Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • tiana

  Nezainteresirano, nebrigajući i jednostavno ne pratim, ne čitam i ne gledam (nisam obvezna kao ti pratiti tiskovine bilo EPH ili nekog drugog), pa iskreno skoro da i nemam pojma što se to tako važno (a naravno ništa ni važno ni revolucionarno novo) događa. Izlasci iz stranačkog okrilja jedne stranke, dvije žene su navodno uzdrmale hrvatsku političku scenu. Iz nekih privatnih razgovora saznajem i razmišljanja i teorije kako je izlazak bivše ministrice Holy i osnivanje nove stranke je samo isplanirani potez njene bivše stranke. Što je sa novom disidenticom HDZ-a ,nemam nekih novih saznanja!
  P.S.
  Po svemu sudeći nova budućnost Lijepe nam naše će se nalaziti u rukama (ili su barem takve najave po čitajućim i gledajućim medijima) tri novo-stare političke žene. Hrvatske, feniks država kreće prema gore.....

  avatar

  04.10.2014. (23:11)    -   -   -   -  

 • Hrvatski ŠTIT Stojković

  Mladenka Šarić je nova glasnogovornica od predsjednika Ive Josipovića

  Predsjednik Ivo Josipović imenovao je bivšu novinarku, nekadašnju glavnu uzdanicu Večernjeg lista Mladenku Šarić, glasnogovornicom kampanje za skore predsjedničke izbore 2015. godine.

  Njihovi psi maju bolji status nego mnogi uništeni Hrvati i Hrvatce. Boli ih "kurac" za Hrvatski narod važniji su im psi od ljudi. Danas Hrvati su gladni a oni hrane i udomljavaju i množe pse. Očito je da: Psi imaju veči konfor od mnogih Hrvata, bez posla i novaca... Mladenka Šarić je bila novinarka a poslije je postala sabrska zastupnica SDP-a.

  -------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  http://crostojkovic1958.blog.hr

  avatar

  07.10.2014. (12:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...