Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • borivoj

    Osim toga, famozna floskula da "žena ima pravo radit sa svojim tijelom što želi" nekako ne stoji, jer tijelo žene prestaje tamo gdje počinje tijelo djeteta.

    komentar - > BLOG.hr - > toco1980foto @ missillusion

    avatar

    22.10.2014. (08:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "NE MOLITE SE ZA ZADACE RAVNE VASOJ SNAZI,
    MOLITE SE ZA SNAGU RAVNU VASIM ZADACAMA" P. Brooks

    avatar

    22.10.2014. (08:20)    -   -   -   -  

  • borivoj

    22. listopada 2014.

    Nemojte biti ushićeni bogatstvom, statusom, autoritetom, inteligencijom i sličnim što možda posjedujete. Razmišljajte da vam je sve to dano s povjerenjem kako biste mogli pomoći drugima. Sve što imate znak je Njegove milosti, prilika za služenje i simbol odgovornosti. Nikad nemojte likovati nad pogreškama drugih, već pokažite suosjećanje prema njihovim pogreškama i propustima. Tražite dobro u drugima, slušajte samo dobro o drugima; ne marite za skandale. U povodu blagdana Deepavali odlučite upaliti svjetiljku ponavljanja Božjeg imena (namasmarana) i stavite je na prag, na svoje usne. Zalijevajte ju uljem predanosti, neka vaša postojanost bude njezin fitilj. Dopustite da svjetlo obasjava svaku minutu vašeg života. Sjaj Imena odagnat će tamu ispred vas kao i onu u vama. Širit ćete radost i mir među svima koji vam se približe.

    (Božanski govor, 19. lipnja 1974.)

    Jedino s Božanskim svjetlom u sebi rascvjetat ćete se u osobu punu vrijednosti. – Baba

    avatar

    22.10.2014. (08:22)    -   -   -   -  

  • borivoj

    O moči in pomenu naših prepričanj

    Za začetek nekaj vprašanj: Ali opažate, da vaši bližnji, pa tudi kolegi v službi, bolj ali manj stalno ponavljajo določene fraze in vzorce obnašanja? Ali kaj takega opažate tudi pri sebi? Ali ste bili kdaj za kakšno stvar tako prepričani, da je takšna in nič drugačna, da bi dali zanjo "roko v ogenj"? Potem pa se vam je zaradi poteka dogodkov zgodilo, da ste bili prisiljeni priznati pomoto in spremeniti svoje mnenje? - Dovolite, da odgovorim za vas: verjetno.

    Moja stara mama, na primer, je bila kuharica, zato je bila prepričana, da najbolje ve, kako je treba kaj skuhati ali speči. Res je bila njena orehova potica zame najboljša na svetu. Zdaj, ko je stara mama že veliko let pokojna, pa moram priznati, da zame celo boljše potice speče njena snaha. Ne vem, kako bi stara mama danes to sprejela, ali bi bila ponosna ali bi se ji zdelo "za malo".

    Več »

    Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

    SONČNA pošta

    avatar

    22.10.2014. (08:31)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Koja je razlika izmedju supruge i devojke?

    - 20kg.




    Koja je razlika izmedju muža i momka?

    - 45min.


    Kako se zove kada muškarac govori ženi grozno i raskalašeno?

    - Seksualno uznemiravanje.




    Kako se zove kada žena govori muškarcu grozno i raskalašeno?

    - 21,86 kn/min.



    Zašto žene glume orgazam?
    - Zato što muškarci glume predigru.



    Žena mi je ostavila poruku na frižideru:
    Ovo više ne funkcionira, preselila sam kod svojih!
    A ja sam otvorio frižider, svjetlo radi, pivo je hladno, ne znam o čemu ona
    govori, šta ne funkcionira?

    avatar

    22.10.2014. (08:38)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Horoskop za: Srijeda 22.10.2014.

    Škorpion 24.10. - 21.11.

