Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • borivoj

  Bezuvjetna ljubav?!

  Mario: Kaj god, ne postoji bezuvjetna ljubav.
  Goga: Kako ne, zar tvoja ljubav prema djetetu nije bezuvjetna?
  Mario: Nije.
  Goga: Kako nije?
  Mario: Pa uvjet je to što je ona moje dijete, da nije ja je ne bih volio.
  Goga: Joj, ali ona je tvoje dijete, ne pišemo o tome kaj bi bilo kad bi bilo. I to znači da tvoja ljubav prema njoj jest bezuvjetna.
  Mario: Samo ako ne uzmemo u obzir nju kao uvjet, ali ja tvrdim da nema bezuvjetne ljubavi zato što ljudi nekog vole uvijek pod određenim uvjetima, pa i roditelji svoju djecu - zato što su to njihova djeca, ili vole svu djecu zato što su to djeca, ili vole sve ljude zato što su to ljudi, ili vole sva živa bića zato što su to bića, ili vole cijeli svemir zato što je to svemir, dakle objekt ljubavi je uvjet sam po sebi i zato nema bezuvjetne ljubavi .

  avatar

  02.09.2014. (08:41)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Samo dvije žličice na dan za vitalniji i pomlađeniji organizam
  Chyawanprash je jedan od najsnažnijh preparata s učinkom pomlađivanja koji je u upotrebi najmanje 3500 godina, a pretpostavlja se da i mnogo duže. To je smjesa bilja, začina i ayurvedskog voća, koji se kombiniraju prema prastarim receptima.
  Chyawanprash u ayurvedi je poznat kao rasajana - pomlađivač organizma. Nazivaju ga i "nektarom besmrtnosti", jer čuva zdravlje i održava tijelo mladim, snažnim i vitalnim.

  Njegova antioksidativna svojstva neutraliziraju slobodne radikale, spojeve koji uzrokuju propadanje i starenje stanica. To pomaže zaštititi tijelo od mnogih bolesti te usporava procese starenja.
  Chyawanprash po akcijskoj cijeni već od 54 kn, možete naručiti i pozivom na broj 033 731 922
  Kliknite za više informacija >  Njegovu osnovu čini plod Amalaki - najbogatiji izvor vitamina C u prirodi
  Chyawanprash sadrži preko 50 ljekovitih sastojaka, a njegov glavni sastojak je ayurveski plod Amalaki - najbogatiji izvor vitamina C u prirodi. Sok Amalaki ima 20 puta više vitamina C od soka naranče.
  Istraživanja u zadnjih 20 godina u više od 27 zemalja, pokazala su da Amalaki ima antibakterijska i antivirusna svojstva te da je jedan od najboljih izvora antioksidanata.

  Amalaki ima nevjerojatna nutritivna svojstva i preporučuje se kod mnogih bolesti.

  Kliknite za više informacija >

  Samo 2 žličice ovog nektara dnevno, pomlađuju organizam
  Antioksidativna svojstva Chyawanprasha neutraliziraju slobodne radikale, pomlađuje organizam i poboljšava plodnost. Samo jedna kura Chyawanprasha godišnje nevjerojatno osnažuje imunitet i ubrzava oporavak organizma.
  Osim toga on je prirodni bioregulator koji uravnotežuje metabolizam, osnažuje imuno-endokrini sustav, regenerira, pojačava moždanu aktivnost te djeluje i na probavni sustav.
  Preporuča se kod akutnih i kroničnih oboljenja dišnih puteva, pneumonija, laringitis, katar gornjih dišnih puteva, a posebno kod tuberkuloze. Također, pomaže organizmu prilagoditi se hladnom vremenu.
  Idealna dužina kure je 3 mjeseca. Kura se radi jedanput godišnje, dok se starijim osobama preporučuju dvije kure godišnje. (1 čajna žličica = cca 5g)

  avatar

  02.09.2014. (10:28)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Tehnika V. Ljermontova protiv crnih misli

  Tehnika je toliko jednostavna, a iznenadit će vas koliko je učinkovita!
  Evo što trebate napraviti istog momenta čim vas obuzmu negativne misli…

  Postavite u sebi slijedeća tri pitanja tim mislima:
  1. Tko si ti?
  2. Što hoćeš od mene?
  3. Tko te je poslao?

  Na ovaj način svoje loše misli tretirate kao negativnu energiju koja vam je nametnuta izvana, ne poistovjećujete se s njima, ne dopuštate im da prijeđu u fazu osjećanja ili generalnog raspoloženja – tako one odmah gube na snazi, slabe i nestaju!
  Autor tehnike savjetuje da ova tri pitanja stalno imamo na umu i da njima neutraliziramo svaku crnu misao, čim se pojavi.
  I tako, kad god se u duši osjećate loše – ne prepuštajte se očajavanju, nego primijenite tehniku postavljanja ova 3 pitanja.

  Možete se još dodatno upitati:

  § Kome je potrebna moja bol?
  § Kome je potreban moj strah?
  § Tko se hrani mojom patnjom i osjećajem tjeskobe i beznađa?

  Ovakav tretman crnih misli donijet će vam veliko olakšanje koje vam u tim trenucima uistinu jedino i treba!
  Probajte ovu jednostavnu i super-efikasnu metodu sljedeći put – i sami se uvjerite.

