Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ZNG-1958

    http://www.hkv.hr/images/stories/Documents/Medacki_Dzep_Dio2.pdf

    avatar

    04.09.2014. (17:40)    -   -   -   -  

  • Željko Š.

    Branko svaka ti čast, nemoj šutiti neka se čuje istina

    avatar

    10.09.2014. (15:58)    -   -   -   -  

  • ARNAUT

    Sramot aje kakvo imamo javno mjenje informiranja. Na uglednom portalu Dnevno Hr, je urednik i novinarka morali skinuti članak od Branka Stojkovića "istina o Kusonjama", kažu da u sat vremena je bilo 6000 posjeta, da su im prijetili smrću... Eto, u kakvoj usranoj državi živimo...

    avatar

    11.09.2014. (17:45)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    SKINUTE STRANICE

    TEŠKE OPTUŽBE: 'Pobijeni branitelji iz Kusonja su izdani ...
    www.dnevno.hr/.../132142-teske-optuzbe-pobijeni-branitelji-iz-kusonja-. ..
    Prije 4 dana - Nije mi bilo jasno niti zašto se ide u Kusonje koje su bile potpuno nevažne, svega ... Dvojica koja su preživjela su rođaci, Luka i Stipo Pranjić.

    Adresa stranica nije pronađena. Probajte izmijeniti adresu i pokušati ponovno, ili slijedite sljedeće veze:

    Naslovnica Pretraga članaka

    http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/132142-teske-optuzbe-pobijeni -branitelji-iz-kusonja-su-izdani-nahranili-su-ih-i-nenaoruzane-poslali-u-sm rt-a-ja-znam-tko-je-to-ucinio.html

    avatar

    14.09.2014. (09:07)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    PRENESENI KOMENTARI (1)

    Mučno mi je kad gledam vijence i svijeće svake obljetnice, jer oni koji o mojim pobijenim suborcima sada pričaju herojske priče, kumovali su njihovoj smrti. Ti dečki su prije odlaska na teren dobili samo uniforme, ali ne i oružje. Priče kako su tamo otišli borbenim vozilom i dobro naoružani su lažne. Ja sam ih otpratio, otišli su autobusom Čazmatransa, naoružani samo lovačkim oružjem. Pitao sam pokojnog Maria Posarića "pa, čovječe, gdje ti je oružje?" Kazao mi je da je uzeo očev vojni karabin... Markić Tadija ponio je pun ruksag bombi "fitiljača"... S tim u borbu? Naročito me boli to što su prije akcije odvedeni u hotel Central na ručak. Nahranili su ih, pa poslali u sigurnu smrt - doznajemo od Stojkovića koji tvrdi da njegovi suborci nisu upali u četničku klopku: - Ni slučajno. Pobijeni su modernim oružjem koju je tada imala JNA, dakle, oni su ih pobili. Sve je dio plana... U to vrijeme, vrhovni zapovijednik JNA bio je Stipe Mesić koji je sjedio na dvije stolice. On je to morao i mogao spriječiti. Ali, ne krivim samo njega – objašnjava Stojković i iznosi teške optužbe:

    avatar

    14.09.2014. (09:22)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    PRENESENI KOMENTARI (2)

    Bjelovar11210.09.2014 u 20:26h
    Čitam komentare i ne vjerujem kakve veze imaju Kusonje sa tekstom i suđenjem u Varaždinu ? Tko je Stojković ? Na kojem je terenu bio ? Jeli uopće okusio borbe osim sa lakrdijašima koji su se kao i on po vucarali po Bjelovaru i uvijek je dobio porciju . I sam iznosi da je trebao ići sa poginulim Vitezovima a nikada nije bio njihova postrojba ! Sad je svatko branitelj tko je obukao maskirnu odoru i ima fotografije . Gospodo mi se nismo stigli na terenima fotografirati jer smo Vam čuvali guzice !

    avatar

    14.09.2014. (09:23)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    PRENESENI KOMENTARI (3)

    Pipl mus tras as10.09.2014 u 14:16h
    TEŠKE OPTUŽBE: 'Pobijeni branitelji iz Kusonja su izdani... Nahranili su ih i nenaoružane poslali u smrt, a ja znam tko je to učinio!

    avatar

    14.09.2014. (09:24)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    PRENESENI KOMENTARI (4)

