Komentari

suton-san.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • millenium

    Gdje je Ljubav? Ljubav je tamo gdje je Bog, tamo gdje nema laži i prevara, upravo tamo, jednostavno i lako ju za imati i čuvati ali čovjek sam izabere drugome zlo činiti pa onda se pita gdje je...malo se spustimo na zemlju pa ćemo naći i ljubav..nije netko kriv ako voli, a drugi vara, pa onda poslije taj prevareni čini psihičko nasilje nad drugim...jako žalosno što se uopće takvo što piše po blogu jer često puta onome koji čita parav istina izmiče jer možda netko i en želi tako javno drugoga blatiti i to je i dobro. No, nema uvida osim u trenutni osjećaj. Nažalost ljudi eto što čine od Ljubavi, a tako lako ju je imati i čuvati samo da čovjek ima moralne vrijednosti usađene u sebe pa onda ne bi patio i bio nesretan, nema razloga ako je sve čisto i ako živi čisto i po Božjemu, ako već jest vjernik ili po moralnim zakonima koje svaki čovjek bi trebao imati, barem prema svojoj savjesti.

    Lijepo U sutonu, ali ako istinski i iskreno nekoga voliš nema razloga biti nesretan s tim više ako kreneš od sebe i što je učinjeno s koje strane. Tuga i nesreća dolazi kada čovjek pokušava biti što nije. Čim se toga riješi može otvoriti ruke širom za Ljubav i onda će znati što je Ljubav. Drugo je ako sam odbija i onda mu je nešto nesreća i psihičko nasilje što je u jednu ruku smiješno, jer obje strane na neki način onda učine nasilje. Teško je dugo činiti nešto protiv drugoga i samoga sebe, a onda iako netko želi dati ljubav, u odbijanju ga se odbacuje i žali na nesreću...teško za shvatiti i gdje je čovjeku razum onda prije da malo promisli što je dobro, a što ne. Eto uza ovo razmišljanje da počneš opet pisati lijepe stihove pune ljubavi i dobra jer osvrni se oko sebe taj netko koga prozivaš na sve moguće načine možda te čeka otvorenih ruku da te prigrli i da te razumije. Iz toga razloga isto mislim kako se neki tekstovi ne bi trebali nalaziti na blogu, kao i oni prije. O tome sam već pisao pa si maknuo.

    avatar

    10.09.2014. (14:59)    -   -   -   -  

  • U sutonu

    Milenium, o čemu vi to pričate?

    "tamo gdje nema laži i prevara"

    Kakvim lažnima i prevarama? da se vi možda ne pravite nekime, ili ste se zabunili?

    avatar

    10.09.2014. (15:47)    -   -   -   -  

  • U sutonu

    Jel vi uopće znate o čemu ja pričam Milennium? Jeste kad iskusili psihičko nasilje?

    avatar

    10.09.2014. (15:47)    -   -   -   -  

  • U sutonu

    "osvrni se oko sebe taj netko koga prozivaš na sve moguće načine možda te čeka otvorenih ruku da te prigrli i da te razumije"

    bič jezika i psihičko ugnjetavanje nisu vam otvorene ruke. Ne znate o čemu pričate. Lijep pozdrav

    avatar

    10.09.2014. (15:49)    -   -   -   -  

  • millenium

    Nemam razloga za glumu. Psihičko nasilje je mnogo toga, U sutonu, lako nam je pisati jedno, raditi možda drugo, a nema nikoga tko nije pretrpio takvo što i nekada je bolje prešutjeti neke stvari jer nam ne bi bilo ni najmanje drago ni milo znati i razotrkivati istinu pred drugima. Malo bismo se posramili. To pišem kao netko iskusan i tko je mnogo toga proživio, i učinio ali i kome je učinjeno. I uvijek prvo krenuti od sebe pa onda suditi drugoga ili se ne skrivati iza krinke onoga što pokušavamo predstaviti. Sve proživljeno na jedan moj način, samo istinski i iskreni savjet je bio u pitanju, no nema smisla uvijek svakome davati savjet. Svatko na svojoj koži neka iskusi što i kako, te zašto. Lp

    avatar

    10.09.2014. (16:09)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    Ne znam što bih rekla čitajući ova iznad, prepucavanja, no znam da nekim stvarima nije na blogu mjesto i zaista ljubav je jednostavna i čista, nema razloga oskvrnjivati ju ikada na neki neprikladan način. Da je više ljubavi, a manje zla sve bi bilo dobro. Više ljepote i ljubavi, manje ugnjetavanja i sve će biti kako treba, tada se sve kockice poslože na svoje mjesto. Većina tvojih pjesama je puna ljubavi i dobra, takve su bile i lijepo bi bilo kada bi takve i ostale. Mir se stječe isto kroz ljubav iskrenu i čistu, i sama sam o tome pisala. Pođimo od sebe, što pružimo to će nam se i vratiti ako nas netko istinski voli.

    P.S. U sutonu da zabraniš komentare anonimnim korisnicima možda bi ti bilo lakše izraziti se ako već ne želiš nepoznate na svome blogu.

    avatar

    10.09.2014. (16:17)    -   -   -   -  

  • U sutonu

    Millenium, znam tko si ne boj se, rečenice te razotkrivaju. Ne moraš se pretvarati više. Lp

    avatar

    10.09.2014. (18:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...