Komentari

skrpun.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • geomir

    Potpisujen, ali đabe nan žalba!!
    Slabi su naši glasići dok ne zagrmi ispod nevere!!

    avatar

    02.10.2014. (22:58)    -   -   -   -  

  • tiana

    Političari takvi kakvi jesu (čitaj - nikakvi), to što mi narod (čitaj hrvatski puk) smo opet ni tu, ni tamo i nikad ne želimo znati gdje bi, a povrh svega ne religija, ne crkva i ne bog već ufoteljizirani crkveno-moćnici koji itekako dobro znaju i gdje bi (pa i jesu) i što bi (i sve to skupa dobiju). Kroz povijest čovječanstva, sada i biti će uvijek dovoljno da netko tko je samo mudro spojio mozgove i ovce i kokoši, pa nadogradio to sa mozgom psa vikne jednu riječ svi uglas nastave uzvikivati za njim. Sekularna ili ne-sekularna crkva (čitaj njeni zaposlenici) je bila i je država u državi. Najbogatija sa slabom djelidbom tom istom narodu na kojeg se poziva isto onako kao i svi političari po potrebi. I dobro @geomir kaže slaba nam posla od toga, ali reći i izreći i pobuniti se treba.
    Dok misa na sporovodu, božićna ponoćka i ine mise budu propovjedi tko i kada treba biti izabran, tko je dobar a tko nije, a svi oni koji su došli čuti oprostivu i blaženu riječ (a mirno i s odobravanjem slušaju to) do tada ovako će biti kako je.......

    avatar

    03.10.2014. (00:37)    -   -   -   -  

  • Neverin

    problem kod vjernika jest da misle da je 86% deklariranih katolika podatak radi kojeg moraju/smiju drmati Državom ne shvačajući da biti građanin i vjernik ne znači nužno isto. Najbolji primjer je Božo Petrov na kojeg se stalno pozivam: znači čovjek je deklarirani vjernik-katolik, ali i sam vidi da to nema nikakvog uporišta u vođenju metkovičke respublike tako da on svoju vjeru prakticira u privatnosti bez da koristi titulu gradonačelnika da bi propagirao vjeru. Jer biti gradonačelnik je administrativna funkcija i nebi smijela imati veze sa klanjanjem nekakvim Bozanićima, inače se vraćamo u onaj trenutak kada je Crkva opet zgriješila besramno sa svjetovnom moći kad joj je Kostantin dao neviđena prava nad drugim religijama i da dijeli pravdu po vlastitioj diskreciji.

    Ali kao da pričaš sljepcima. Ne vide srljanje u propast već im je samo bitno da su simboli postavljeni tamo gdje treba pa će se valjda Mir Božji proširiti na cijeli svijet, a tko to ne prihvati nek pliva u vlastitioj krvi.

    Ah ti Crkvenjaci su licjemjeri, ali mi je još gore što im velika feta naroda vjeruje. Što se treba desiti? Da budu uhvaćeni in flagrante dok nekog ministranta svi zajedno prcaju? Ili bi sve to uspijeli zataškati sa par homilija o demonskim sranjima koji se šire nad hrvatskim tkivom i sličnim sintagmama od čije me retorike puca ono nešto.

    avatar

    03.10.2014. (11:17)    -   -   -   -  

  • jelen

    kada sam Milanovića prije par godina proglasio nadbiskupom u sjeni bilo je (nekima) čudno,
    no eto

    avatar

    03.10.2014. (15:23)    -   -   -   -  

  • lion queen

    uživam gledati kako se crkvom u hrvata najviše bave bezvjerci. koliko se njome aktivno bave, uskoro će postati veći vjernici od vjernika.

    avatar

    03.10.2014. (18:30)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @LQ, ironično je ali mislim da smo bolji katolici od vas deklariranih. Vjerujemo ako ne ništa u onu da ne činiš drugima ono što nebi činio sebi. Dok je povijest kršćanstva natopljena krvlju u Njegovo ime. Vjerujem da si ponosna na tolika ostvarenja :)

    preporučujem ti Agoru, možda uvidiš kroz problematiku kasnog rimskog carstva tu nemogućnost da odvojite privatno od javnog..

    avatar

    04.10.2014. (16:49)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Hrvatski ustav se ne poštuje baš kao ni Hrvatski zakoni. Papir sve trpi.

    avatar

    04.10.2014. (20:38)    -   -   -   -  

  • škrpun

    geomir...................Znam ali...

    tiana......................Što da ti rečem, slažem se!

    neverin..................Mlad i zreo, samo naprijed!

    jelenko medenko...To nikako ne razumijem. Toliko se uvlače da Presvetli ne može kakit.

    lion queen.............Smiješno mi je kad Ti određuješ tko je vjernik?
    Koji su ti kriteriji? Jel to ko se više puta križa ili više sere?

    Sfera.....................To i jest poanta svega, donešen je a niko ga ne
    poštuje? Čemu onda služi?

    avatar

    05.10.2014. (16:24)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Mi smo zapravo u vremeplovu, jasno, na rikverc, kako ti kažeš. Nadam se da ću doživjeti trenutak kad ćemo doći do Velikog prasca, pardon, praska...

    avatar

    18.11.2014. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...