  ---------

  lp, borivoj

  http://budan.blog.hr/

  avatar

  02.09.2014. (16:28)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Poštovana Karmen,

  najavljujem nastup Mani festacije 06.09.20014. Pod ložom-iznad svih za subotu od 17 - 20 h.

  Pozivamo Vas u subotu 06.09.2014. u Gradsku ložu Kastav gdje će nam se predstaviti Turistička zajednica FUŽINA sa
  svojom "Goranskom pričom" te će predstaviti ljepote svoga kraja.

  U prigodnom programu nastupaju i proivođači prirodnih likera iz Lokava "Arbanas" te roizvođači lavande.
  Hotel Bitoraj pripremiti će svoju poznatu štrudlu od borovnica.

  U sklopu programa moći ćemo pogledati i slike poznatih slikara Denisa Mihelčića i Graziana Legovića koji stvaraju u Fužinama.

  Dobrodošli !

  Kulturno umjetnička udruga Vita-art uz potporu Grada Kastva i TZ Grada Kastva

  avatar

  02.09.2014. (16:37)    -   -   -   -  

 • borivoj

  DRUGA VRSTA VODSTVA

  NOVA SNAGA LJUDSKOG DUHA I ŽARA

  WWW.PREDSJEDNIK.NET  Prijatelji,  Stoljećima slušamo da se ne može, da je teško, da je opasno i riskantno, da je skupo, da nema vremena, da nismo sposobni, da bi drugi to bolje, da nema drugog izlaza i da nemamo izbora. Godinama biramo između lošeg i goreg, između manje ili više korumpiranog te između manje ili više opterećenog prošlošću i osobnim interesima.  Došao sam reći:

  da se može, da je jednostavno i da je izvedivo iako je možda teško.
  da je riskantno i izazovno, ali sve drugo nas vodi u daljnju propast.
  da nije skupo i da imamo dovoljno resursa, znanja i novca da to napravimo.
  da imamo dovoljno vremena jer kada smo ujedinjeni tada djelujemo sinergijski.
  da nitko to ne može za nas napraviti bolje nego mi sami jer smo potpuno sposobni.
  da imamo izlaz koji je logičan, jasan i zdravo-razumski očit.
  da upravo sada imamo izbor.  Osjetio sam poziv na sudjelovanje na izborima kao kandidat za predsjednika Republike Hrvatske koji će se održati krajem godine. Taj je poziv snažan i neprestan i već se mjesec dana pripremam za to pišući naš program i svjetonazor kao i pripremu web stranice i osnovne logistike. Uz to sam već godinama dobivao podršku i poruke od mnogih od vas da bih se jednom trebao kandidirati kako bismo Hrvatsku postavili na transformirane noge kao naprednu i bogatu zemlju.  Na web stranici www.predsjednik.net je sada stavljen osnovni program i informacije, a u nadolazećim danima i tjednima ćemo stavljati video intervjue i ostale teme koje su bitne za svjesnu i naprednu Hrvatsku.  Naš se program temelji na osnovnim stvarima koje nameće zdrav razum i ljubav prema čovjeku i domovini:  1. Od poslušničkog sluganskog mentaliteta do prave suverenosti - ovo će dovesti do potpune transformacije školstva koje više neće proizvoditi robote i poslušnike već samostalne, inteligentne, promišljenje, kreativne, inovativne, srčane i hrabre ljude pune radosti, ljubavi prema životu i mira.  2. Promjena razumijevanja pojma države i republike - i dalje se ponašamo i živimo kao da smo u monarhiji kojom vladaju kralj i plemstvo, umjesto da cijelu strukturu i pristup države prilagodimo Republici i svemu što takva "udruga" građana donosi.  3. Istinski neovisna Republika Hrvatska - što podrazumijeva prehrambenu, energetsku, financijsku i vojnu suverenost.  4. Žena kao temelj naprednog društva - razumijevanje i buđenje ženske energije i ženstvenosti u punoj snazi kako bi se poništili negativni učinci čiste muške sile i krutosti kojom se upravlja svime u svijetu.  5. Transformacija društvenih i ljudskih vrijednosti u svakodnevnom životu - samo napredni i zdravi pojedinci mogu stvoriti napredno i zdravo društvo, politiku i ekonomiju. Trenutna bolest društva odraz je bolesti pojedinaca koji čine to društvo. Samo vlastitom transformacijom možemo korjenski promijeniti korpuciju, vanjski dug, kriminal, nasilje među djecom, krađu i prodaju nacionalnog dobra.  Svi ovi i ostali programi i stavovi su detaljno razrađeni i objašnjeni na web stranici www.predsjednik.net  Pozivam vas da pogledate i osjetite te da nam se pridružite u ovoj revoluciji i evoluciji društva, načina na koji upravljamo državom i politikom.  Svaki od vas je potreban i može neprocjenjivo doprinijeti da napravimo istinsku razliku.  Možete mi pisati na:

  ibavcevic@gmail.com

  ili me nazvati na 095 777 1008  Vaš,

  ivan.  --

  Ivan Bavcevic

  www.predsjednik.net

  www.facebook.com/predsjednikhrvatske

  avatar

  02.09.2014. (17:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...