Komentari

minusiplus.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ćuskija

    nadam se da je jasno da se potiče svakog čitaoca namjernika da predlaže, interevenira u natuknicu, dopisuje itd.

    avatar

    01.09.2014. (10:52)    -   -   -   -  

  • oksi

    op op opa, visok standard je postavljen! tako treba!

    avatar

    01.09.2014. (12:22)    -   -   -   -  

  • cini

    uf,ljestvica je bogami visoko

    avatar

    01.09.2014. (22:25)    -   -   -   -  

  • cini

    moram priznati da sam sam posvjedočio ovom posljednjem nabrijavanju na parti. ogi ne zbori laži

    avatar

    01.09.2014. (22:26)    -   -   -   -  

  • axa

    naravno da je majstorski, da li bi nas išta drugo zadovoljilo? što se tiče dalje razrade, videćemo u kom smeru budu vodile ostale natuknice al možda treba dodati i jedan instrumentalniji pasus sa tehnikama nabrijavanja: skype poruke danima unapred, smsovi na dan partija, parti vrisak u praznom disku... pa onda i različite argumentacije (“petak je”, “utorkom je u gjuri bolje nego petkom bilo gde”, “jer samo pravi majsori znaju da se provedu ponedeljkom”, “mesec je u 8. kućici, žene su iracionalne” i sl.). možda ih čak i kategorizovati, kao u logici (samo bez glupog razlikovanja na ispravne i pogrešne). ima tu materijala...

    avatar

    02.09.2014. (15:15)    -   -   -   -  

  • ćuskija

    ko sumnja da se ovdje radi o klasičnom primjeru party nabrijavanja neka uzme u obzir da "samo pravi majstori znaju da se provedu ponedeljkom”
    http://gef.eu/event-report/green-academy-imagining-an-alternat ive-scenario-for-economic-and-social-prosperity/

    avatar

    03.09.2014. (16:11)    -   -   -   -  

  • vaki

    divno!

    avatar

    14.09.2014. (02:49)    -   -   -   -  

  • vaki

    "sram" je teska rijec, ali vrijedi je prokomentirati. dodao bih canetovom doprinosu da tko se nije osjetio posramljenim, nije se opustio.

    naime, sjetio sam se jednog terranea, jedne jako lijepe godine, kad smo dr. diddy i ja uzivali u jednom od carstava eukariota. tamo sam upoznao sinjorinu, jednu medju mnogima, no ova je bila posebna. ova se nije dala slomiti, ma cak niti saviti. upornost - koja inace uglavnom pali - nije imala nikakvog efekta.

    a to sam vrlo jasno shvatio kad sam za zajednickim ruckom u jednom finom restoranu u rijeci, na kojem su prisustvovali mnogi mipovci, bio optuzen - glasno i elokventno - za, ako se dobro sjecam, psiholosko zlostavljanje s necistim namjerama.

    da, sramio sam se prilikom tog incidenta (a malo i nakon). ali nisam pozalio - jos uvijek sam uporan i lomim - pa makar se debakl, a time i vrhunac, opet pojavio u obliku zhilave sinjorine koja mi vidi u dusu.

    avatar

    14.09.2014. (03:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...