Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    ZANIMLJIVO je koliko je ovih dana umrlo ljudi u Bjelovaru?!
    SVE su to bili gotovo mladi ljudi.
    Na što se je sve život ovdja kod nas?
    Politika truje, religija truje, industrija, truje...
    Gdje je u svemu tome čovjek?!

    avatar

    24.09.2014. (09:36)    -   -   -   -  

  • Jozo

    Brankec pa ti si najviše obolio na mozak i jos ti nije nista. Znas onu staru: "Blago onom tko rano poludi pa mu zivot u veselju prođe"! Ok ti nisi bas vesela osoba, ti stalno vidis urote i zavjere, psi su zlo, mladi su zlo, svi su zlo samo si ti jedini pametan. Ajd pokusaj se lijeciti mozda ces vidjet boje i neces bit toliko depresivan.

    avatar

    24.09.2014. (12:10)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    Jozo ja mislim da si ti bio neki "pokusni štakor" da na tebi su isprobavani neki "ludi ljekovi" pa lamantaš. Očito se radi o bijegu iz neke labaratorije. Još nije ustanovljeno da li je "Jozo" muško ili žensko? Daj čovjeće fali ti vijuge u tom usranom tvom mozgu. Daj reci ako si normalan "ja sam taj i taj" što se skrivaš?!

    avatar

    25.09.2014. (09:51)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    Opasnost od samoubilačke potištenosti je gubitak svoje volje*. Dekompenzirani bolesnik tako je nadvladan da, poput djeteta, nema nimalo snage da promijeni situaciju. Lako se može dogoditi da on postane ovisan o lijekovima – koji ne mogu izliječiti njegovu dušu.

    avatar

    25.09.2014. (10:16)    -   -   -   -  

  • ŠTIT - BJ

    Sve više imamo drogeraša u Hrvatkoj, jer imamo pišljivu i marginalnu vlast. Mladi ne vide nikakvi izlaz i bolju perspektivu u budućnosti.

    avatar

    30.09.2014. (06:41)    -   -   -   -  

  • BILOGORA

    Policijska država je izraz koji se rabi za državu u kojoj vlast sustavno koristi svoj represivni aparat - u obliku policije ili tajne policije, ali također u obliku raznih drugih dijelova državne administracije sa ovlastima kažnjavanja i zabranjivanja raznih društvenih aktivnosti - kako bi ostvarili što veću kontrolu nad stanovništvom, gospodarstvom, kulturom i svim drugim aspektima društva.

    avatar

    30.09.2014. (22:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...