    3 zvjezdice

    Bit će osjetljivi pa izbjegavajte potpisivanje ugovora, putovanja te važnije aktivnosti i poslovne dogovore. U odnosima s klijentima ili partnerima morat ćete voditi više računa o onome što pričate. Osoba iz prošlosti mogla bi se ponovno pojaviti u vašem životu. Shvatite li da je niste preboljeli, odlučit ćete pružiti joj novu priliku.

    avatar

    22.10.2014. (09:05)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Also sprach Milan Bandić



    Rad oslobađa! Pa ne mislite valjda da su nacisti bili skroz blesavi?!« (Gradonačelnik Milan Bandić, Novi list 2005.)
    – Bilo je i većih muda od tvojih. Nikoga od onih koji su loše pisali o Milanu Bandiću više nema u novinama. Bilo bi ti bolje da počneš vjerovati u Boga jer će te kazniti. Mogao bi se tu dolje poskliznuti i slomiti nogu ili bi se nekome od tvojih moglo nešto dogoditi. Možeš to sve napisati. (Gradonačelnik Milan Bandić novinaru Večernjeg lista Vojislavu Mazzoccu u Gradskom poglavarstvu, 2006. godine)
    – Ke? Jes! Jes! Spiking kroejša! Kroejša! (Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić na pitanje novinarke portala Index na engleskom: »What are you wearing tonight?«, modna revija, prosinac, 2009.)
    – Ako treba ponovo ću otvoriti Goli otok za one koji su zavukli ruku u hrvatski džep, pa neka idu tamo tucati kamen. (Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić u Zaprešiću, 28. studenoga 2009.)
    – Milan Bandić neće se izrugivati s hrvatskim svetinjama. (Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić na zahtjev gledateljice da izrecitira hrvatsku himnu, 19. prosinca 2009.)
    – Ja nemam nikakvih afera. Pozivam USKOK, policiju i pravosuđe da iziđu sa svim mojim aferama i ja ću odmah odustati od kandidature. Ne može lupež biti predsjednik, nego pošten čovjek – a ja to jesam. (Nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić, 4. siječnja 2010.)
    – Nabavljamo automobile, nećemo se valjda u tačkama voziti. (Gradonačelnik Milan Bandić novinarima nakon što je za potrebe gradske uprave naručio 67 novih vozila, 19. travnja 2010.)
    – Već deset godina časno i pošteno obavljam svoju funkciju. Građani su mi do sada četiri puta dali povjerenje, uvjeren sam da će to napraviti i peti put kada za to dođe vrijeme. (Milan Bandić novinarima najavljujući kandidaturu za peti uzastopni mandat, 31. svibnja 2010.)
    – Šangaj je bješnji od New Yorka, koliko se tamo zida, gradi i ruši! (Gradonačelnik Milan Bandić nakon posjete Kini, 23. lipnja 2010.)
    – Odmor treba zaslužiti, a ja ga još nisam zaslužio. Radim posao koji volim i radim ga s ljubavlju. Zbog toga što radim posao koji volim, svakodnevno sam na odmoru. (Gradonačelnik Milan Bandić u Donjoj Dubravi, 2. srpnja 2010.)
    – Kao domoljub i gradonačelnik to sam odobrio. Pričekajmo izvješće o troškovima. Ako je netko zloupotrijebio, procedura je jasna. Prihvatio sam zahtjev in bona fide. U čemu je problem? Skupina građana željela je izraziti nezadovoljstvo presudom. Da ste i vi tražili, dobili biste. Jedino, možda se vi slažete s presudom?. (Gradonačelnik Milan Bandić novinarima koji su otkrili da je Grad iz sredstava tekuće pričuve platio prosvjed u Haagu protiv presude hrvatskim generalima, 16. svibnja 2011.)
    – Ne gledam ni sebe, a kamoli premijera. Gledam dobre žene i nisam zaljubljen u muškarce. (Gradonačelnik Milan Bandić, listopad 2012.)
    – U životu treba skočiti pa reći hop, djela govore više od riječi. (Gradonačelnik Milan Bandić novinarima, 11. veljače 2013.)
    – Držite do sebe, njegujte kvalitetu tijela, jer to je dobro za budućnost. I ja ću doći na tretman. Jednom. (Gradonačelnik Milan Bandić na svečanootvorenju kozmetičkog studija u centru Zagreba, pet dana prije uhićenja.)

    -----------------

    Iz Novog Lista

    http://www.novilist.hr/

    lp, borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    22.10.2014. (10:05)    -   -   -   -  

  • borivoj

    SVE JE MOGUĆE NEOBIČNE KRAĐE PRIJAVLJENE U ZAGREBU I VOJNIĆU

    Nestala odjeća vrijedna milijun kuna i drvena kuća iz ekosela

    Zanimljivo je da su vlasnici skladišta robe kineske proizvodnje i eko-sela krađe prijavili tek nakon što je od njih prošlo neko vrijeme i tako otežali posao policiji


    ZAGREB, KRNJAK » Policijske postaje u Zagrebu i Karlovcu ovih su dana dobile dvije neobične prijave: iz prepunog skladišta robe u Gornjostupničkoj ulici kraj Lučkog ukradena je odjeća vrijedna više od milijun kuna u vlasništvu tvrtke Shine Shihe, a u Poljani Vojničkoj kod Krnjaka nepoznati su kradljivci ...

