Komentari

oversoul.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • daniela1

    heh, ovu sam si singlicu 100 put ispočetka vrtila ko klinka. neotuđiva sjećanja. ja sam si to zvala "znam razliku": znam kako je kad je on prisutan i kad ga nema. to "just close my eyes" postaje sve teže kako vrijeme prolazi. ne može se živjet samo od sjećanja, nego ih se svako-tolko treba oživjet još kojom iskricom. valja doživjet još koju noć za pamćenje, podebljat zalihicu lijepih uspomena. :) sretno, tragaču!

    avatar

    10.10.2014. (23:14)    -   -   -   -  

  • Soulfinder

    Ne znam...Još dublje treba zaći u tu rupu...još tu mora biti višeg od samih uspomena...za sada, kako bi naš narod rekao "Pokri se s onim što imaš" .... Jedina vrijednost čovjeka što može stvarati "svjetove" bile one temeljene na iluziji ili realnosti, mi možemo kroz težnju prizvati željeno... Hvala na podršci ! Putujmo...duboko unutar sebe jer izvana ionako ništa ne postoji !!!!

    avatar

    14.10.2014. (14:07)    -   -   -   -  

  • deeksha

    Da , izvana ništa ne postoji pa tako i ovaj komentar koji ostavljam izvire iz tebe u trenutku čitanja. :)
    Na skliskom si terenu... dobro je ostati otvoren jer čemu se zatvarati prema onome što je "izvana" kada svejedno nije!
    Treba prvenstveno odrediti svoju poziciju? Postaviti pitanje : Gdje sam ja? Koja je moja pozicija ? Možeš li to? Možeš li se odrediti?

    avatar

    30.10.2014. (07:59)    -   -   -   -  

  • Soulfinder

    Pozdrav deeksha !
    Da, teško se orijentirati kad u našem nutarnjem svemiru nema sjevera...
    Ti signali koji dolaze izvana kao radijske poruke kroz svojevrsni šum u pozadini mogu odrediti daljinu onog koji emitira prema meni... Jedini putokaz je svjetlo i tama, i samo tim se mogu voditi prema nekom u nadi da ćemo se uskoro susreti i šum biva sve manji i manji...
    Tipkamo se !

    avatar

    10.11.2014. (06:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...