Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    Pročitao sam danas na stranicama policije u Bjelovaru, da sam galamio i vikao u Trojstveom Markovcu i da ide protiv mene prijava... Nije policija napisala da me je napao pas i da protiv vlasnika ide prijava.. Kakva je to pristrana i korumpirana policija u Bjelovaru? Sramota!

    avatar

    13.09.2014. (21:14)    -   -   -   -  

  • lion queen

    psi su pametniji i bolji od ljudi. kad te želi ponjušiti, ne želi te ugristi, već upoznati. to je kao kad čovjeku, kojeg prvi put sretneš, pružiš ruku. kad te pas hoće ponjušiti, umiriš se i pustiš ga da te ponjuška, kad to učini, pas se okrene na drugu stranu, u pravilu ga više ne zanimaš. to je trenutak kada ga možeš i podragati. kako bi se riješio fobije od pasa, usvoji jednog psića iz azila i garantirano, u roku od jednog dana, postat ćeš sretan čovjek. ovo ti govorim iz osobnog iskustva. nisam pojma imala o psima ništa, a danas je pasonja jedna od najvažnijih osoba druge vrste u mom životu, koja mi donosi beskrajnu sreću. beskrajnu. ako želiš biti sretan, udomi psa i spoznat ćeš to, kao i mnogi vlasnici tih pasa. nikad te pas neće ugristi bez razloga. on osjeti to tvoje nepovjerenje i strah, a tada u njemu proradi lovac. kužiš. ne smiješ se bojati pasa, već im trebaš pristupiti kao ravnopravnim bićima i vidjet ćeš da će sve biti ok. kad na mene laju, ja im šapćem lijepe riječi. umire se jer žele čuti što im govorim, a ako laju, to ne mogu. nevjerojatno nešto. poslušaj me i napiši kako je bilo. pusa.

    avatar

    13.09.2014. (23:21)    -   -   -   -  

  • B.STOJKOVIĆ58

    LJUBITELJI PASA NEMAJU RAZUMA ZA DRUGE LJUDE. ŠTO PAS IME MENE NJUŠITI, TO JE PONIŽAVANJE LJUDI. EVO, JUĆER (14.09.2014. OKO 17,45 SATU) U BORKU U BJELOVARU JA VJEŽBAM, I DOĐE LIK SA ODVEZANIM PSOM VUČIJAKOM I ON MENI PRAVO NA MENE... JA S TORBOM RUKSAKOM PSA PO GLAVI I PAS ZBRIŠE. PITA MENE LIK ŠTO RADIM, DA PAS NEĆE NIŠTA... JA MU KAŽEM DA ON NE RAZUMIJE PSE I DA O NJIMA NEEZNA NIŠTA. DOK SAM MU OBJASNIO KAKVE SU PSI OGAVNE ŽIVOTINJE I PODMUKLE... LIK SE JE IZVINUO. REKO SAM MU DA PSI NE NJUŠE SAMO LJUDE NEGO OSTAVLJAJ SLINU NA RROBI LJUDI TO JE NJIHOVVO RITUALNO OBILJEŽAVANJE. REKAO SAM MU ISTO ŠTO IMA VODITI PSA TU MEĐU LJUDE NA SPORSKE TERENE. ONI KOJI ŠTITE NERAZUMNA PONAŠANJA PSA SU OČITO BUDALE...

    avatar

    15.09.2014. (08:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...