Drugi dio - zaš sam jela falafel u Beogradu, čak su i kobasice mrak, sladoled koji je oduševio nekoga tko nije ljubitelj sladoleda - mene, par praktičnih savjeta i jedna stvar koja je pokvarila neke planove...
30.09.2014. (01:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma, izgleda da ti bolje se snalaziš od mene sa ovim "lepotama" Inače, zadnji put u Zagrebu, naručim specijalitet Zagreba...i dobijem ono što se u Beogradu zove Karadjordjeva... Možeš si misliti moje razočarenje :))
30.09.2014. (07:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jako dobro napisan vodič. Za put Zagreb-Beograd preporučujem Geaturs, voze te od vrata do vrata za 25 E i ne treba ti taksi. Za šopsku salatu obično se riba feta sir. Birala si prave restorane, za drugi put preporučujem "Šešir moj", "Madera" i "Lorenzo i Kakalamba". U pravu si da uvijek treba birati domaće specijalitete, a ne jesti nešto na što si navikla, da ne prođeš kao mecabg.
30.09.2014. (07:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer, ja sam naručila domaći specijalitet, Zagrebački stek ali svako mjesto ima svoje ime. Neko iz Ljubljane će reći kako se kod njih zove taj isti specijalitet.
30.09.2014. (07:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja pre par godina otkrio "Tezgu": na donjem kraju Skadarlije (Skadarske) samo zadjes iza levog ugla i udaris u terasicu tog restorana! Tu ti je klopa malo otkacena: mrvicu indijska ili kineska ili francuska ili cak i hrvatska (puretina sa mlincima, bolje nego sto moja teta pravi) NJami!
01.10.2014. (00:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bio sam samo dva puta u Zrenjaninu, al' pretpostavljam da je hrana slična u Beogradu. Porcije su isto bile ogromne a meso ukusno. U stvari, mislim da se u Srbiji odlično jede što se tiče mesa, naročito na roštilju. Ostalo nisam probao. Spremam se već dugo u Beograd, al' me uvijek nekako odvuče na suprotnu stranu, do Italije. U italiji se jede najbolje na svijetu.
p.s. @mecabg isto je i meni bilo kad sam u Zrenjaninu naručio Karadjordjevu šniclu, a dobio Zagrebački odrezak
01.10.2014. (12:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na putu
Drugi dio - zaš sam jela falafel u Beogradu, čak su i kobasice mrak, sladoled koji je oduševio nekoga tko nije ljubitelj sladoleda - mene, par praktičnih savjeta i jedna stvar koja je pokvarila neke planove...
30.09.2014. (01:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Moje oduševljenje je slično. Sa hrnom, s ljudima , Skadarlijom i svim sjajnim mjestima za izlazak.
A Karadjordjeva šnicla --------posebno
30.09.2014. (07:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ma, izgleda da ti bolje se snalaziš od mene sa ovim "lepotama"
Inače, zadnji put u Zagrebu, naručim specijalitet Zagreba...i dobijem ono što se u Beogradu zove Karadjordjeva...
Možeš si misliti moje razočarenje :))
30.09.2014. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Jako dobro napisan vodič.
Za put Zagreb-Beograd preporučujem Geaturs,
voze te od vrata do vrata za 25 E i ne treba ti taksi.
Za šopsku salatu obično se riba feta sir.
Birala si prave restorane, za drugi put preporučujem
"Šešir moj", "Madera" i "Lorenzo i Kakalamba".
U pravu si da uvijek treba birati domaće specijalitete,
a ne jesti nešto na što si navikla, da ne prođeš kao
mecabg.
30.09.2014. (07:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Valcer, ja sam naručila domaći specijalitet, Zagrebački stek
ali svako mjesto ima svoje ime.
Neko iz Ljubljane će reći kako se kod njih zove taj isti specijalitet.
30.09.2014. (07:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mrvicak
Beograd je grad u koji uvijek rado dolazim vec preko trideset godina. Postoji neki fluid koji nas veze. Odlicna reportaza...
30.09.2014. (14:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Na proljeće se spremamo kćer i ja u Beograd. Ali mi ćemo se uvaliti rodbini :)
30.09.2014. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dupla_ljuta
super
30.09.2014. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Ja pre par godina otkrio "Tezgu": na donjem kraju Skadarlije (Skadarske) samo zadjes iza levog ugla i udaris u terasicu tog restorana!
Tu ti je klopa malo otkacena: mrvicu indijska ili kineska ili francuska ili cak i hrvatska (puretina sa mlincima, bolje nego sto moja teta pravi)
NJami!
01.10.2014. (00:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ŠTRACA
Bio sam samo dva puta u Zrenjaninu, al' pretpostavljam da je hrana slična u Beogradu.
Porcije su isto bile ogromne a meso ukusno.
U stvari, mislim da se u Srbiji odlično jede što se tiče mesa, naročito na roštilju.
Ostalo nisam probao.
Spremam se već dugo u Beograd, al' me uvijek nekako odvuče na suprotnu stranu, do Italije. U italiji se jede najbolje na svijetu.
p.s.
@mecabg
isto je i meni bilo kad sam u Zrenjaninu naručio Karadjordjevu šniclu, a dobio Zagrebački odrezak
01.10.2014. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
meni je to tiha patnja :)
01.10.2014. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...