Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Wall

    Ovo je novo doba, vrli novi svijet, alternativne povijesti u kojem nacizam jest pobijedio u WW2, pa dalje svijet porobljava svojom (američkom) doktrinom, svojim upitnim moralnim (američkim) vrijednostima, svojim novcem na kredite (koje ni praunuci dužnika neće otplatiti), svojim ratovanjem pomoću pijuna, na daljinu, svojim ubijanjem na daljinu (dronovima,bespilotnim bombama sa prijenosom kmerama uživo), sa svojim javno izmještenim zatvorima (Guantanamo) i tajnima (posvuda po EU, vjerojatno i u HR) bez prava/pravde, bez suda/suđenja ... nastavi niz. Doktrina neprekidnih tinjajućih sukoba manjih, kontroliranih intenziteta naša je stvarnost, sadašnjost i budućnost. Heil United States of Aggression!

    avatar

    06.09.2014. (10:14)    -   -   -   -  

  • anonimac

    U Ukrajini se Rusi otvoreno bore protiv suverene države, otvoreno šaju oružje, logistiku i vojnike a ti kao krivca spominješ NATO. Znam, ti bi vjerojatno 1991. sa istim predznakom pisao za rat u Hrvatskoj i spominjao Hrvatsk kao agresora a @wall i slični bi te otvoreno podržavali. Baš serete.

    avatar

    06.09.2014. (10:42)    -   -   -   -  

  • Goran Šafarek

    Zanimljivo kako Anonimac ne komentira nešto iz teksta, a i zna što bih ja pisao o ratu u Hrvatskoj. I na kraju je nekulturan i bezobrazan.

    I kada govori o Rusima, pretpostavljam da misli na Rusku vojsku koja eto napada suverenu Ukrajinu, dakle ponavlja ono što čuje u prozapadnim medijima, uključujući i naše.

    Povlačenje paralela s Domovinskim ratom tu samo odmaže i nema previše smisla.

    avatar

    06.09.2014. (12:04)    -   -   -   -  

  • jelen

    Svaka čast što se se uhvatili napisati nešto ovako kvalitetno na ovu temu. I sam sam htio ali nemam jednostavno srca. Muka mi je od bijedničke mafijske rusofobne propagande koja vlada u medijima.
    Najbolje i najljepše se izrazio jedan komentator na jednom forumu pa ću njegove riječi kopirati ovdjei:
    Cinizam u riječima raznoraznih zapadnih dužnosnika je stravičan.
    Licemjerje se može nožem rezati.


    Ono što mene zanima da li postoji kod nas mogućnost organiziranja kakvog prosvjeda pod geslom "Rusofobija je bolest" da se vidi i drugačija Hrvatska, vjerujem da bi se dosta ljudi odazvalo, da nas ima još koji nismo duhovno i intelektualno do kraja usmrćeni. A ne vjerujem da se ne bi mogao pokrenuti i val sličnih prosvjeda u drugim zemljama EU:
    Ne koristim facebook i slične društvene mreže koje se inače koriste u svrhu takvih inicijativa, pa nisam upućen, ali eto, jedna ideja :-))

    avatar

    06.09.2014. (14:56)    -   -   -   -  

  • jelen

    Onima koji „vuku paralele“ s Domovinskim ratom treba postaviti par pitanja da se vidi kako stoje s poviješću ali i s logičkim rasuđivanjem. Npr. U Domovinskom ratu granatirani su pod a) Novi Sad, Šabac, Niš ili pod b) Vukovar, Osijek, Vinkovci
    U ovom sad ratu granatirani su: a) Lvov, Rovno, Ivano-Frankivsk ili pod b) Donjeck, Luhansk, Slavjansk

    avatar

    06.09.2014. (15:03)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Američki utjecaj u svijetu brzo pada ali se Amerikanci nažalost ne mogu pomiriti s time. Izazvali su Ukrajinsku krizu s ciljem da se približe Ruskim granicama i istisnu Rusku flotu s Krima.
    Plan propao Rusija uzela Krim te ponizila Zapad i Ameriku.
    Zapad nakon toga pokušao sankcijama slomiti Rusiju ali opet ne ide, Rusija se okrenula Kini.

    avatar

    06.09.2014. (21:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...