Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lion queen

    Ja sam se tom dionicom vraćala iz Slavonije. Potpuno odmorna i vesela. Na cesti nije bilo nikoga. Vozila sam svojom trakom. Nisam vrtila stanice, niti išta radila. Bila sam apsolutno skoncentrirana na vožnju. Brzina je bila najviše do cca 110 - 120. Volan uvijek držim u gornjem kvartu, prema pravilima stare dobre vozačke škole. Jednog trenutka vozilo je samo zaplesalo na cesti. Nisam znala što se događa. Vozilo je lijevo-desno i pokušavala sam održati pravac. Na svu sreću, nije bilo nikoga niti ispred mene, ni iza mene, ni paralelno sa mnom. Ne znam što bi bilo da je netko vozio paralelku. Nakon nekoliko dugih sekundi, ili minuta, nemam pojma, sve se odjednom smirilo.
    Tamo nisu čista posla. Predmniijevam da postoji znanstveno obrazloženje za ovaj događaj, a meni je najbliža teorija da se radi o podzemnim magnetnim silama, suprotnog pola od automobila, pa ga je vjerojatno zato odbacivalo lijevo desno.
    Tako da ja ne bih razrađivala teorije o umoru i mijenjanju cd-a i radio-stanica.

    avatar

    17.10.2014. (19:35)    -   -   -   -  

  • geomir

    @lavice, a da nije nekome iscurilo ulje po cesti !??

    Osnovno je da nikada ne bismo tribali zaboravit
    da imamo ubojito oružje u rukama, kao i oni okolo nas!!

    avatar

    17.10.2014. (21:04)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @geomire, ne znam što se dogodilo, stvarno, svašta je moguće...na ulje na cesti sam jednom naletjela na prijevoju vratnik...sva sreća da sam išla uzbrdo, pa jedva jedvice prošla, a jedan što je išao dolje,završio je sa strane ceste, možeš zamisliti one serpentine prepune ulja ..strašno nešto.

    avatar

    18.10.2014. (07:25)    -   -   -   -  

  • odmak

    Tužno svakako. Uglavnom je umor i nepažnja sa svih strana.

    avatar

    18.10.2014. (11:23)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Staro je vozačko pravilo da svaka vožnja u komadu preko 400-500 kilometara zahtijeva barem 30-45 minuta odmora. Tko s toga ne drži, ponekad nastrada a ponkad ne i sam si je za to kriv.

    avatar

    18.10.2014. (19:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    Trebalo bi se propeljati pored da se osmotri na licu mjesta. Po onome kako su opisali, ne kuži se gdje je tko bio u trenutku sudara...

    avatar

    19.10.2014. (15:05)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Zašto je važno ako je u nekoj nesreći sudjelovala neka poznata osoba?
    Pitam općenito.
    I zašto žalimo kad neki tatin sin koji se kurci i divlja tatinim autom pogine? Pa bolje on nego neki nevini sudionik prometa

    avatar

    21.10.2014. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...