Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mekon

    Zdaj se malo počinite od mene.. razmem da sam Vam več dojadil ....
    Imajte se dobro ............

    avatar

    06.09.2014. (07:40)    -   -   -   -  

  • lion queen

    he, baš sam htjela čuti što je s njim kasnije bilo....ali pojavit će se on još odnekud.
    no, htjela sam te pitati za te masovne tučnjave...kad to počme, kako u toj gunguli znaš koga trebaš mlatiti...što ako greškom istučeš nekog svog pajdaša?? ili je smisao samo da se tuče :)))

    avatar

    06.09.2014. (08:12)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Imaj se i ti dobro....malo se otpočini od nas i f pondelak novi post prosim....

    avatar

    06.09.2014. (09:16)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Bok i bokmečlepu štoriju si ovaj put ispričal. Ha baš bil fakin. Si se tukel i dobival šljage. Ja sam navek bil nekak sitni ... kad smo se na fizičkom v školi postrojavali sem bil međ zadnjemi najmanjemi. Pak se nis štel tuč. Sam gledil kak bi bez tog prošel al pak dobil ono kaj iščem. ;)
    Nego viš ... sam si navek štel Vespicu ... znaš kak z talijanskih fimof. Se vozim ... brum brum ... a mene z leđa grliju pripijene vlaže ženske gačice. Joj kak je to lepo. ;)
    Al mi se Vespa navek nekak v zadnji tren zmakla ... neki put zbog penez - v ono vreme je ta dosti došla pak se još moralo dugo čekat ... a drugi put kaj ni bilo smisla v jesen ić polagat za dozvolu - sam si gruntal onu z dvesto kubikof za kaj je trebala dozvola - kog vragca bum z njom po snegu? Pak sam tak prešel na avto ... tutač ... v njemu ženske gačice sediju cele godine pak se ponekad i navlaže. No to su več druge štorije.

    avatar

    06.09.2014. (09:51)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Si denes nekaj gedim ampak te ne vidim ... su te morti zacoprali?

    avatar

    08.09.2014. (20:24)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok.. Kraljice...
    Naravno da se suparničke strane raspoznaju. Bilo da je to ulična klapa, gradska banda, navijačka skupina, vojna formacija itd, uvijek postoje znakovi raspoznavanja. U pitanju uličnih klapa , ili gradskih bandi , pripadnici se osobno poznaju.
    Svaka tučnjava, kao i rat nemaju baš do kraja razumljivog smisla. Ali postoje razni motivi, kao ; obrana časti, očuvanje integriteta, teritorij .......
    Ta tučnjava na Srednjoškolskom igralištu u Zagrebu čak je upisana u zagrebačku povijest, kao prva velika masovna tučnjava novijeg doba.
    Danas tradiciju nastavljaju jedino navijačke skupine.

    Halooo.. Čuvarica ....
    Vrnul sam se.. samo moram nekak nazaj dojti na štih ...

    Serbus .. Bokačo...

    Sve su to normalne pojave unutar urbanih sredina. Srećom Zagreb nikad nije postao zarobljenik gradskih bandi , koje kasnije napreduju u kriminalne skupine. U stvari premali smo grad za to.

    I ja sam imal motor, zapravo talijansku Lambretu 125. I to onu prastaru koja je imala ručni mjenjač sa strane (šalthebl). Kupil sam ju za sitniš od frajera koji ju je negdje ukral. Trajala je tri mjeseca i onda se raspala u vožnji po livadama Cmroka. Godinama je stajala bačena u grmlju na kraju Dubravkinog puta. S 18 god. već sam fural Princa od starog, pa mi nije ni na kraj pameti bilo na bilo koji način zamijeniti zadnji zic u autu za motor.(Ha).

    avatar

    11.09.2014. (14:21)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    niš se ti meni ne zvlačiti da moraš dojti na štih....si opet na naslovnici.....a obečal si i još jen štiklec o pucama.....no kak se boc i ti falite, (da one druge kaj veliju da su na blogu imali prek 20 žensk, a još ih skupljaju i one se lepekak muhe...tu ne brojim ) ispadne da ste sve dvonožno f metropoli potrošili....

    avatar

    12.09.2014. (13:14)    -   -   -   -  

  • Gloga

    Bok puce, bok dečki, bok Mario zvani Mekon

    Viš, ovo Mekon si zi zel iz PLAVOG VJESNIKA (Den Deri), no jesi li čitao (meni puno bolji strip) CRNA STRIJELA?
    Viš, ponukal me članak o Folni (čitam sve tvoje napisano još iz Lupusa), pa evo par činjenica. U Plamotićevoj ulici danas je parking, a nekad je bila firma Taxi remont i unutra u dvorištu je bio Renault servis. Tu u tom dvorištu tog servisa stanovao je jedan Folnović, no ne Mladen nego Zlatko s nadimkom VUK. Nasuprot njegovog podrumskog stana stanovao je njegov šogor, poznati zagrebački kinfa - Krunoslav Vizek, zvani Bačvica.
    Spomenuti "tvoj" Folna, po opisu odgovara ovom Vuku kojeg opisujem, no ne znam je li to ista osoba (baš me interesira). Dobro sam ih poznavao (radili smo zajedno), no o tome drugi put, jer bi komentar bio cijela knjiga. Bude li prilike i ak bu te zanimalo, pišem ti e-mail. Bok

    avatar

    25.09.2014. (00:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...