Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borivoj

    3 vrste uživača u hrani - a koji ste vi?

    Prema mome mišljenju postoje 3 vrste uživača u hrani, piše Zelenka. Prvo ću ih nabrojati, da vidite kojoj skupini pripadate, a potom ću vam otkriti koji sam ja tip. Prvi tip jede ili bezvoljno- ne pokazujući nikakve emocije, a kamoli užitak ili brzinski - gotovo životinjski, jer moraju zadovoljiti svoju osnovnu potrebu. Shvatili su da su GLADNI. Drugi tip će nam dati do znanja da osjeća što jede - koliko mu je fino ili bljak- grozno. Treći tip jedača - nezasitni uživači u šarenilu svih čarobnih okusa. Možete li pretpostaviti

    avatar

    28.08.2014. (08:17)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Tok života obilježen je različitim nivoima – na svakom nivou vi pokleknete pred porocima, kao što su egoizam, ljubomora i laži umjesto da njegujete istinu, ispravnost i poniznost..............

    https://www.youtube.com/watch?v=ww4NF9dryyU

    avatar

    28.08.2014. (08:25)    -   -   -   -  

  • borivoj

    ISTRAZI SVOJE SRCE. Ima li u njemu necega sto uzrokuje nejedinstvo i podjelu? Ima li u njemu nerazumijevanja, ljubomore, zavisti ili bilo cega negativnog, sto bi mozda predstavljalo kocnicu? Morat ces se suociti sam sa sobom, otvoreno i posteno i biti iskren. Znat ces bez trunke sumnje, da li ti jesi slucajno taj kamencic koji zadrzava savrseno ostvarenje Mojeg plana. Ako se osjecas neugodno i ispricavas se i pokusavas opravdati svoja djela i misli, mozes biti siguran da duboko u tebi postoji nesto sto moras promjeniti. Kad to spoznas, ne dopusti da te to tisti, vec odmah zapocni mijenjati svoj pogled i stav. Ja sam uvijek tu da ti pomognem. Pozovi Me i pomoci cu ti da pobijedis ono sto ti stoji na putu i sprecava te da se osjecas jedno sa cjelinom.

    nepoznat autor teksta

    avatar

    28.08.2014. (08:30)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Uvod u dekonstrukciju iluzije
    jednodnevni seminar, 27.09.2014., DA Centar, Badličan, Hrvatska

    Šokantan seminar o kraju duhovnog puta - prosvjetljenju!

    Ako se osjećate spremni za istraživanje područja IZVAN granica iluzije, ne propustite ovu prigodu!

    Ovakvi seminari su rijetkost, a postoji znatna vjerojatnost da je ovaj i posljednji s ovakvom temom kojeg ću održati na hrvatskom jeziku.

    Subota od 09:30 do 17:00 sati, sa stankom za ručak - samo nekoliko sati tokom kojih bi se vaš pogled na duhovnost i život mogao u potpunosti promijeniti.

    Ovo nije seminar za početnike, već za one koji su spremni završiti putovanje.

    Cijena je simbolična. Sve informacije u prijave na MAIL. Mjesta se popunjavaju do 13.09.2014. (dakle to je rok za prijavu).

    Vidimo se.
    Adrian






    SEDAM ČLANAKA O DEKONSTRUKCIJI ILUZIJE
    Ako ste propustili ljetnu seriju natpisa o dekonstrukciji iluzije, još nije kasno da dobijete sve informacije. Počnite od prvog "Do vrha i natrag" te pratite linkove. Preporučujem pročitati i razgovore u komentarima članaka.










    Copyright © 2014 Dvostruka duga d.o.o.
    Ove obavijesti primate jer ste pokazali interes za informacije "s unutarnje strane" (knjige Dvostruke duge, aktivnosti Udruge Umjetnost davanja i program Duhovne akademije). Ta obvestila sprejemate, ker ste pokazali interes za informacije "z notranje strani" (knjige Dvostruke duge, aktivnosti Društva umetnosti darovanja in program Duhovne akademije).

    Naša adresa je:

    Dvostruka duga d.o.o.
    pp 184
    Mihovljan
    Cakovec 40000
    Croatia

    Add us to your address book

    avatar

    28.08.2014. (08:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...