Kako ga u petak nisam primjetio? Na svoj rođandan! :DD
28.09.2014. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sretan rođendan Pablon! :)
28.09.2014. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sviđa mi se recept, a baš sam jučer došao iz Novog. Nemam mikrovalnu, može li klasično?
28.09.2014. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Možeš zapeći u pećnici na 170 stupnjeva, ali pećnicu prije toga treba zagrijati :)
28.09.2014. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zack
Kako ga u petak nisam primjetio? Na svoj rođandan! :DD
28.09.2014. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Priče o čokoladi
Sretan rođendan Pablon! :)
28.09.2014. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Sviđa mi se recept, a baš sam jučer došao iz Novog. Nemam mikrovalnu, može li klasično?
28.09.2014. (12:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Priče o čokoladi
Možeš zapeći u pećnici na 170 stupnjeva, ali pećnicu prije toga treba zagrijati :)
28.09.2014. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...