Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Mirče

    Branitelji su svetinja,svet je i domovinski rat dvedesetih,sveti su Oluja i Blijesak i sve one vojno redarstvene akcije koje su pridonijele stvaranju nezavisne i demokratske Hrvatske.Hrvatski branitelji opravdano demonstriraju jer se gazi njihovo dostojanstvo i pljuje po Oluji,izjednačava se zemlja koja se branila sa okupatorom koji je za sve kriv a sve to dolazi od aktualne vlade druga Milanovića i prcidenta Josipovića.HDZ je stranka kojoj nema ravne pod iznimkom da je nastavila stopama pokojnog Franje Tuđmana.To se nije dogodilo tako da se iza njega po uzoru na titoizam nastavilo izrabljivanjem zemlje i mržnjom svega što se hrvatskim zove.Milanovićeva vlada je nastavila pljačkom Hrvatske i omalovažavanjem hrvatskog puka ali u daleko većem opsegu.Butković jede govna punim ustima poput Dežulovića,Tomića,Ivkošića,Lucića,Matije iz Indexa i da ne nabrajam...
    Spomenuo si monetizaciju hrvatskih cesta pa mi pade na pamet onaj zajam za autocstu Zagreb-Split sedamdesetih kad je hrvatski puk i u zemlji i u dijaspori dao silni novac u nepovrat a do gradnje autoceste nikad nije došlo.Novac je požderao Beograd.Pljačka je to bila istog efekta-intenziteta poput ove sadašnje.Dok je god titoistčke bagre u redovima hrvatske vlade i sve dok je njen predsjednik titoist,u Hrvatskoj neće poći na bolje bez obzira na to koja stranka vladala.Vani sa UDBOM iz Hrvatske.Prokužio sam te kao i uvik u postu pa sam ovako istinito reagirao a tvoje je da li ostaviti ili izbrisati.Ja se borim na svoj način kontra Butkovića i svih onih koje sam ovdje naveo na mojoj www.mojarodnagruda.de pa im prijalo ili smrdilo,sami moraju znati a jedan primjer za to ovdje ispod :

    http://ematijamatija.blog.hr/

    avatar

    03.11.2014. (10:59)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Je, @Mircce, to je primjer niže razine takvog govora. Dobro si ilustrirao zašto se s njim ne može polemizirati. Vidiš kako te ne brišem kad si u razumnoj mjeri pristojan i ne vijeđaš goste. A kod sebe, čovik moj, piši šta te god volja.

    avatar

    03.11.2014. (13:58)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Doduše pod istim imenom i isti sadržaj u postu ali treći blog po redu od kako sam se tebi javija.Brišu li,brišu,mogu ali ne znam dokad će tako prljavo.Neću reći kriv si ti i da tuživaš ali netko stoji iza toga.Ali pustimo to kraju.Što se tvog posta tiče i teme,čitam Dnevno i HKV-Hrvatsko kulturno vijeće pa Udarno... i svi oni izvrsno pišu o hrvatskim braniteljima koji demonstriraju i stoje na njihovoj strani kao i ja.Kao i ja imaju negativno mišljenje i o Bandiću a poznato je i o tom se pisalo da se istiniti hrvatski domoljub Zvonko Bušić ubio zbog svađe s nezgrapnim Bandićem kod crkve u Udbini...
    A štoš,takav je život.
    Navraćaš li ti na te časopise?

    avatar

    04.11.2014. (10:26)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Ne tužakam, ali moraš razumjeti da nema svako jak želudac kao ja kad mu uletiš sa onim svojim "KURČINU U USTA SVAKOM ONOM..." A što me pitaš za Dnevno i HKV, ne čitam ih, jer mi se čine pristrani, a i ne slažem se s njihovim idejnim postavkama (baš sam ovo blago rekao).

    avatar

    04.11.2014. (20:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...