Komentari

grobljani2008.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • OLD SCHOOL

    HERCEGOVAC! U nedjelju se na igralistu NK Hajduka dogodio Hercegovac...guzva na tribinama i ona sinergija koja je dolazila s tribine od prve do zadnje minute, od svlacionica pa sve do kosheva, od najmladjih, do nas ultrasa, pa sve do nasih oceva, nije dugo vidjena...a na terenu ne igraci, vec jajare koje su s deset igraca protiv opasnog protivnika iznijele veliku pobjedu. Mozda grijesim, ali tek jucer je ova generacija pokazala da ima drskost pomocu koje pobjede i s igracem manje, pobjede u odredjenim trenucima utakmice bolje raspolozenu momcad. Da se razumijemo, i nas trener je jucer odigrao vrhunski. No, mora se priznati da je imao i veliku pomoc gostujuceg trenera, Pokupca ;), jer je ovaj tako napalio svoje igrace pred derbi, da je bila milina gledati refleksiju koju je time izazvao kod nasih igraca i sam sebi potpisao poraz.

    Jedan igrac je jucer poslije utakmice rekao: ovo je pobjeda koju je ON godinama prizeljkivao u Hercegovcu, na ovakav nacin, jajima i s igracem manje pobjediti protivnika, samo sto ju ON eto nikada nije docekao, tj. izborio, jer za tako nesto, ocito je, moras imati ekipu koja stoji iza tebe. I eto paradoksa, docekao je ON takvu pobjedu, ali je bio s pogresne strane :)

    Zivjeli !

    avatar

    29.09.2014. (05:48)    -   -   -   -  

  • navijači Bereka

    PO - KU - PEC, PO - KU - PEC još nam svima odzvanja u ušima ova simfonija vjernih navijača Tomislava iz Bereka

    avatar

    29.09.2014. (16:01)    -   -   -   -  

  • stariji navijač

    Ovo jučer je bilo nevjerojatno. Čestitam igračima i treneru. Uživao sam u cjelokupnoj utakmici. Toga nema u županiji. Igra je bila takva kakva je, ali to je derbi i loš teren je učinio svoje, ali pamte se 3 boda. Ne mogu da ne čestitam treneru protivničke ekipe što je s onim čunjevima i izigravanjem velikog trenera prije početka utakmice očito nabrijao naše dečke. Godinama je to radio u Hercegovcu i donio samo loše našoj ekipi. Bravo Hajduci još jednom.

    avatar

    29.09.2014. (18:09)    -   -   -   -  

  • publika

    Jos da predsjednik shvati da svi stoje maksimalno iza trenera sto god tko mislio o njemu, bilo bi super, ali nikako da dodje iz dupeta u glavu

    avatar

    29.09.2014. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...