Lijepo si to prikazao. Možda si mogao ubaciti i neku ideju za doma :)))
Meni je najbolja pizzeria bila "Dionis" u Rijeci, na Zametu, Karla Kotulovskog, koji je na pizzu, uz standardno sir, šunku i gljive, stavljao još artičoke, dagnje i masline. Bio je to savršen spoj :)) Na žalost, nema je više. Šteta.
05.10.2014. (10:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vi'š vraga, Talijani nikad nisu čuli za mlince, možda zato njihova u pravilu tanka tijesta ama baš nikad ne ispadnu mlincoidna ;))) Bilo bi lijepo kad bi i kod nas negdje mogli pojesti makar najjednostavniju, ali baš oriđiđi talijansku pizzu... eh, na takvu još nisam naletjela...
06.10.2014. (13:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jel se ti sjećaš onih lepinja, zapravo malih pizza na koje su stavljali samo sir ili paradajz u piceriji Zadar koja je bila uz kino Zagreb? i, da, jednom je naš frend u Routeu kad mu je riknula krušna cjeli dan prodaval pizze iz cateringa prek puta, onda bi drugi frend otrčal iza, a ovaj se pravil da ju vadi iz peći.
06.10.2014. (18:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ne smijem odavat recepte, pobogu.... A nisu ni oni... Duriceee! Prazna pizza za 5 kuna u Zadru nakon treninga, tooooo! Hvala za ideje ljudi, krećem u nove pobjede, poraze i neriješenoe!!!
09.10.2014. (08:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
mljac! idem odmah!
05.10.2014. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Malena kosti, nije ti bilo loše :)
05.10.2014. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Očito je teško izabrati izmedju mnogo dobrih, ali...
Ne ljutim se na pobjednicu ako skoči na moj sto večeras :))
05.10.2014. (08:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
Lijepo si to prikazao. Možda si mogao ubaciti i neku ideju za doma :)))
Meni je najbolja pizzeria bila "Dionis" u Rijeci, na Zametu, Karla Kotulovskog, koji je na pizzu, uz standardno sir, šunku i gljive, stavljao još artičoke, dagnje i masline. Bio je to savršen spoj :))
Na žalost, nema je više. Šteta.
05.10.2014. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
nisam ljubitelj pizze ali moram ti priznati da ova na zadnjoj fotki izgleda mrak
05.10.2014. (13:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pajo Pakšu
kako se ubaciti u žiri da se jenom i ja dobro najedem. sasi mi otvorijo apetit. doduše ni ja ne volim tanko tijesto poput mlinaca
živijooo riba
05.10.2014. (14:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MOL
Terry Jones.
06.10.2014. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Vi'š vraga, Talijani nikad nisu čuli za mlince, možda zato njihova u pravilu tanka tijesta ama baš nikad ne ispadnu mlincoidna ;)))
Bilo bi lijepo kad bi i kod nas negdje mogli pojesti makar najjednostavniju, ali baš oriđiđi talijansku pizzu... eh, na takvu još nisam naletjela...
06.10.2014. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Meni je sjajna u restoranu Ptovidenca u Maksimirskoj, posebno slavonska. Pozdrav iz Dubrovnika još nekoliko dana.
06.10.2014. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
jel se ti sjećaš onih lepinja, zapravo malih pizza na koje su stavljali samo sir ili paradajz u piceriji Zadar koja je bila uz kino Zagreb?
i, da, jednom je naš frend u Routeu kad mu je riknula krušna cjeli dan prodaval pizze iz cateringa prek puta, onda bi drugi frend otrčal iza, a ovaj se pravil da ju vadi iz peći.
06.10.2014. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zena gaza
kad bi bio i recept, bilo bi sjajno.........
07.10.2014. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
opa - Pizzeria Rošo iz Ivanića... morat ću češće naručivati gablec od njih. :)
a mogu misliti da je bilo naporno...
08.10.2014. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Ne natječem se, degustatori kažu da "liči", a ne
stavljam "maricu", tek neke druge začine, a nekad
nabacam eurića radi dojma:))
08.10.2014. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
ne smijem odavat recepte, pobogu.... A nisu ni oni...
Duriceee! Prazna pizza za 5 kuna u Zadru nakon treninga, tooooo!
Hvala za ideje ljudi, krećem u nove pobjede, poraze i neriješenoe!!!
09.10.2014. (08:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...