Još tu i tam kupim koju deku mortadele, nikakve druge. Uglavnom kao prava Slavonka trošim špek. Zanima me da li su hrenovke bile degustirane. Nekada su mi bile gablec u bivšim Proleterima u mlječnjaku u kojem je stalno bila gužva zbog svježe kuhanih, onak fino su pucale da se moglo čuti.
01.11.2014. (08:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tirolska, Bečka, Pariška, ---. Vrbovečka, Samoborska, .... ma sve 5, pa i bezimeni jeger, a ne gorda lovačka, samo da je ... ;) P.S. Kaže se da se o ukusima ne raspravlja što je valjda tek alibi za tjerati svoje, ... ali priznajem, sve šo mi je dobro, dobro je neovisno o tome da li je i drugima dobro. Jedina je razlika je u tome da nastojim šutjeti o onome za što pretpostavljam da nije materijal od općeg oduševljenja. Za sva testiranja, po meni., ključ je anonimnost onoga što kušamo. Imao sam prilike vidjeti kako "znalci" fulaju vino, ribu, ... i što sve ne, a sve pod pretpostavkom da kusaju nešto što uopće nije na njihovom tanjuru, zdjeli, ... čaši. Ne znam kako ti testiraš, ali meni su rezultati na slijepo tek za uzeti u razmatranje.
02.11.2014. (16:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
semper_contra
Tirolska raznih 'brandova': isto sranje razno pakovanje.
Nego što imaš protiv crnog piva. Meni je ok, bolje od 'Žuja je zakon'.
31.10.2014. (13:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zack
Pan može, Žuja ne, a tirolska nikako! :))))))
31.10.2014. (17:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
Kaj Gavrilović više ne dela tirolske? Od svih, meni su te najbolje - fino mirišiju da čak i moja četveronožna čupava na nju skače. ;)
31.10.2014. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Gavrilovićeva TIROLSKA je najbolja
31.10.2014. (18:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Još tu i tam kupim koju deku mortadele, nikakve druge. Uglavnom kao prava Slavonka trošim špek. Zanima me da li su hrenovke bile degustirane. Nekada su mi bile gablec u bivšim Proleterima u mlječnjaku u kojem je stalno bila gužva zbog svježe kuhanih, onak fino su pucale da se moglo čuti.
01.11.2014. (08:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Ja jih NE jedem...nit NE volim jesti...
01.11.2014. (15:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Tirolska, Bečka, Pariška, ---. Vrbovečka, Samoborska, ....
ma sve 5, pa i bezimeni jeger, a ne gorda lovačka, samo da je ... ;)
P.S. Kaže se da se o ukusima ne raspravlja što je valjda tek alibi za tjerati svoje, ... ali priznajem, sve šo mi je dobro, dobro je neovisno o tome da li je i drugima dobro. Jedina je razlika je u tome da nastojim šutjeti o onome za što pretpostavljam da nije materijal od općeg oduševljenja. Za sva testiranja, po meni., ključ je anonimnost onoga što kušamo. Imao sam prilike vidjeti kako "znalci" fulaju vino, ribu, ... i što sve ne, a sve pod pretpostavkom da kusaju nešto što uopće nije na njihovom tanjuru, zdjeli, ... čaši. Ne znam kako ti testiraš, ali meni su rezultati na slijepo tek za uzeti u razmatranje.
02.11.2014. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
nikad nisam mogla jesti tu salamu, dok bih povadila iz nje sve što mi se ne sviđa, ne bi ništa ostalo
02.11.2014. (19:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
Dražene, točno to. nikad se ne zna koji je čiji. Osima kad se čokolada testirala, pa ima upečatirano...
03.11.2014. (13:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
škrpun
U dalekoj budućnosti kad se budu raditi iskopine proglasit će nas
svecima jer će nam tijela biti balzamirana od puste kemije koju unesemo u organizam!
17.11.2014. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...