Komentari

zagrebackidekameron.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Bocaccio

    Nova novela kao nastavak priče o zagrebačkim coprnicama. Samo za odabrane sladokusce i one koji se takvima osjećaju.

    avatar

    26.08.2014. (23:12)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    i gdje je nestala Renata?mogel staviti i nešto iz mjuzikla Krajačevog :)

    avatar

    26.08.2014. (23:48)    -   -   -   -  

  • tiana

    1. Prva sam i to da se zna.
    2. Iznenađena (da li uopće objašnjenje ugodno i reći)
    3. Fotografija kao No 1 je ono ne samo što je noć, ne jer to je tvoj voljeni Zagreb (pa kako neki bi rekli ulagivački i dodvorni) i ne znam da li tvoja ili već (ne-važno), izmišljeno stvarna i lijepa. Ogromnu na zidu ispred kreveta, voljela bih (to sam zlatnoj ribici upravo rekla kao želja br. 1).
    4. Najbolji dio, toliko prelazan i zarazan. Ni jedan me nije ovako bez stanke (čak mi ni glazba, ni fotke ni ostale - ni smetale ni primjetila) zatekao u čitanju.
    5. Jednostavno sam uživala
    6. Da li reći da nastavak (naravno i nikako subota - tek)

    P.S. Želje, naravno da jesu samo želje. Na neki čudesan način vjerojatno se ne bi tako ni zvale kad bi pucnuo prstom i stvori se. Svi koji to tako rade ili si navodne neke želje ispunjavaju, nemaju pravih želja. Moja zlatna ribica - 33 želje mi obećale.

    avatar

    26.08.2014. (23:52)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    neočekivani obrat...bravo majstore !....sa noćnim fotkama si me zacoprao...ma čitav post je užitak ( no one ženske me i ne zanimaju, ali...)

    avatar

    27.08.2014. (00:03)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    nisi, prva i to da se zna, tiana :)

    avatar

    27.08.2014. (00:05)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Najljepši nastavak. Uživam.
    Renata kao potomak Crne Kraljice?
    Hoće li naša Crna kraljica ovo čitati?
    Vjerujem da hoće.

    avatar

    27.08.2014. (06:09)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Vrabec ga dal... ova je spala v drugi sobi.. a Ti si v špajzcimeru celu noč zjake brojil i žuljal...hmmmm.... ccccccc... No.. bumo vidli kak bu se to sprešlo ....ha ....

    avatar

    27.08.2014. (09:01)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    fotke so Ti mega i Renata je ljepa...Pozdrav!!!

    avatar

    27.08.2014. (10:13)    -   -   -   -  

  • NF

    ne kužim to blocked, znam doduše kad mi se pojavi na twitteru da sam pobijedio u još jednoj igri ;)

    avatar

    27.08.2014. (11:32)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    ah evo uspjela sam... pokušavam od jučer dodati komentar... uronih u tvoj čestićnjak vremena... divno... i muzika omamljuje... hvala ti... :)

    avatar

    27.08.2014. (18:52)    -   -   -   -  

  • Renata

    Nastavak:

    Ležeći u Furbijevom mirisnom krevetu, Renata je nestrpljivo iščekivala kada će Furbi u susjednoj sobi zaspati. Jasno ga je vidjela u kristalnoj kugli, koju je prethodno lagano pogladila. Čula ga je kako se prevrće i vidjela kako se dvoumi bi li ustao ili ne. Jednog trena čak Furbi se ustao i prišao vratima, koja su ih dijelila. Naglo je zastao i zatim se polagano vratio u svoj krevet. Legao je i konačno zaspao.

    Renata je nestrpljivo iščekivala taj trenutak, a zatim malo jače protrljala kristalnu kuglu i već sljedećeg trena zatekla se na Medvedgradu. Potiho je otvorila velike vratnice i na prstima ušetala u hol. U susjednoj dvorani odvijao se bal, sve su coprnice bile na okupu i nestrpljivo su iščekivale Crnu kraljicu. Bez njene nazočnosti bal nije mogao započeti.

    Renata se uspela stepenicama i u spavaćoj sobi na katu odjenula svoju najsjajniju crnu opravu, sašivenu od baršuna i čipke, te protkanu crnim dijamantima, od kakvih je bila napravljena i zlatna tijara, koju je stavila u svoju nemirnu crnu kosu. Na usne je nanijela jarkocrveni ruž, a oči zaklonila krinkom crne boje. Bila je zadovoljna svojim izgledom i sada se mogla spustiti na bal.

