Komentari

nema-stopiranja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Kretzy's [r]evolution

    Divno je što postojiš, prijatelju. :=)

    avatar

    08.11.2014. (01:10)    -   -   -   -  

  • Roman Berkec

    lijepo je to znati, prijateljice ;)

    avatar

    08.11.2014. (03:22)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Ja se zaista nadam da ovo nije tvoj zadnji post. Tek sad sam prvi puta vidjela i pročitala tvoj blog, nisam se mogla odvojiti od njega i na neki čudan način trguo si me iz nekih mojih bezveznih problema.
    Činiš se kao interesantan i inteligentan čovjek i mislim da bi to trebao i dalje dijeliti sa drugima. Voljela bi razgovarati s tobom. :)

    avatar

    30.11.2014. (15:21)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    ako želiš javi mi se na k.numine@homail.com. Ja sam Kristina :)

    avatar

    30.11.2014. (15:28)    -   -   -   -  

  • Roman Berkec

    pod ovim nadimkom (Kretzy's [r]evolution) mi se javila jedna prijateljica iz Sarajeva, a i ti sad pod tim istim imenom, tako da očito to znači neki univerzalni nick, uvijek mi je drago kad mi se netko javi sa pozitivnim dojmom s bloga, iako ja rijetko čitam tuđe blogove, volim kad ljudi čitaju moj. imaš mail ;)

    avatar

    30.11.2014. (19:26)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Da i meni je bilo čudno što mi je stavio taj nick, pa sam zato napisala ispod tko sam :)

    avatar

    30.11.2014. (19:55)    -   -   -   -  

  • Slavonac

    Hvala ti na ovim tekstovima.

    I sam sam imao?! psihičkih problema (F28), ne u istom intenzitetu kao ti, ali dovoljno jakom da u meni učini trajnu promjenu. Nastojim u svim svojim iskustvima pronaći nešto vrijedno i lijepo, pa tako i u dijagnozi koja mi je pomogla otkriti dijelove sebe kojih nisam bio svjestan te učiniti od mene hrabriju i snažniju osobu.

    Čitao sam te prije nekoliko mjeseci i sad te čitam opet. Očito si u meni ostavio trag pozitivnosti kojem se rado vraćam. Nadam se da ćeš nastaviti pisati.

    Želim ti od srca sve najbolje u životu.

    Do idućeg čitanja.

    avatar

    25.12.2014. (20:24)    -   -   -   -  

  • Sonja

    Vrlo zanimljiv blog, procitala sam ga u jednom dahu :) Jedino na sta bih ti skrenula paznju jeste da ti Anja nije bila bas toliki neprijatelj najverovatnije, vec je ipak bolest uticala da svaki put njeno ponasanje protumacis kao neprijateljsko, tj. to je bar moje misljenje...A druga stvar, zabrinula sam se kada si i nakon prvog posta tvrdio da te je helikopter pratio, i da si imao veze sa smenom Sanadera, ali drago mi je da si uvideo da to nema veze sa istinom, tako da se definitivno primeti napredak :) Sve najbolje

    avatar

    27.12.2014. (03:21)    -   -   -   -  

  • Roman Berkec

    @Slavonac, zemljače..moje mišljenje da je psihoza pretežito negativna stvar, iz koje se mogu izvući neke pozitivnosti i pouke..i naravno sve poduzeti da se ona ne ponovi i ne vrati. Pisat ću sigurno, samo još ne znam kada..

    @Sonja, ja sam uvjeren da je tamo iznad nadvožnjaka letio helikopter, i da je to bilo zbog mene. Možda to zvuči čudno, recimo argument jednog mog prijatelja u uvjeravanju mene u suprotno je bio 'koliko košta let helikoptera'', i sl. Uvjeren sam da je to bilo tako, ali to nije bio razlog Sanaderove ostavke, kako sam si ja to tada zamislio. Helikopter je osim toga preletio i iznad bolnice, gdje sam na kraju završio. Uglavnom, pokušat ću to sve skupa zaboraviti i okrenuti se budućnosti.
    Što se tiče Anje, ta cura (sad već žena) mene definitivno ne voli, ali istina, u stanju psihoze je sve to bilo preuveličano i pretjerano. Recimo što mi je palo na pamet, da je upisala psihologiju da bi mene izludila. Nisam je vidio već nekoliko godina, a slijedeći put kad bismo se mogli sresti je na 10 god mature, za 2 godine.

    avatar

    28.12.2014. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...