    ------------

    Iz Novog Lista

    avatar

    22.10.2014. (10:10)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Kako ojačati dječji imunitet prirodnim putem
    Dolaskom jeseni ili zime svi roditelji si postavljaju pitanje:

    “Kako zaštititi djecu od zaraznih bolesti i kako im ojačati imunitet?“

    Boravak u vrtićima i školama, kao i inače u zatvorenim prostorima, pogoduje masovnoj razmjeni virusa i bakterija, posebno kod oslabljenog imuniteta.

    Razne prehlade, viroze, upale grla, kašalj, crijevne viroze i ostale zarazne bolesti znaju se nizati jedna za drugom.

    Uz male bolesnike, često obole i drugi članovi obitelji.

    Nasreću, ojačati imunitet djeteta možete prirodnim putem. Saznajte kako.
    Pročitajte cijeli članak








    Novo! Bezglutenska brašna koja ne sadrže aditive, sredstva protiv zgrušavanja, niti su dodatno industrijski rafinirana.
    Bezglutenska brašna





    Pečeni kesteni s povrćem i jabukama
    Mirisna jesenska delicija iz pećnice

    Volite kestene, jabuke, ciklu i batat no dosad ih niste iskoristili baš u toj kombinaciji?

    Onda je ovo recept za vas. Osim kao ukusan obiteljski obrok, može vam poslužiti i kao prilika za isprobavanje nečeg novog.

    Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Ciklu, luk i batat ogulite i narežite na manje komadiće, a jabuku na osmine.

    U plitku posudu ulijte jabučni ocat, temeljac od povrća i maslac i zagrijte do vrenja. Smanjite vatru i na srednje jakoj temperaturi kuhajte 15-ak minuta.

    Pročitajte cijeli članak






    Jedini oblik vitamina C koji organizam može apsorbirati do 75%. Najnovija istraživanja pokazuju da vitamin C štiti od Ebole.
    Natrij askorbat




    10 ljekovitih pripravaka od oraha koje možete napraviti sami
    Neka vam ove jeseni orasi obavezno budu pri ruci.

    Prava su riznica zdravlja, puna antioksidansa i hranjivih tvari.

    Naberite ih još danas, u jeku sezone. Od ove hranjive namirnice možete napraviti kulinarske delicije, ali i ljekovite pripravke koji će čuvati vaše zdravlje cijele godine.

    Neke od ovih pripravaka možete pripremiti odmah, dok za druge možete sačekati proljeće ili novu sezonu.

    avatar

    22.10.2014. (10:30)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Pozdravljeni

    Pa naj bo ta današnja lepa nedelja dan, ko smo ponovno odprli našo stran www.nemejebat.com. Dve in pol leti je bila "offline", ker ni bilo prav časa, da jo vzpostavimo nazaj. Zdaj pa smo rekli, če je šlo prvič, naj gre še drugič in začnemo znova iz nič.

    Se še spomnite :-)

    Kaj sedaj...

    Verjamem, da bo ta nov začetek kar težak in ker je odvisno od vas, ki boste sodelovali v razpravah, bomo za začetek malo nagradili tiste, ki bodo najbolj pomagali in sicer bomo podelili tri majice avtorjem treh najpopularnejšh prispevkov v naslednjem mesecu dni. Se pravi 20.11., dobijo avtorji top treh prispevkov svoje unikatne "Special Edition Nickname T-shirt" majice.

    Vse je pripravljeno za začetek! Registrirajte se in odprite temo - lahko da bo prav vaš prvi prispevek med top tri --> www.nemejebat.com

    Majice

    Med leti 2003 in 2012 smo prodali na stotine naših majic in tisti, ki ste jih prerasli, ponosili, izgubili, bi imeli še eno novo... Izkoristite tole posebno otvoritveno ceno. Do nedelje 26.10. lahko naročite majico po po ceni 6,00 Eur.

    Naročilo pošljete tako, da odgovorite na tale mail, napišete model (m/ž), barvo in velikost majice ter podatke za dostavo. Strošek dostave je 3,50 Eur. Pošljemo v nasednjih dneh. (Naročilnica za majice na strani še ne deluje!)

    Hvala vam in naj se razprava začne

    Aja, ko smo leta 2003 začeli še ni bilo Facebook-a - zdaj pa je in tudi stran smo naredili ---> Like

    Vaša Plavka

    avatar

    22.10.2014. (10:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...