Komentari

mekon.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mekon

    Serbus ... kak ste kaj .......

    avatar

    29.08.2014. (08:14)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Jutro, Mek !
    čist sam pozabila kak se kioski menjaju, pa i na onega skretničara, tam na vuglu Praške. Onda je jeno vreme bil oni, ne kaj je voleo vozove, neg kaj je volel trajvane,pa kad su ljudi zišli iz trajvana i novi zašli nutra je daval znak vozaču i kričal možeeee, krečiii.....taj je bil kak oni crvenkapica na kolodvoru kaj z onim loparčekom otpravla zug.

    avatar

    29.08.2014. (08:38)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Toliko se sega zmenilo u sam par leta da je teško veruvati. No tak, sakak mi se vidi na bolješe, ampak je u naša leta naše nama bilo bole.
    I zapravo mislim da se nitko ne treba čuditi što današnja mladež dela jer ovi kaj se danas prisjećaju svoje mladosti nisu bili ništa bolji. Lepo pozdravlam!

    avatar

    29.08.2014. (08:48)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    čuj, sad mi je jasno, kaj to mularija dela po trajvanima i kioskima, to si ih ti navčil... jeno veče je v trajvanu bila racija, lovili su hahare kaj su na Trgu nereda delali. sve neka mularija sa demižonkama od tri litre vina i dvolitrenkama žuje. E meki, bil buš odgovoren za poticanje na devastaciju. ostani mi pozdravlen. Lepo se imaj!

    avatar

    29.08.2014. (09:16)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Serbus.. Čuvarica.. moja pajdašica ....
    Znaš.. tak sam zadovolen gda se još negdo osim mene priseti stareh dni v našem prelepom Zagrebu.. Bi onak negdo rekel da zmišlavam ... Zdaj gibam i me nebu do pondelka...

    Pozzz.. Demetra
    Posebno mi je drago kaj si se javila.. fala Ti...
    Je.. imaš praf.. vsako vreme je za sebe posebno.. No.. ja bi ipak rekel da su stareše generacije nekak.. bolše ispunjeno mladost provodile.. ak me moreš razmet.. Ja potpuno razmem to kak se denes živi..al to diktiraju.. se reče.. trendovi.. A trendovi su ubili ..tradicije.. do kojih smo mi stareši i onda i denes nekaj držimo.. ....

    Haloo.. Sjedi..
    Ha.. dobar si.. Ti kak da si v ono vreme teologiju študiral..a spred tega bil ministrant vsaki dan .. Ha.. No.. je.. bilo je navek i dobre dječice ... Jas bil fakin med fakinima znad vsih fakina...ha ....

    avatar

    29.08.2014. (11:57)    -   -   -   -  

  • goga

    znaš zakaj ima tak puno starih tramvaja? bandić je zapovedil da se si tram zameniju, a ni struja prilagođena novim tramvajima. a sad ti lepo, sakega časa dečki iz končara hodiju ispitivati i popravljati. i to delaju ponoći kad nema prometa.

    ps
    pa nije 101-nica preselila?!

    pozdrav:)

    avatar

    29.08.2014. (17:00)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Viš, v ovi novi kioski na Trgu više nemreš kupit cigare. Kdo pitaš za cigare, te ovi denešnji prodavači, mulci, il bledo glediju kaj ne kuže kaj pitaš il ti nude cigaretline, se prave kakti pametni. A neki se hoče napravit oberpametni pa ti nude cigarilose. Nekdar je vse bilo drugač. Su te pitali koju marku iščeš. Pa kad nemaju ti nude alternative. Se kladim da ovi mulci prodavači denes ne znaju ni kaj je to alternativa. Vse v vsemu, zgledi da si nekdar moral imet nekaj v glavi ampak denes je najbolše da nemaš niš. Si onda sretan kakti bedak.

    Neg mam jeden predlog. Kaj ne bi mogi kakti ovdi osnovat klub zagrepčanof? Vse nas je manje i manje. Smo se razmileli kak rakova deca. Pak bi tak bili kakti neki tajni red. Morti kakti vitezovi, zidari il zmajefi? Čuvari vsega Agramerskog. Si mislim ove tvoje agramerske špancirancije, pak i one moje črčkotine, vse je to tak mistično bumo reki elitno ;)

    avatar

    29.08.2014. (20:46)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Bok..Goga ...
    Maa.. je.. nekaj sam čul da se nemreju vsi za vse prilagodit.. Na glavnim trajvanskim štraftama vglavnom pelaju ovi novi.. a posvud naokol oni stareši.. Al ti stareši pomalo odlaziju v staru kramu.. Al da vidiš kakšne stare škrebetaljke pelaju po Gracu.. Berlinu.. Frankfurtu.. valjda su sto let stari... A mi imamo multinacitrajvanski prevoz.. Nas pelaju Čehi.. Mađari.. Istočni švabe.. zapadni švabe.. Rumunji.. i Horvati... ha ...

    Nis ziher za radio 101. Je bilo nekaj povedano da se vsi lokalni radiji buju preselili na Prisavlje i da se buju koristili tehnikom RTZ jer bi to bilo za vse kakti jeftinejše ....

    avatar

    31.08.2014. (18:00)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Halooo.. Bokačo ....
    Ha.. pa viš kak su v te kioske natrpali vsega i svačega.. Još malo buju i cipeliše prodavali.. ha .. Negda su takšni kioski delali samo pri kolodvorima.. a oni drugi su imeli samo cajtunge..a posle cigaretline i duhan.. Pa su se jeni kioski zvali Duhan.. drugi su bili Vjesnik.. Ovi denes sličiju na sajmište..

    Čuj.. Bokačo.. taj Tvoj predlog.. bi se dalo o tom popričat.. zakaj ne.. razmeš ...ha ....

    avatar

    31.08.2014. (18:09)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ja sam mel društvo Zagreb 900, al se rasteplo, podržavam Furbija, a da se najdemo za razgovor, :)

    avatar

    01.09.2014. (08:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...