Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ŠTIT - BJ

    Sve više imamo drogeraša u Hrvatkoj, jer imamo pišljivu i marginalnu vlast. Mladi ne vide nikakvi izlaz i bolju perspektivu u budućnosti.

    avatar

    30.09.2014. (06:42)    -   -   -   -  

  • BILOGORA

    Policijska država je izraz koji se rabi za državu u kojoj vlast sustavno koristi svoj represivni aparat - u obliku policije ili tajne policije, ali također u obliku raznih drugih dijelova državne administracije sa ovlastima kažnjavanja i zabranjivanja raznih društvenih aktivnosti - kako bi ostvarili što veću kontrolu nad stanovništvom, gospodarstvom, kulturom i svim drugim aspektima društva.

    avatar

    30.09.2014. (22:34)    -   -   -   -  

  • nikica

    Podrška Dejanu Joviću!

    avatar

    02.10.2014. (23:01)    -   -   -   -  

  • BJELOVAR2014

    06.10.2014., ponedjeljak
    VAMA GOVORIM !

    Hoće li nam odgovorni dati priču: zašto je ubijen Ivo Pukanić i Niko Franić? Šest godina "oni" ne rade ništa da se sazna - tko je naručitelj ubojstva? Politički potrošači "spiskali" su privredu i gospodarstvo, a narod stavili u kavez... Režimski geometri "hrvatske kulture" poslali su hrvatski puk na rub svijeta, čak do Jeruzalemskog smetlišta. Standard Hrvatskog naroda ofucao se je preko mjere,.., sveo se je na "hljeb, sol i vodu". Nacija je osramoćena iako smo u članstvu EU-a. Sprdnja je - da bivši komunisti upravljaju sa "umno retardiranim narodom" vijećno... Očito je, da Pukanića je trebalo maknuti prije ostavke i suđenja dr. Ive Sanadera (HDZ) da bi poslije došla nekakva "mistifikatorska glupača" Kosor za premijerku. Takav smo mi narod. Pukanić je likvidiran jer on je mogao razotkriti vrh vlasti ( na čelu s doživotnim predsjednikom Mesićem) Gledam HRT-e "Hrvatsku danas" koju uređuje i vodi Marta Šimić-Mrzlečki i nemogu vjerovati (petak, 03.10.2014.) djevojčica traži svog psa "Flokija", koje sranje od vijesti. Nitko ne traži nestale hrvatske branitelje? To je tipično ismijavaje ovog hendikepiranog u mozgu naroda. Ja bih najviše volio da slušam u kojem paklu nacija živi?

    Gledam "fikus" predsjednika dr. Ivu Josipovića, kako hoda po nevažnim naručenim ceremonijama i plješće sa svojom rukom "ljevicom po desnici". Ogavno je sve to gledati. Najvažniji događaji u našem jadnom društvu su još u "čistionici" rublja u nekom mračnom podrumu. Josipović je krenuo u izbornu kampanju za "novo-staroga" predsjednika RH. Ima neku protukandidatkinju Grabar-Kitarović koja nezna ništa, ali očito je netko gura. Josipović je potpomognut sa ORaH-om Mirelom Holy, svojom bivšom strankom SDP-om i otpuštenim zatvorenikom Radomirom Čačićem, koji je osnovao "novu" stranku HNR. Za nas nema mira - narod je u smrtnoj opasnosti. Silovanje je, zdravog uma još gore nego strategija ratovanja Muslimana-Islama. Ivo Josipović se je potrudio da ode na "Kurban-Bajram" u zagrebačku džamiju, možda dobije glas od (ne)Hrvata na izborima. Eto, tako dok u Hong Kongu u Kini narod bijesni po ulicama i trgovima. Mi smo kao pitomi golubovi...

    Koncept novog uključivanja i ujedinjenja Hrvata i Srba, balkanski je " strateški" plan drugova... U Bjelovaru ovih dana prevoznička kuća "MOLNAR" organizira izlet i turizam u Beograd-Srbiju. Preksinoć gledam na RTL-u akcijski film "PROTOKOL DUH" najmoćnija misija. Glavnu ulogu igra Tommy Cruz, a radi se o nukearnom ratu koji sprema Rusija. U filmu glume Goran Navojec iz Bjelovara i glumac Miraj Grbić iz sarajevske popularne TV-e serije "lud, zbunjen, normalan". U filmu su u igri i gradovi Moskva i Kremlje, te prikazan je i zatvor i robijaši. Između ostaloga riječ je o "uranu i plutoniju", materiji za izradu nklearnih bombi. Ono što mi je bilo posebno zanimljivo je što u tom filmu - govori se o ubojstvu Ive Pukanića i njegove žene. (nisu imenom i prezimenom bili navedeni), ali lako se je moglo iščitati da se je radilo o njima. Kako "šest" srpskih kriminalaca u tome sudjeluje. U držvi nam je "teški jebajluk" jer strane tajne službe sve to bolje znadu - nego naše - što događa se u (ne)moralnoj "dolini gubavaca".

    Premijer Zoran Milanović je poveo na službeno putvanje Vlade RH, i svog sina "šmrkavca" u Ameriku. Isto tako kako je to prije učinila bivša premijerka Jadranka Kosor, kada je povela svog "hypi sina" u Vatikan kod Pape. Rekoh ja "smutnja" je to od države, gdje nitko za ništa ne odgovara... Budući da država i narod su u teškoj kriminalnoj depresiji i socijalnom kaosu,.., Hrvati su "ošamućeni" kao ribe šarani na suhom. Ne znaju kuda će i što će? Pa neki bježe iz voljene domovine. Zanimljivo je, stvorli smo svoju državu, ali i dalje bivša komunistička partija nam vlada. Što bijaše od početka, "Komunjare", što smo čuli i vidjeli "Komunjare", što razmotrismo i ruke opipaše "Komunjare"...

    Hodimo u mnogim lažima i ne činimo ništa za istinu, blud je na svakom ćošku i razvratnost. Tko nas može "očistiti" od svake nepravde? Da li smo pobjedili Zloga? Nismo! Što se onda Bogu molite!? Zašto vas svečenici lažu? Sve prolazi samo dovijeka uvijek ostaje "ŠTIT". To je božje ime a sve drugo o svetosti je laž. Hrvati su danas pretvoreni u hrpu "perija". Hrvati su kao "perije", odnese jastuk pun perija Mesić, na vrh nebodera i raspara jastuk sa perijem i sve se rasuje na sve strane, eto neka se "perije skupi na hrpu. To vam sve radi UDBA na čelu sa Stjepanom Mesićem. Živi u državnoj rezidenciji na teret bijednog i nezaposlenog naroda. Sramota!

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–

    avatar

    06.10.2014. (10:20)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT

    Ajmo budimo realni - da nije bilo jednoga
    Branka Stojkovića u Bjelovaru, što bi bila
    uopće politika ovoga kraja. Mnoge teme je
    pokrenuo Stojković i dao određene informacije...
    Kreteni u uvom gradu su uvijek likovali i šutili.
    Da nije bilo ŠTIT-a ne bi se čuli mnogi problemi
    u uspavanom gradu kriminala...

    avatar

    11.10.2014. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...