Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • http://istinazanarod.blog

    STOJKOVIĆ - RAMBO HRVATSKE POLTIKE.

    avatar

    19.09.2014. (18:45)    -   -   -   -  

  • 2N3055

    Kada sam početkom 90-ih kritizirao Tuđmana, HDZ, rodjake i sve ono što se događalo tih godina, bio sam tretiran kao neprijatelj države. Čak su mi i telefon prisluškivali. A danas i oni koji su me onda optuživali za maltene izdaju, priznaju da sam bio u pravu. Žalosno je da i danas najmanje 95% Hrvata vjeruje da je to bila agresija a ne građanski rat. A sukob je imao sve karakteristike građanskog rata, uostalom, u stranoj literaturi govori se o Jugoslavenskom građanskom ratu. Agresija je tadašnjoj političkoj i vojnoj eliti bila korisnija i lakše se animiralo dobrodušne i domoljubne Hrvate da stanu na prvu liniju fronta.

    avatar

    19.09.2014. (20:19)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković / 1958

    Poštovani, sve mi je to poznato. HDZ-e je optuživala svakog tko nije bio s njima. Ali danas se vidi tko su oni. Uništili su ovu zemlju i opljačkali,.., adužili i ugled joj zbrisali. Zbog istine imam protiv sebe prodane hulje iz vojske, policije, politike, itd

    avatar

    19.09.2014. (20:44)    -   -   -   -  

  • nikica

    HDZ je stranka po mnogo čemu sličnija Sadamovoj partiji Baas ili komunistima Sjeverne Koreje, nego demokršćanskim strankama Zapadne Europe (karakterističan je tu izraz STOŽERNA stranka, koji rječito govori koliko je njezina ideologija prožeta militarističkim duhom i totalitarističkim inklinacijama). Zapravo, koliko se mogu sjetiti, ona je jedina članica Europske pučke stranke koja je de facto upravljala konclogorima (u BiH). Samo se nadam da ovodruštvo neće završiti kao dva prethodno spomenuta.

    avatar

    20.09.2014. (18:27)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković / 1958

    Željko Ražnatović - Arkan, bio je direktno povezan sa Stjepanom Mesićem, koji je 1991. godine bio Vrhovni komandant JNA. Arkan i njegove jedinice "dobrovoljačka garda" imale su posebnu ulogu u početku rata u Hrvatskoj. Arkanova garda je bila tada najtjesnije povezana sa JNA, od koje je dobivala naoružanje i sve druge potebne smjernice za borbu...

    Željko Ražnatović - Arkan, u bivšoj SFR-Jugosaviji je bio suradnik UDBA-e, i glavni njihov čovjek za likvidacije Hrvata u emigraciji. Arkan kad je bio uhićen u Hvatskoj u početku rata, on je pušten jer spasio ga je tada Mesić i Manolić.

    Stjepan Mesić je bio vrhovni zapovjednik geneal štaba JNA - Jugoslavije, Arkanove paravojne srpske jedinice gotovo da nisu imale oblik paravojske, što su jasno potvrdili i sam Arkan i Vojislav Šešelj. Za vrijeme Vrhovnog komandanta JNA, Stjepana Mesića,.., mnogi su rezervisti i Srbi našli utičište i obukli se u kasarnama JNA.

    U tim kasarnama diljom Hrvatske, kao dobrovoljci su dobiili oružje i hranu... Tako da na tisuće Srba i četnika su došli boriti se u Hrvatsku, zahvaljujući kordinaciji i logistici jugo-generala Mesića. Ovo o čemu ja pišem odavno je potvrdila Uredba Vlade Srbije o opisu dobrovoljaca u Territorijalnoj obani 23. kolovoza 1991. godine, za vrijeme Mesićevog sedmomjesečnog mandata na čelu Jugoslavije.

    Sve je to bila neposredna opasnost za Hrvatsku. Glavni šef yugo-armije Mesić to nije spriječio, jer i sam je u bivšem sistemu bio u UDB-i njihov glavni čovjek. Za vrijeme rata u Hrvatskoj, pomagao mu je KOS i druge obavještajne i tajne službe bivše komunističke partije. Mesić je u Hrvatskoj uvjeravao pućanstvo kako radi ta njihove interese.

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    22.09.2014. (10:47)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković / 1958

    KAKAV JE DANAS RAZVOJ STVARALAČKIH SNAGA U REPUBLICI HRVATSKOJ? KOLIO SU LJUDI ISKRENI I PRAVEDNI? KAKAV JE OPĆI NAPREDAK DRUŠTVA? I KAKVI SU UVIJETI ZA RAZVOJ? KOMUNISTI SU SE KLELI U "BRATSTVO I JEDINSTVO" I U IME NJEGA POUBIJALI MNOGE "ETNIČKE HRVATE", DA BI ZATIM POSLIJE 1991--IH LJEVIĆARI POSTALI OBRAČENICI KATOLIČKE CRKVE I VJERNICI....

    avatar

    22.09.2014. (11:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...