Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • voltaren

    jer sve što nude u dućanu - već imam
    ovo je preeeedooobroooo
    stvarno me nasmijalo
    ovako - kako sam veći dio svojih stvari prebacio iz roditeljskog stana u travnom u stan u trnskom tako sam vrlo brzo shvatio da mi ništa od tih stvari ne treba!
    u redu, nekako su to većinom bile knjige, ali kojeg li olakšanja u spoznaji da mi zapravo za život treba otprilike onoliko koliko stane u sportsku torbu. ne računam ovdje odjeću, naravno. baš me to bilo nekako razveselilo.
    i onda pročitam da ti eto imaš doma pravi mali dućančić... sad si zamišljam kako je to prolaziti kroz te sobe, kuhinju i koje već prostorije imaš. svuda nešto, negdje - moguće da je to i zanimljivo. iz jednog kuta.

    inače mislim da su biljke ipak puuuuno bolji izbor od bicikala. tako da mi bicikli po palubama neće trebati.
    volim ja zeleno, jako, samo mi se ne da vrtlariti.

    davno sam gledao neki dokumentarac o kini, i tamo su uz tjesteninu jeli - cvijeće! najozbiljnije. posipali bi po tijestu latice nekog cvijeća kao što bi inače to učinili s parmezanom. ne znam jel to bilo samo radi kulinarskog prenemaganja, ili je to uistinu bio neki tamošnji običaj, što me ne bi čudilo s obzirom da kažu da južni kinezi jedu sve što trči, pliva i leti (i gmiže pretpostavljam). pa što ne bi i cvijeće.

    avatar

    09.10.2014. (15:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...