Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mekon

    bežim.. dok ni začelo scanje odzgor ............

    avatar

    25.09.2014. (12:03)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Ma bježi od tog Gulivera,
    nisi Liliputanac, ali ipak ne bi dobro prošao!

    avatar

    25.09.2014. (12:14)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    znaš kaj, gda veliš bum prišel, včeraj sam na Britancu bil s unukom pri kava Tava na čaju od menta trave. Bolše da sem jenega pelinkovca popil. Unuci je bus išel vu 23 i 40. a ja sem onda tranvaja čekal i nis ga dočekal. Nikaj zato, cipelcug dela, pa sam okoli jene vure domov prišel. Daklem samo ti javi ja sem tu mam. :)

    avatar

    25.09.2014. (12:35)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    ja sam se vrnula z Grada, al sam Trgač zaobišla....počele su prve kapi kiše...

    avatar

    25.09.2014. (13:24)    -   -   -   -  

  • Ti-grica

    Hahaha, mogla bi samo jedne u 10 godina pazarit, nebi soldi za vise imala :-)))

    avatar

    25.09.2014. (17:06)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Pozzz.. Valcer..
    Je.. imaš praf.. bežim... od kiše..ha ....

    Bok.. Sjedi...
    Čaj piješ... brrr.. kaj si betežen .... ha ...

    Serbus.. Čuvarica...
    Drugi put kad peš v Grad.. javi ....

    Halooo.. Tigrica ....
    eee.. zato nesmiš poć za mornara.. neg za kapetana ....

    avatar

    25.09.2014. (17:45)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Koliko se sečam z nekih cajtof, sam izbegaval postole Borovo kak črnog vrga - su navek pravile žuleve. Praf za praf, jedine postole z bivše države kaj su bile kak tak dobre i vglavnem nisu pravile žuleve (kaj ne znači da se ni moglo i to dogoditi) su bile slovenske, Peko. Karlovački Kraš ni pravil žuleve al su meli tak šrot i ružne modele da je to bilo ružno za videti. Pak sam navek po postole šel v Trst al v Grac. V Gracu je bilo grdih austrijskih klompi amapk nisu žulale a v Trsu je bilo lepih kaj ne žulaju. Denes postole kupujem al v Šekersu al v Kamelu al v Marks&Spenceru al v imberlandu. A istini za volu, se najbolše se osečam v do gležnja dubokim tenisicama na zračni jastuk.

    avatar

    25.09.2014. (20:43)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus.. Bokačo..
    Istina, Borovo je nekad prizvodilo jake i otporne cipele koje su žuljale, ali su i trajale po svakom vremenu godinama Isto tako i razne šljakerske cipele i one gumene čižme. Peko je oduvijek bio malo višlji standard ali se i razlikovao u cijeni, kao i danas Alpina.
    I ilici više nema prodavaonice Peko od neki dan. Nešto drugo je, ne znam točno. Posljednjih godina i Peko je samo preprodavao razne svjetske marke. Prevelika je konkurencija z raznom bofl robom kao i kineskim falsifikatima, pa onda prave firme propadaju. Ja uvijek kupujem "bolje" cipele baš zato da izbjegnem žuljeve i natiske. Pa dok uhodam lošu cipelu, do tad se i raspadne.
    Tenisice nikad nisam nosio kao gradsku obuću. Užasavam se vidjeti u centru Grada muškarca u trenirki, podkošulji, bermudama, tenisicama ili japankama. U vrijeme moje mladosti se dosta pazilo na vanjski izgled, pa mi je to i ostalo do danas.
    Teško prihvaćam i to što mlade djevojke i žene više neznaju hodati niti u polupetama, a kamoli štiklama. Tenisica je i znanstveno dokazana kao štetna obuća. Ali , nesaglediva reklama je čini in ..

    avatar

    26.09.2014. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...