    Pipl mus tras as10.09.2014 u 14:04h
    Lista poginulih je lažna. Poginulo je 18, a ne 20 branitelja. Dvojica koja su preživjela su rođaci, Luka i Stipo Pranjić. Oni su se nakon masakra izgubili i nitko ih nije vidio sve do pada vojarne u Bjelovaru. To je zato jer su bili u milosti svojih zapovijednika i nadređenih, sve redom bivših Titovih učenika. Znam da ih je spasio Mile Ćuk, bivši načelnik SZUP-a koji je već '92. postao general za kojeg se zna da je "koketirao" sa JNA i KOS-om. On je šogor preživjelog Stipe Pranjića. Gore spomenute Stjepana Budinskog te Stjepana Ivanića također, smatram vrlo odgovornim za slanje tih, gotovo nenaoružanih ljudi, u smrt. Želim naglasiti kako su umjesto ove dvojice preživjelih, podmetnuta i sahranjena dva leša potuno nepoznatih ljudi. Općenito gledano, Kusonje se nisu trebale dogoditi, jer u njima ni prije, ali ni poslije tog pokolja nije bilo ratnih djelovanja. Ta njihova jedinica najnormalnije je prošla kroz okupirani Pakrac i nitko ih nije dirao. A onda su došli u Kusonje gdje su ih čekali u svojevrsnom tunelu, s lijeve i desne strane su brda... Opkolili su ih sa svih strana, satjerali u tu kuću i pobili ih. Klasična "sačekuša". Priče o velikom otporu naših dečki su samo priče... Nisu se imali s čim boriti... Pobili su ih kao glinene golubove. Želim i da javnost zna kako sam iste večeri okupio ljude u želji da odemo do mjesta krvoprolića, međutim, Budinski mi je slagao da je tamo poslao specijalce iz Lučkog! I sami znate, pronađeni su u grobnici nakon četiri mjeseca... Zbog ove izdaje koju godinama pokušavam objelodaniti stalno sam u nevolji i napadaju me sa svih strana. Čak me i preživjeli Pranjić pokušao ubiti pištoljem, policija zna sve o tome. Sve je bio plan ratnih mešetara, bilo im je samo do izazivanja kaosa i uzimanja ratnog plijena. Mi, koji u tome nismo sudjelovali, već godinama smo meta – podijelio je s nama Stojković koji na datum obljetnice masakra u Kusonjama, uz tugovanje za svojim suborcima, slavi svoj novi rođendan i koji se, kako kaže, ne miri s činjenicom da nije jedini upoznat s detaljima ove tragične, ratne priče:

    avatar

    14.09.2014. (09:25)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    PRENESENI KOMENTAR (5)

    Pipl mus tras as10.09.2014 u 14:02h
    Klasična "sačekuša". Priče o velikom otporu naših dečki su samo priče... Nisu se imali s čim boriti... Pobili su ih kao glinene golubove", tvrdi Branko Stojković, branitelj koji je bio na listi za odlazak u Kusonje Svake godine u ovo vrijeme prisjećamo se mučkih ubojstava 20-torice hrvatskih branitelja u selu Kusonje. U čast ovim žrtvama napravljen je film, a da su uistinu žrtve, i to one prodane, doznajemo od Branka Stojkovića, tadašnjeg bjelovarskog branitelja koji se i sam našao na spisku za odlazak u akciju Kusonje. Spisak se, kaže, sastojao od 50 ljudi, ali su "nepodobni" izbrisani:

    avatar

    14.09.2014. (09:27)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    PRENESENI KOMENTARI SA VEČERNJEG LISTA I PORTALA
    O KUSONJIMA
    http://www.vecernji.hr/forum/tema/ruza-simunkovic-namjestili-su-m i-ja-ne-ubijam-ljude-257915?page=1

    avatar

    14.09.2014. (09:28)    -   -   -   -  

  • ZNG1991

    TEŠKE OPTUŽBE: POBIJENI BRANITELJI IZ KUSONJA SU IZDANI... NAHRANILI SU IH I NENAORUŽANE POSLALI U SMRT, A JA ZNAM TKO JE TO UČINIO!

    Klasična sačekuša . Priče o velikom otporu naših dečki su samo priče... Nisu se imali s čim boriti... Pobili su ih kao glinene golubove , tvrdi Branko Stojković, branitelj koji je bio na listi za odstrel u selu Kusonjima.

    http://www.najnovijevijesti.net/teske-optuzbe-pobijeni-branitelji-iz-kuson ja-su-izdani-nahranili-su-ih-i-nenaoruzane-poslali-u-smrt-a-ja-znam-tko-je- to-ucinio_1519617

    avatar

    14.09.2014. (09:33)    -   -   -   -  

  • MRKY

    OVO JE ŽIVA ISTINA O KUSONJIMA.

