Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Bergaz

  Koloritom je nakako "samozatajan", onima koji prolaze onuda autom i potpuno nevidljiv jer je Petrinjska "suprotno jednosmjerna", a nažalost najčešće je na "najljepšem mjestu" prekriven automobilima javnog parkirališta i kontejnerom.
  Ono što me "ljuti", ne samo na ovom primjeru, potreba je samozvanih grafitera-škrabala da zaseru svaki iole suvisliji/figurativniji zidni uradak.
  Sličan štos je "vandaliziranje" Lončevog dvadesetmetarskog grafita oglodane ribe u pothodniku remetinečkog rotora koji je u međuvremenu totalno uništen "mudrijim" (mo'š mislit'!) "porukama".

  avatar

  05.11.2014. (20:01)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Zbilja zanimljiv mural sa dobrim haiku od Čekolja, dodajem i ovaj: - Protiće potok/ voda osluškuje vodu/ kroz besanu noć.

  avatar

  06.11.2014. (11:21)    -   -   -   -  

 • bubamara šarena

  GP, potpuno se slažem sa tobom, nekako bih očekivao "solidarnost" među trudbenicima s kanticama spreja, no toliko često se dešava da se zaista dobra street art djela zaseru bezveznim šaranjem koje, vjerujem, nema baš nikakve druge svrhe osim da ošteti/uništi nečije autorsko djelo ... i tu su šaranje po Lončevoj ribi na Rotoru ili pak oštećivanje zanimljivih djela na zidu na Branimirovoj najvidljiviji primjeri ...

  Gogoo, vrlo si lijep haiku odabrao, hvala ti!

  avatar

  06.11.2014. (15:59)    -   -   -   -  

 • Mela

  Lijepo. Dobar filmić. Trebalo bi po gradovima da ima više fasadnih slika. Samo bi te slike trebale biti visoko da ih ne uništavaju vandali.

  avatar

  22.11.2014. (18:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...