Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • B-S.

    ŠTIT JE PRAVA VOLJA ZA ČINJENJEM.

    avatar

    18.09.2014. (09:53)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 58

    24.09.2014., srijeda
    Hrvati sve više pate od oboljenja mozga

    NACIJA NA TABLETAMA - ZABRINJAVAJUĆE STANJE

    U Hrvatsku dnevno se uvozi na tone antidepresiva. Ovo je alarmantno stanje, jer samo stanovnici Bjelovarsko-bilogorske županije su prošle godine na lijekove potrošila 110 milijuna kuna. Naša županija je vodeča po potrošnji kemikalija. Formaceutske kuće sve više zarađuju na raznim bolestima kao što su; krvni tlak, kolesterol u krvi, šećerna bolest,.., građani sve češće oboljevaju od bolesti srca i krvožilnog sustava...

    Daju se milijarde kuna, na razne preparate. Čak u jednom danu u Hrvatskoj se potroši 4 milijuna tableta. To bi bilo u prosjeku "jedna tableta" po glavi stanovnika. U sve starijoj zemlji, tj. društvu, kao što je hrvatsko, sve više ljudi ima bolesti ili poremećaje mozga.
    Među neurološkim bolestima najčešće su glavobolje, sljede poremećaji spavanja, zatim moždani udar.

    Najčešće se kupuju lijekovi za visoki tlak, zatim lijekovi za živčani sustav te lijekovi za gastritis i druge želučane tegobe. Hrvati su popili 17,5 posto više lijekova nego godinu dana prije i za to je potrošeno oko pet milijardi kuna. Iz ovoga svega je lako zaključiti kakva će se ubuduće sve djeca rađati?! Između ostaloga "kemija" rađa nesposobnost uma za rasuđivanje. Dešavaju se razne nuz pojave koje stvaraju maligne boesti - Rak.

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    avatar

    24.09.2014. (09:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...