Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • junac

  imao sam davno post kak purgeri kupuju u dionama, a ostali zagrepčanci u konzumu (jer dione su bile smještene u starim, često brdskim, kvartovima gdje kasnije nije fizički bilo mjesta za nove konzume kakvi su se otvarali u "novijim" kvartovima, pa su tamo imale i kakav takav monopol). sad ih je zamijenio spar pa je i ta priča gotova. dobro je ipak što sada barem imaju za uzvratiti ostatak. u toj dioni u koje god doba dana došao, ujutro, podne, popodne, navečer, baš nikad nisu imali sitnoga za uzvratiti - "imate 3,52 sitnog?" - novčanica od 100 ili 200 kuna bila je blagajnicama kao kakva avet pred kojom trebaju zažmiriti, prekrižiti se i zaželjeti da, kad otvore kapke, ona sama od sebe nestane, a kupac u novčaniku ipak pronađe 3 kune i 52 lipe.

  avatar

  25.09.2014. (14:01)    -   -   -   -  

 • Zlica

  Baš sam jučer bila u Konzumu u Borovju i u frižideru Janini ledeni čajevi te Nestea. Što je s ostalima?
  Joj, ne želimn se raspisati o monopolu, neplaćanju, bla-bla-bla.
  Inače, izbjegavam Konz7um kad god mogu, između ostaloga zahvaljujući Dioni pred nosom. Da je Konzum moji ideali bi ostali idealnima :-)).

  avatar

  25.09.2014. (14:53)    -   -   -   -  

 • Wall

  sa ploče palog heroja lijepo se čita: Mercator se (više ne) pika; skupljajte lijepe trenutke pa s njima u smeće!

  avatar

  25.09.2014. (15:42)    -   -   -   -  

 • tramvajac

  Što se tiče kon(j)zuma u TC Vrbani, mislim da bi se taj mogao zatvoriti (nije nešto općenito, ima veliki u Španskom i poprilično velik dolje u Pointu), sumnjam da će imati nekakav veliki promet.

  avatar

  26.09.2014. (11:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...