    VIDI:

    http://www.tjednik.hr/novosti/hrvatska/item/644-teske-optuzbe-pobijeni-bra nitelji-iz-kusonja-su-izdani-nahranili-su-ih-i-nenaoruzane-poslali-u-smrt-a -ja-znam-tko-je-to-ucinio/644-teske-optuzbe-pobijeni-branitelji-iz-kusonja- su-izdani-nahranili-su-ih-i-nenaoruzane-poslali-u-smrt-a-ja-znam-tko-je-to- ucinio.html

    avatar

    18.09.2014. (09:51)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    PRESTANITE LAGATI MLADE NARAŠTAJE !

    Ovih dana prikazuje se u Bjelovaru film "broj 55" o braniteljima koji su stradali u selu Kusonje kod Pakraca. Bilo je to 08. rujna 1991., kad branitelji su stradali tuđom krivnjom i neznanjem - za to nikada nitko nije odgovarao. Narod oprašta laži i to po cijenu svojih bližnjih, a istinu duboko zaboravlja.

    Ali ja ne opraštam sablazam*, jer u njemu se skrivaju krivci za tuđe živote i druge ljudske patnje... Institucije današnje nominacijske* države rade potpuno neodgovorno i nesvjesno. Svakome treba reći je li kriv ili ne. Nitko nema pravo tuđe zločine skrivati. Ako netko progovori o zločinima on postaje nepodoban.

    Ako šuti tada se pretvara u "jedno bolesno" bešćutno društvo. Ono što me smeta su laži koje se "množe" i šire nakon 23 godina kao diletanska* propaganda. Ovo ustaljeno društvo se duševno hrani sa obmanama. Zbog toga nam je država na papiru i u teškom kaosu i bezakonju....

    Prvo: Laž je da u Kusonjima je stradalo 20 osoba iz Bjelovara. Stradalo je 18 branitelja i to se zna imenom i prezimenom kojih, dok dvojica su ostala živa. Drugo: Laž je da su branitelji imali automatsko oružje - kako je prikazano na filmu. Treće: Laž je da većina njih je poginula u kući na brojem 55 u Kusonjima.

    Nitko ne spominje pet branitelja koji su zarobljeni od strane JNA i četnika. Oni su živi mučeni i na okrutan način ubijeni... Dok jedan od branitelja je poliven s benzinom i zapaljen i bačen u jednu rupu. Ne može naš "Domovinski rat" biti siguran, ako se o njemu laže,.., to je onda dokaz da u našoj zemlji vlada moralni kaos i anarhija...

    Nekoć sam bio i ja hrvatski vojnik u ZNG-u, a danas gledam mnoge izdajnike i neprijatelje ove napaćene zemlje. Ljevičari i bivši komunisti na perfidan* način opet su zarobili lažima našu domovinu i oteli joj slobodu... Država "Hrvatska" danas postoji samo na papiru. Jedan od promašaja je "lažan film" iz kojega se skrivaju odgovorni.

    Što je više "klevete i laži" od pete kolone, to nam je milija i država. U Kusonjima branitelji su stradali kod kuće i broja 197, a ne kako se govori na "broju 55". Pitam se; čija je to izmišljotina? Tko je lud, a tko se ludim pravi? Ova je morbidna laž i atentat na zdravi mozak!

    Upravo sad kad ovo pišem - prije toga sam pregledao cijelu hrvatsku štampu. Više članaka i fotografija sam u njoj vidio od Stjepana Mesića, doživotnog predsjednika Hrvatske, nego stvarnog predsjednika Ivu Josipovića. Pa onda; tko tu vodi nam glavnu riječ? Za monstruozno ubijanje Hrvata 1991., od Vukovara do Dubrovnika je kriv Vrhovni komandant JNA Mesić.

    Kako čovjek koji je bio na čelu represivnog UDBA-škog aparata i totalitarne države SFRJ, može nam opet pričati bajke, sa predznakom teških laži i zabluda... Mesić je kriv i za Kusonje i puno toga - što se je desilo za vrijeme njegovog mandata. Stiže vrijeme temeljnog preispitivanja u kojima će se srušiti "piramida" petokraka.

    Na kraju bi rekao da u Hrvatskoj vlada (ne)izlječiva bolest "UDBA-ško sjeme". S takvim mistifikatorskim filmom skriva se i dalje istina o komunističkim zločinima i užasima iz "Drugoga svjetskog rata i (sad) zločinima 1991., od Jugoslavenske armije, počinjenim zločinima nad Hrvatskim narodom.

    -----------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ———————————–
    Bjelovar / 24.11. 2014. (ponedjeljak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 (43) 433 520
    Mobitel: 00 385 (0) 95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    brankostojkovic152@yahoo.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2326.

    avatar

    24.11.2014. (21:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...