Inače ima li neki recept kako se trebaju jesti one čokolade sa 90+ % kakaa ' Znam da ju treba pustiti da se sama topi ali kako izbjeći onu gorčinu nakon !?
13.11.2014. (08:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam naišla na neki recept kako jesti te čokolade, ali pretpostavljam da, budući da su iznimno intenzivne, nema potrebe jesti više od jedne kockice ili komadića.
Goričinu ne možeš izbjeći kod takvih čokolada jer su one sastavljene skoro isključivo od kakaa, a kakao je gorak. Inače ga proizvođači razblažuju šećerima, mlijekom i ostalim dodacima. 90ÝplusDD je zapravo prava čokolada, to je ono što bi čokolada trebala biti. Što jača to bolja :)
13.11.2014. (11:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Probam pa javim kako mi se dopada :-)
Inače ima li neki recept kako se trebaju jesti one čokolade sa 90+ % kakaa '
Znam da ju treba pustiti da se sama topi ali kako izbjeći onu gorčinu nakon !?
13.11.2014. (08:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Priče o čokoladi
Nisam naišla na neki recept kako jesti te čokolade, ali pretpostavljam da, budući da su iznimno intenzivne, nema potrebe jesti više od jedne kockice ili komadića.
Goričinu ne možeš izbjeći kod takvih čokolada jer su one sastavljene skoro isključivo od kakaa, a kakao je gorak. Inače ga proizvođači razblažuju šećerima, mlijekom i ostalim dodacima. 90ÝplusDD je zapravo prava čokolada, to je ono što bi čokolada trebala biti. Što jača to bolja :)
13.11.2014. (11:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...