    Tri coprnice, vjerne Renatine tajne druge, konačno su mogle odahnuti. U kristalnim kuglama promatrale su sva događanja kod Furbija i nisu bile sigurne hoće li Renata odoljeti izazovu zvanom Furbi. Prisjetile su se prve noći, koju je Renata provela kod Furbija, pa su gotovo bile sigurne da će se to ponoviti. Stoga su bile nemalo iznenađene, kad se Renata ipak odlučila vratiti na Medvedgrad i otvoriti godišnji coprnjački bal.

    Nakon što je Renata, Crna kraljica, najavila da je bal otvoren i zauzela svoje prijestolje, mahnula je podanicima. Istog trena sporedna vrata su se otvorila i nosači su unijeli zlatne kaveze u kojima su se nalazili polugoli i poluuspavani mladići. Sve coprnice su se sjatile oko kaveza, no morale su čekati da si najprije Crna kraljica odabere novu žrtvu. No Renata ovaj put nije bila raspoložena za takve igre, pa je samo odmahnula rukom.

    Coprnjački bal započeo je svom žestinom i uskoro više nitko nije obraćao pozornost na Crnu kraljicu. Renata je lagano skliznula s prijestolja i vratila se u svoju sobu. Izvadila je na stol kristalnu kuglu i lagano je protrljala. Pri tome je zaboravila skinuti svoju sjajnu crnu opravu, ali joj to više nije bilo važno. Već sljedećeg trena našla se kraj usnulog Furbija, koji se osmjehivao u snu. Jednom rukom dotaknula mu je prsa i laganim pokretom spuštala se prema trbuhu, dok je drugom rukom lagano prešla preko zatvorenih očiju. U tom trenu Furbi se probudio i pred sobom ugledao Crnu kraljicu. U prvi tren se jako prestrašio, no kako je Bo, koja inače uvijek prva reagira na bilo kakvu opasnost, mirno spavala u dnu kreveta, tako je Furbi ostao u uvjerenju da sanja pa se lagano prepustio čarobnim rukama Crne kraljice. Bojao se samo da se Renata, koju je ostavio u drugoj sobi, ne probudi i ne pokvari ovu čaroliju. Kako će toj coprnici uopće objasniti da je noć proveo s Crnom kraljicom, a nju pustio da sama spava u susjednoj sobi. Jako se bojao njene osvete. No želja za Crnom kraljicom bila je jača od svega.

    avatar

    27.08.2014. (19:41)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Bok, Bocaccio!
    I ova priča je super :)) ali opet moramo čekati nastavak :)) A da ti odmah staviš sve nastavke i zadovoljiš našu znatiželju :))
    p.s. može prva fotka na fejs? pleaseeeee!!!
    p.s.p.s. zbog one crne trake da se dopuste kolačići, ne može ti se komentirati na normalan način. možda da preseliš komentare negdje malo višlje?

    avatar

    27.08.2014. (23:05)    -   -   -   -  

  • sewen

    Split ima preko 1700.....
    Slabi jebači "tamo gore"....ne isplati se lagati!

    avatar

    28.08.2014. (10:29)    -   -   -   -  

  • Euro

    Gregorijanci super..a takodje i ostalo..

    avatar

    28.08.2014. (11:00)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    prva slika je preljepa...Laku noč Tebi Bocaccio!!!

    avatar

    28.08.2014. (22:33)    -   -   -   -  

  • tignarius

    malo povijesti (one alternativne) malo lascivnosti....
    ti po starom...
    jesi čitao "Bilješke starog pokvarenjaka"..ha..ha

    drž se!!!

    avatar

    29.08.2014. (15:00)    -   -   -   -  

  • Veronika je odlučila

    Lijepo, interesantno, uživala i doći ću po još :)

    avatar

    29.08.2014. (22:43)    -   -   -   -  

  • lion queen

    @Veronika, pripazi samo da te Renata ne počupa :) Znaš da je ona coprnica :)

    avatar

    30.08.2014. (00:30)    -   -   -   -  

  • križar

    pozdrav, čarobnjaku riječi i slikica!

    avatar

    30.08.2014. (11:47)    -   -   -   -  

  • barba

    Chapeau maestro!

    avatar

    01.09.2014. (21:21)    -   -   -   -  

  • jedna dusa a nas dvoje

    Zaista predobra priča o Crnoj kraljici, koju prvi put čujem, a još k tome fantastično ste ju nastavili u Coprici, baš me zanima nastavak priče...

    avatar

    23.09.2016. (06:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...