je jedina nepoznanica bila, sve drugo razmem ;)
    Jednom prilikom sam surađivala s fetivim kajkavcem i čudom smo se čudili koliko zajedničkih riječi imamo... talijanizmi i germanizmi nas malo odvuku u suprotnim pravcima, a opet - meni je i to sve skupa jako zanimljivo za kopkanje i čeprkanje.
    Rođena sam Riječanka, ali oduvijek sam na placi kupovala - grincajg...
    Super riječ, jednostavna i sadržajna, ali moje šjore placarice samo su me blijedo gledale, kao i prodavačice po dućanima ;))

    avatar

    12.11.2014. (16:25)    -   -   -   -  

  • stara teta

    meni zanimljivo slušat te lokalizme, potrudim se da zapamtim, shvatim, no kad čujem neke otočane ili starije dubrovčane, onda sam ko nemušto tele pa me sram. :(

    avatar

    12.11.2014. (16:54)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Oštra, britka, svima po prstima, pa tko kuži kuži, tko ne kaj mu moreš. No mene se baš niš ne dotikavlje. Navek sem tak po svom i nihče mi nebu brusil. I Mekon se pozdravla sa serbus, a mi tam prema Mursi se lepo pozdravlamo sa servus, pa ti sad vidi gdo je od nas dva vu pravu.

    avatar

    12.11.2014. (18:12)    -   -   -   -  

  • stara teta

    tak i treba! osim toga, glavno da se razmemo, a cjepidlakama i opsesivnim pedantima ostavljamo nek se svađaju oko zvizdarija, ha, ha. dobro mi se imaj, jel idemo v subotu na promociju kantariona? ja da, veseli me.

    avatar

    12.11.2014. (18:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...