Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bookeraj

    dijelom se slažem da je kaotično, da informacije ne kolaju nikako, unutar iste institucije ne može se dogovoriti ni font, ni izreka, pa ni generalni stav - ovisno o referentu, takvo će i rješenje izaći iz institucije. ne vidim da će se to promijeniti uskoro (jer promjenu koče sudionici tog sustava), pa se više ni ne trpam u državnu službu.

    avatar

    09.10.2014. (13:06)    -   -   -   -  

  • orion68

    Vlada Monopol!

    avatar

    09.10.2014. (13:22)    -   -   -   -  

  • Neverin

    super mi je kad su u novinama pokazali spajanje upisa u mirovinsko sa zdravstvenim kao da se radi o nekakvom civilizacijskom dosegu, a ne o prekidu loše komunikacija između dva ministarstva iste države.

    avatar

    09.10.2014. (14:45)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Moj odgovor ti je izvadak iz mog današnjeg posta:

    "Kad je konačno sve bilo gotovo u dvorani 1, pošalju me u sobu 5, također HZZO, ista zgrada, samo druga soba, udaljena od dvorane1 cca 5 metara. I ovdje oni naprave svoj dio posla, i izrecitiraju što još sve moram donijeti. Pa se tako među spomenutim papirima nađu i neki koje još moram donijeti i u dvoranu 1.

    Pitam ja, pa to moram donijeti u dvoranu 1 ili vama ovdje u sobu 5?

    I u dvoranu 1 i u sobu 5!

    Ista zgrada, ista institucija, 5 metara udaljenosti od vrata do vrata, ali eto, svaka službenica hoće imati svoj primjerak."

    avatar

    11.10.2014. (09:24)    -   -   -   -  

  • NF

    broj glupih ljudi ipak kod nas nadmašuje broj korumpiranih al nije toliko velika razlika kao na nekim drugim prostorima, no opravdan je generalni stav, pisao o tome na blogu i na više adresa s konkretnim primjerima, kad izgubim sve imat ću više vremena pa onda možda ponovo.

    avatar

    11.10.2014. (12:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...